Zobacz pełną wersję : Problem z przygodą
madziula102
02.05.2013, 07:29
Wczoraj nie mogłam zakończyć przygody Czarni rycerze, wyskakiwał błąd serwera, dzis po konserwacji wogule jej nie ma. Generał wrócił, ale ja jej wogóle nie zakończyła, nie ma ani jednego dropu NIC. Support jak zwykle nie odpowiania, może ktoś ma podobny problem?
Roomcajs
02.05.2013, 07:44
Dzisiaj rozpoczalem przygode "Wikingowie". Wyslalem zaproszenie do znajomego. Zaproszenie nie dotarlo do znajomego , a ja nie moge wejsc w przygode (od godziny czekam na wladowanie mapy ).
Na testowym serwerze w ten sam sposo pozbylem sie 3 generalow. Do przygody nie moglem wejsc , apo uplywie czasu przygoda zniknela i generalowie nie wrocili :((
Wczoraj nie mogłam zakończyć przygody Czarni rycerze, wyskakiwał błąd serwera, dzis po konserwacji wogule jej nie ma. Generał wrócił, ale ja jej wogóle nie zakończyła, nie ma ani jednego dropu NIC. Support jak zwykle nie odpowiania, może ktoś ma podobny problem?
Miałem tak z wikingami, W polowie czasu przejscia generala z przygody na wyspę wyskoczyl radosny komunikat, że wszystkie moje wojska poniosly kleske, przygoda sie zakonczyla, oczywiscie u mnie zero dropu , strata przygody a Suport stwierdził że u nich system nie zarejestrował żadnego błedu. A wyslalem im skan z zakladki "wiadomosci" że np nie moglem przypadkiem przerwac(zakonczyc ) przygody
madziula102
02.05.2013, 08:09
Piszcie do supportu jak wiecej osób zgłosi błąd to powinni cos z tym zrobić.