Zobacz pełną wersję : Niedziałają zadania Gildii
Witam
Mam problem jak w temacie. Mam gildie na serwerze Nowa Ziemia. Moja gildia obecnie liczy sobie 10 członków i na początku zadania pojawiały się normalnie. Jakiś tydzień temu coś się zmieniło w ilości osób jakie miały wykonać zadanie ( przeważnie musiało je wykonać 7 a pojawiło się ze musi wykonać je 8 osób) od momentu kiedy ostatnia osoba wykonała to zadanie nie pojawiają się żadne nowe zadania w gildii. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
BrodaczWąsaty
26.04.2013, 07:46
Gildia 36 osób serwer Słoneczny ogród , podobna sytuacja po wykonaniu kilka dni temu zadania z przygoda nie pojawiły sie nowe zadania ???
maniekda
26.04.2013, 17:07
gildia 85 osób nowy świat od kilku dni brak zadań
zbojmamut
26.04.2013, 20:24
mi działają :)
gildia 70 osób było oczekujące kilka dni i wskoczyło dzisiaj normalnie i robimy
pozdrawiam
niestety od wczoraj i na Złotej Górze też brak zadań :(
sojusznicy się denerwują...
będzie jakaś odpowiedź ??
Saint_Veronica
28.04.2013, 17:03
Jedyna odpowiedź to taka, że pracują w pocie czoła.... u nas zadania nie pojawiają się około miesiąca. Support milczy lub zbywa nas czymkolwiek. Niby wiedzą, niby robią.... ale kiedy zrobią tego nikt nie wie.
Arturc76
28.04.2013, 22:03
Nowa Ziemia. Gildia 98 osób.Zadań nie ma od około miesiąca.Support podobno coś z tym robi, ale efektów żadnych.Niema nawet przybliżonego terminu rozwiązania problemu.czarno to widze.....
Gronkill
28.04.2013, 22:11
No brak tych zadań robi się denerwujące. Twórcy gry widocznie mają gdzieś swoich graczy skoro tak długo nie rozwiązują problemu
Nowa Ziemia. Gildia 98 osób. Zadań nie ma od około eventu Wielkanocnego. Wydaje mi się, że w tej sytuacji powinno się już coś rozwiązać, a tu ...
P.S.
Tylko nie piszcie, że to wersja beta i takie rzeczy mogą mieć miejsce. Odrobinę wzajemnego szacunku i do pracy Panowie z Support'u
u mnie wczoraj nowe zadanie pojawiło się dopiero po 21-szej
WItam, U mnie nie działają gildyjne od momentu zmiany gildii, od początku Kwietnia :/
Cieszę się z Twojego powodu Keny ale u Nas dalej lipa...najgorsze, że jak dotąd żadnej odpowiedzi nie dostaliśmy...;/
nie dzialaja zadania gildii...gra sie robi nudna..................
@up
nie ma to jak kolejny wnoszący cokolwiek do tematu post.
U nas już chyba z 2 miesiące ponad nie ma zadań, support info dostał, przekazał i cisza. Najwidoczniej na czymś innych sie skupili, oby warto było na to czekać;)
te zadania gildyjne i przedmioty za monety gildii zostaly przez programistow chyba po cos stworzone?ale jak je wykonywac jak nie ma tych zadan a inne klany wyprzedzaja tych zastopowanych?
pisanie,prosby oraz zagadywanie nic nie daje,1,2,3 szczebel nic nie robi,tylko odpisuja ze "przepraszaja ze tak pozno odpisuja ale duzo zgloszen maja i ze postaraja sie to naprawic w najblizszym czasie"-alekiedy to bedzie-sa kolejne aktualizacje i nie ma zadnej poprawy
mamy napisac do wlasciciela calej firmy bb aby cos ruszylo? czy moze grono zainfekowanych klanow ma moze przestac grac,kupowac klejnoty oraz nie dawac zadnej satysfakcji dla stworzycieli gry i kasujacych pieniadze dzialaczy?
