Zobacz pełną wersję : Nie można pisać postów na forum
Problem jak w temacie. Na forum dużo razy piszę posty. Dzisiaj nie mogłem nic napisać (oczywiście to nie jest błąd z kursorem). Gdy skończę pisać post (nawet krótki (!)), klikam "zamieść szybką odpowiedź" (wiem, że szybka odpowiedź jest krótka i zwięzła :)), a później wyskakuje białe okno (nic). W tytule karty (korzystam z ff) jest jakiś adres strony internetowej (treść: http://forum.thesettlersonline.pl/newthread.php?do=postthread&f=182 (proszę nie klikać!)). Sam nie wiem, czy był taki podobny temat poruszany. Dlaczego tak się dzieje?
Divenire
26.04.2013, 13:08
sprawdź w swoim profilu czy nie masz jakichs upomnien albo bana na pisanie od moderatora ;)
Nie, nie mam żadnego bana.
Przyznam, że dość intrygująco wygląda na forum wpis o tytule "Nie można pisać postów na forum " :) Do tego mamy nawet odpowiedzi od autora wątku więc jak widać możesz pisać na forum :)
EX_Zakrecony
26.04.2013, 20:32
Dodawanie szybkich odpowiedzi nie przeładowuje całej strony lecz tylko wysyła zapytanie z treścią posta i oczekuje na odpowiedź, jeśli gdzieś wystąpi opóźnienie i strona nie dostanie na czas odpowiedzi to wydaje jej się, że nie ma połączenia i wczytuje pustą stronę.
Opóźnienia można sprawdzić wpisując w wierszu poleceń (Start -> Uruchom -> cmd) komendę "tracert thesettlersonline.pl"
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Jurek12345
26.04.2013, 21:18
Dodawanie szybkich odpowiedzi nie przeładowuje całej strony lecz tylko wysyła zapytanie z treścią posta i oczekuje na odpowiedź, jeśli gdzieś wystąpi opóźnienie i strona nie dostanie na czas odpowiedzi to wydaje jej się, że nie ma połączenia i wczytuje pustą stronę.
Opóźnienia można sprawdzić wpisując w wierszu poleceń (Start -> Uruchom -> cmd) komendę "tracert thesettlersonline.pl"
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Ja wiem o co chodzi, ty też wiesz, ale jak myślisz ile osób wie co to trace? i co mu z tego jaką odpowiedź uzyska z wiersza poleceń, jak jej nie będzie potrafił zinterpretować?
Dziękuję, sprawa wyjaśniona, problem już da się rozwiązać. Temat do zamknięcia. :)