PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Schowek ":))

anael6669
17.05.2013, 12:00
Proponuję nowa zakładkę w "Menu gwiazdy" o nazwie "Schowek"/"śmietnik"
Polegało by to na tym: każda rzecz w gwieździe ma taki "x" na kasacje po prawej stronie, a po lewej miała by kropeczkę, po jej wciśnięciu dana rzecz uciekała by do schowka - dodatkowej zakładki w gwieździe i tak samo wyskakiwała by z powrotem na swoje miejsce, znając życie w "schowku" znalazło by się dziesiątki takich przygód jak eksperymenty, czy dzieci, pełno dekoracji i cokolwiek co kto sobie nie życzy, aby nie było wyświetlane w dotychczasowym menu, co wy na to?????

Tornados
17.05.2013, 12:12
Przydaloby sie z segregacja surowcow w gwiezdzie bo to potem denerwuje jak sie dropa chce dodac i trzeba szukac ;p

anael6669
17.05.2013, 13:37
Teraz jest problem z segregacją w gwieździe, kosze nie wracają na miejsce po użyciu, surka skacze z miejsca w miejsce, dekoracje zalegają pod przygodami których często nie chcemy kasować a nie warto ich sprzedawac, a aby to odciążyć, wystarczy to czego się nie potrzebuje, nie używa na co dzień wrzucić do czarnej dziury zwanej "schowkiem"
1: zniknie "x" niepotrzebnych nam przygód z podstawowego menu
2: zniknie "x" dekoracji na które nie chcemy patrzeć co wejście w gwiazdę, ale chcemy je zachować , no i
3: jak chcecie zostawić coś na później, sru do schowka i nie przeszkadza
4: e/w zakładka dodatki zmienia nazwę na "Przygody", a wszystkie dekoracje lądują w "Schowku"

zwolk
17.05.2013, 13:53
Fajny pomysł. Choć generalnie jestem zwolennikiem teorii, że towary nie są po to żeby je magazynować tylko np. sprzedawać nadwyżkę, to mimo wszystko mam porobione w gwieździe drobne zapasy różnych surowców na wypadek np parodniowej nieobecności żeby przed wyjazdem móc zarzucić magazyny i utrzymać produkcję. Taki schowek by się przydał bo w tym momencie trzeba przewalać całą gwiazdę żeby dopchać się np do rzeczy z dropa i na dodatek uważać żeby przez jakieś lagi nie dodać do władyki nie to co trzeba.

anael6669
27.08.2013, 15:16
Taki schowek by się przydał bo w tym momencie trzeba przewalać całą gwiazdę żeby dopchać się np do rzeczy z dropa i na dodatek uważać żeby przez jakieś lagi nie dodać do władyki nie to co trzeba.
Właśnie o to mi chodzi"=)))

Marcja
01.09.2013, 17:18
Fajny pomysł.
Co do wielu przedmiotów i przygód, to nigdy nie wiadomo, czy nie przydadzą się w jakimś przyszłym evencie ;) Patrz - dzieci i zakazane w ostatnich kryzysowych... A chwilowo lepiej byłoby na nie nie patrzeć :D

AlienRajder
23.09.2013, 19:53
Witam.
Jestem za. Dowolna opcja pozwalająca zwiększyć kontrole na stanem magazynowym, produkcji itd. Jest, jak dla mnie mnie, bardzo mile widziana.
Pozdrawiam

Moozle
24.09.2013, 00:20
jestem przeciw bo czekam na porzadny filtr w menu gwiazdy

http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14816-Pami%C4%99tnik-dewelopera?p=43735&viewfull=1#post43735

na samym dole posta zapowiedz jako

PLANY: KONIEC ROKU 2012 / POCZĄTEK ROKU 2013
Filtry w menu gwiazdy – pozwolą one uporządkować zawartość gwiazdy oraz ukryć te przedmioty, które Cię nie interesują.

Tornados
24.09.2013, 15:35
jestem przeciw bo czekam na porzadny filtr w menu gwiazdy

http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14816-Pami%C4%99tnik-dewelopera?p=43735&viewfull=1#post43735

na samym dole posta zapowiedz jako

Przeciez juz ma te pozal sie boze filtry...
Chodzi o to ze jak masz 1 przygode ktora chcesz zrobic a dookola niej pelno dzieci sawanny, zakazanych eksperymentow, wiedzm, kaplanow, tropikow, czaszek itd to sie szukac odechciewa tej jednej jedynej przygody...
A tak po prostu wszystkie dzieci do innej zakladki i juz ^^

anael6669
07.10.2013, 16:53
Dokładnie, to kto za???

TomIII
06.02.2014, 17:41
jestem za

Iphoris
03.05.2014, 12:16
Przydaloby sie z segregacja surowcow w gwiezdzie bo to potem denerwuje jak sie dropa chce dodac i trzeba szukac ;p

Problemy z przedzieraniem się przez surowce zmagazynowane w gwiazdce nie powinny być "naprawiane".

Przygody, premie trzeba poskładać w kupki, a budynkom to fajnie by było wyznaczyć strefę na same dekoracje (pozostałe budynki raczej nie zalegają), tak żeby można je było postawić nie martwiąc się o miejsce pod budynki produkcyjne.

QueenPen
03.05.2014, 14:35
jestem za :)

Myvu
03.05.2014, 14:57
Tylko po co? jak nie chcesz mieć czegoś w gwieździe to kliknij czerwony x w rogu przedmiotu/przygody i problem z głowy.

Uranos_old
11.02.2016, 21:28
Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 03.05.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Uranos