PDA

Zobacz pełną wersję : Cenzura!!!!

Wampirro
03.05.2013, 10:37
zostal napisany nowy temat o oszuscie BB2Moderatorka i uwagami do modow ktorzy lubuja sie w dawaniu banow za glupia gwiazdke ale jak ich trzeba to siedza gdzies a w grze ich nie ma. i co? i post zostal usuniety przez inych modow co pilnuj **** modow z gry. bravo i do przodu mody i modowki. ty mi pomozesz na forum ja ci pomoge w grze czyzby o to chodzilo? a esemesy to czyja sprawka? :)

Looneq
03.05.2013, 14:41
No to jest akurat bardzo przykre, bowiem inteligentni ludzie - powtarzam INTELIGENTNI - wyciągają wnioski z takich postów. Pozostali je kasują, bo są niewygodne.

krotos666
03.05.2013, 15:09
zostal napisany nowy temat o oszuscie BB2Moderatorka i uwagami do modow ktorzy lubuja sie w dawaniu banow za glupia gwiazdke ale jak ich trzeba to siedza gdzies a w grze ich nie ma. i co? i post zostal usuniety przez inych modow co pilnuj **** modow z gry. bravo i do przodu mody i modowki. ty mi pomozesz na forum ja ci pomoge w grze czyzby o to chodzilo? a esemesy to czyja sprawka? :)

Wampirro stuknij się w łeb trzy razy zanim coś napiszesz i raz pomyśl.

EX_Zakrecony
03.05.2013, 23:33
Temat o którym mowa zaczyna się od słów
Swojego czasu otrzymałem na czacie pomocy bana na 1 godzinę od moda ...
Taka forma traktowana jest jako skarga na moderatora a z godnie z regulaminem skargi powinny zostać zgłaszane bezpośrednio do supportu.

Temat o oszustwach osoby podającej się za BB Moderatorkę (jedno wyklucza drugie) jest nadal dostępny tutaj (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/30244-Zg%C5%82oszenie-SPAM-Troll-Reklama-oszustwo-na-chatcie), proszę również zapoznać się z tematem FAQ - Praca moderatorów. (forum.thesettlersonline.pl/threads/14882#post50705)

Pozdrawiam i zamykam
Mod Zakrecony