Recydywista
30.04.2013, 18:30
to jest strasznie denerwujące tyle czasu brak zadań
lilithpl
01.05.2013, 05:36
u mnie tez smutny brak zadan,wczesniej mialam ten problmem,po zgloszeniu zadania sie pojawily,potem znow zniknely,nie ma ich ponad tydzien zero odzewu a monetki uciekaja:(
dochodzę do wniosku, że niepotrzebnie jest zakładany temat "problemy techniczne". my się produkujemy, piszemy o naszych problemach itd, a ani administratorzy forum ani twórcy gry nie raczą odpisywać...beznadzieja :/ po co w ogóle wchodzić na forum??
ps. można usunąć poprzedniego posta??
MONATRIX
05.05.2013, 14:20
ile co najmiej musi być osób w gildii żeby mozna było robić zadania gildyjnę
EX_Zorro
05.05.2013, 17:08
@monatrix aby gildia dostała zadanie gildyjne poprzedniego gra przynajmniej 10 członków tej gildii (z poziomem 10 lub wyższym) musi być aktywnych
EX_Zakrecony
05.05.2013, 17:18
orszi: czytamy i przekazujemy, ale niektórych rzeczy nie można zrobić bez poprawienia przyczyny (naprawiać trzeba przyczynę a nie objawy), jeśli odpowiednie osoby miałyby ręcznie kombinować żeby coś naprawić 1 gildii, to poświęcony czas lepiej poświęcić na przygotowanie stałego lub automatycznego rozwiązania żeby zapobiegać takim przypadkom w przyszłości.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
dzięki bardzo za odpowiedź:) ...tylko, że ja osobiście jestem niecierpliwa i troszkę mnie denerwuje jak się czymś przejmuję a nikt mi nie odpowiada. teraz przynajmniej mam co napisać sojusznikom...a tak?? to tylko mnie zawalają pytaniami :(
MAYDAY33
06.05.2013, 13:39
Serwer Kolonia, brak zadań od 3 tygodni, brak reakcji ze strony supportu :(
misiek1979lodz
06.05.2013, 15:03
Usuniecie wszystkich członków gildii i i zaproszenie ich z powrotem nic nie daje. Jak zadań nie było tak nie ma...
tata68468
06.05.2013, 15:24
potwierdzam ,support dalej milczy ... bez komentarza:(
Gildia Bogowie Olimpu!, 24 członków, serwer Czarci Gaj, brak zadań gildyjnych od około miesiąca.... :/ To już nie pierwszy raz gdy nie mamy zadań gildyjnych...
to naprawdę zaczyna być denerwujące... dalej nie ma ani jednej normalnej odpowiedzi...:/czy dzieje się tu coś oprócz Naszego narzekania ??
Charlie23021987
05.06.2013, 17:37
Witam. Mamy problem z zadaniami gildii. Otóż część osób nie ma aktualnego zadania wyświetlonego do zrobienia. Mają zadanie oczekujące, ale nie mają obecnego. Spotkaliście się już z takim problemem? Wiecie, jak go rozwiązać?
Tak mieliśmy taki problem a dodatkowo wtedy nie dało się skasować zadania robiliśmy 3 dni i część osób musiała na chwilę opuścić gildię. Jutro wam problem się rozwiąże bo zresetują zadania.
oskarmat
25.06.2013, 10:39
Witam, i problem się znowu pojawił... Brak nowych zadań gidii [SRnR] serwer złota góra. A miało być tak pięknie :/
Dokleje problem do watku.
Gildia Przymierze Wysp (GPW), serwer Zlota Gora, nie ma zadan gildii od paru dni, moze ten post przyspieszy rozwiazanie problemu:)
Niestety wciaz nie mamy zadan gildii, problem zostal zgloszony, loguje sie codziennie wiecej niz 10 osob (w gildii jest 29 graczy), ludzie sie irytuja i gra staje sie po prostu mniej ciekawa. Prosze o rozwiazanie problemu. Gildia Przymierze Wysp, (GPW) , serwer Zlota Gora.
W tym tygodniu odbędzie się restart zadań dziennych gildii - bezpośrednio po nim sytuacja powinna się poprawić.
hania128
18.10.2013, 12:26
gildia Markonium serwer Kolonia
od poniedziałku również brak zadań gildii suport ponoć odesłał sprawę do pomocy,ale raczej w to wątpie.w czwartek była konserwacja która równiez nic nie dała.dzięki ignoranowaniu graczy przez szanowny suport rozpadnie się nasza gildia.