Zobacz pełną wersję : Problem z logowaniem
Althorix
06.06.2013, 11:35
Fakt faktem, jak juz zacznie dzialac wszyscy pobiegna sprawdzic stan wiochy, zgarna szybko rekompensate (o ile bedzie), tylko nieliczni jeszcze beda probowali rozniecic przygasajacy zar a po kilku dniach bedzie calkiem cicho ;P
Witam , zalogowalo mnie ale nie moge grac , powinni jakos nam to wynagrodzic
LesnyLudek77
06.06.2013, 11:37
co za bajzel.... jeszcze takiej długiej obsuwy nie było. Ciekawe jaka będzie rekompensat za ten bałagan.
Witam. Od rana mam komunikat "Połączenie nie powiodło się" "Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu" - Czy ktoś też ma ten problem? Wyczyściłem cookie i temp, przeładowałem przeglądrkę. Co robić?
war132012
Przestańcie narzekać już - gra działa tylko się logujcie. Należy najpierw wysłać fax z loginem i hasłem na numer 112 a potem leci z górki
Tantanos12
działa hura - już nie działa
tajwan02
06.06.2013, 11:38
aaaaaaa jak kladlem sie na drzemke to bylo 15stron i widze gra nadal nie dizala a nie pisalem ze okolo 15-16 zacznie dziala ? haha w dupie to mam za godzinke do pracy trzeba wybywac :/
Kolonia *** nie dzia ła he he
nie do konca uruchamianie kolejki logowania
ktos sie juz zalogowal ? czy tez czeka w kolejce
KamMatys
06.06.2013, 11:44
ja nadal nie mogę sie zalogować
tajwan02
06.06.2013, 11:46
ktos sie juz zalogowal ? czy tez czeka w kolejce
zalogowany to Ja jestem od rana hehe
teraz to wyglada jak by całkiem server wylaczyli bo wczesniej ladowala sie kolejka ;)
trombkapompka
06.06.2013, 11:49
cenzura-a myślałem że tylko w politycy ona istnieje:/
tajwan02
06.06.2013, 11:51
potwierdzam kolonia tez dziala mozna zamknac temat i wykasowac w *** hehe
CUKOLAND
06.06.2013, 12:26
nic nie działa ,spadam stąd
toonami2
06.06.2013, 12:30
JUZ DZIAŁA:d:d:d:
Tygrysica29
06.06.2013, 12:39
Ja się niestety nie mogę zalogować :( zalogowałam się na chwile a teraz pojawia się komunikat w twoim obszarze jest błąd prosimy spróbować później.
DyKtAt0r
06.06.2013, 12:42
też mam ten sam problem
LesnyLudek77
06.06.2013, 12:49
nie moge sie zalogowac .....jakis blad mi sie pojawia czarci gaj sie sypie
chudy_edek
06.06.2013, 12:55
po udanej próbie zalogowania znowu błędy. nie minęła godzina od zalogowania ech....
Witam... nie mogę wejść do gry... mam informację: obszar serwera uszkodzony. Nic nie pomaga :( kolonia
u mnie caly czas blad serwara nic nie pomaga
imprezator
06.06.2013, 13:20
dosłownie ja uśpiłem wyspe żeby wrzucający wiedział na jakie budynki dac kosze i 50szt irmy poszło w błoto bo mnie wywaliło i teraz nie mogę się zalogowac...... kopalnie nie pobudowane a tu mam czekac niby do jutra??? cała gospodarka mi się rozreguluje porazka ........
hania128
06.06.2013, 13:21
takchyba ma wiekszość.ja weszlam na moment i mnie wywaliło zaraz.oczywiście pisze błąd itd...........
mi nawet na chwilke nieudalo sie zalogowac
kolego, jak byk pisało na głównej, że jest konserwacja i serwer będzie wyłączony około 1:00, więc do kogo masz pretensje?
Kolego,a czy zawsze czytasz wszystko od deski do deski ??
Poza tym dotychczas nie mialem problemu podczas ich prac..i co teraz powiesz ..;;) :))
zrób sobie przypomnienie w środę mniej więcej takie "pamiętaj jutro konserwacja wiec wyłącz tą kopalnie być znów nie musiał jej budować pozdrawiam twój rozum"
Zapewne tak robisz ...Twój rozum ;;))
imprezator
06.06.2013, 13:55
uruchomili chyba system badan nad cierpliwoscia człowieka..... ciekawe jaka rekompensatę dadza jak ten problem potrwa dłużej...
Czy między zakończeniem konserwacji a ostatnią zwiechą odpalał ktoś jakieś przygody? Bo ja chciałem szybko zacząć, i teraz po ponownym uruchomieniu gry nie mam ani aktywnej przygody, ani wojska które tam wysłałem. A żeby było śmieszniej licznik populacji wskazuje jakby to wojsko cały czas było.
Czy ktoś miał już podobne problemy po konserwacjach?
@Koza54
Zanim coś napiszesz, sprawdź czy ma w ogóle sens udzielanie się w temacie i odpowiadanie na problem sprzed tygodnia :) Przygoda się już pewnie dawno skończyła, a problem zapewne polegał na tym, że po relogu się "odptaszkowała" w księdze zadań i menu przygody z licznikiem nie było widoczne na ekranie głównym.
mieszko100
12.06.2013, 21:42
hejka co jest że już drugi dzień nie moge wejść na gre ? czy ktoś ma ten sam problem
możesz zgłosić problem do supportu, grzecznie Ci odpiszą, udając greka...