Zobacz pełną wersję : Gra eleminacja oszustów- drop
W związku z ciągłymi oszutwami można by było wprowadzić opcje samodzielnego przejscia przygody wieloosobowej. Wówczas taki gracz by otrzymywał skrzyneczkę z nazwą np (drop-czarni rycerze) którą mógłby wystawić na wagę.
Kazda przygode wieloosobowa mozna przejsc samodzielnie.
Inna sprawa, ze ze wzgledu na kretynski design dostaje sie wtedy tylko 1 zestaw nagrod.
doskonale wiem o tym i to daje możliwośc naciągania uczciwych i naiwnych graczy. Pora coś z tym zrobić
Jurek12345
20.04.2013, 10:43
Wymieniaj się w gildii, badż z graczami od 40lvl wzwyż, albo z prawdziwymi znajomymi
Van-de-Lord
20.04.2013, 11:16
To już widzę jak gracz sprzedaje dropa skoro sam mógłby sobie taką skrzynkę otworzyć. Więc trzeba by ją tak zaprogramować żeby otwierała sie automatycznie w momencie kupienia i automatycznie lądowałaby jako wiadomość o zakończeniu przygody.
Wgl nie rozumiem idei sprzedawania dropa, w gildii jak ktoś sam robi przygodę to zaprasza innych żeby wybili kilka jednostek i po zakończeniu oddaje się 1 slot z dropa a resztę zatrzymuje, no ale niektórzy wolą zarobić jak widać.
U mnie w gildii nie ma problemu ale na czacie ciagle widze ze ten oszukał itp niektórzy mają listy z oszustami
najlepsze jest to że sprzedawanie fikcyjnych lootów jest LEGALNE I BEZKARNE
Piotru70
20.04.2013, 14:36
najlepsze jest to że sprzedawanie fikcyjnych lootów jest LEGALNE I BEZKARNE
Dokładnie, do tego nie udowodnisz że handel który był np 1000m za 1 rybe odnosił się do handlu lotem bo mógł być dobrowolną darowizną. A raczej w pełni legalnym handlem "coś za coś". Totalna bzdura.
Powinno być tak że przy zapraszaniu znajomego do przygody powinna być możliwość podania ceny i jak znajomy ją akceptuje to automatycznie dochodzi do przesłania surowców na konto sprzedającego. Chyba było by to najlepsze rozwiązanie.
Powinno być tak że przy zapraszaniu znajomego do przygody powinna być możliwość podania ceny i jak znajomy ją akceptuje to automatycznie dochodzi do przesłania surowców na konto sprzedającego. Chyba było by to najlepsze rozwiązanie.
Po co dodawac wprowadzanie ceny, skoro samo pobieranie oplat za zaproszenie nie jest funkcjonalnoscia gry tylko wymyslem graczy ?
Piotru70
20.04.2013, 14:44
Zapraszając znajomych na darmowy drop i wysyłając cennik "1 ryba" nie jest raczej problemem. A ułatwiło by to sprzedaż dropów obcym co zlikwidowało by temat związany z oszustami raz na zawsze. Faktem jest że ktoś za wszelką cenę chciałby wpisywać zawyżone ceny aby wyłudzić monety ale to jest już kwestia tego czy ktoś pochopnie akceptuje wiec to już jest problem kupującego. Według mnie to jest świetny pomysł. I gdyby coś takiego zostało wprowadzone to nawet Ty sparkz byś nie miał nic przeciwko. Bo jak będzie tak jak jest to nie ma szans na zlikwidowanie oszustów.
To pozwolę sobie przypomnieć swoją propozycję w tej kwestii: http://forum.thesettlersonline.pl/threads/25589-Sprzeda%C5%BC-lootspot%C3%B3w-w-oknie-handlu.
Van-de-Lord
20.04.2013, 18:14
Piotru to nie do końca by zlikwidowało oszustwa bo taki gość dostałby te monety i tak mógłby zakończyć przygodę przed wybiciem czegokolwiek przez taką osobę. Trzeba by wtedy dodać zapis, że przygoda nie może zostać zakończona jeśli każdy zaproszony nie pokonał jakiejś jednostki.
Bloodshed
21.04.2013, 06:36
a nie mozesz tego loota sprzedac na wadze? wystawiasz 1 rybke za X monet i czekasz az ten ktos kupi twoja rybke dajesz historie i widzisz kto kupil i wtedy dajesz zaproszenie do przygody i jestes 100% pewien ze wałka nie bedzie
a co do pomyslu calkiem ciekawy jestem na tak
Gorzej jak ty kupujesz od kogoś i po kupnie nie dostaniesz zaproszenia na przykład.
Piotru70
21.04.2013, 11:05
Piotru to nie do końca by zlikwidowało oszustwa bo taki gość dostałby te monety i tak mógłby zakończyć przygodę przed wybiciem czegokolwiek przez taką osobę. Trzeba by wtedy dodać zapis, że przygoda nie może zostać zakończona jeśli każdy zaproszony nie pokonał jakiejś jednostki.
To może powinno się wprowadzić ze samo uczestnictwo dostaje się 1XP.
forest27
27.10.2013, 19:10
osobiście bardziej odpowiadała by mi propozycja wskazana wyżej w linku Larxand.
Miał bym tylko sugestie co do sposobu wystawiania takiej oferty na handlu.
W dotychczasowym oknie gdzie można zaprosić znajomego, dodał bym opcje "sprzedaj zaproszenie za" i przycisk "wybierz" (podobnie jak składając ofertę obecnie na handlu), dalej identycznie postępowanie i te same okna co na handlu.
Poszedł bym dalej i w tym samym oknie kolejna opcja "wymień zaproszenie za" i po wciśnięciu przycisku "wybierz" wyskakiwało by okno z przygodami wieloosobowymi gdzie wybralibyśmy przygodę na którą chcemy sie wymienić. Na handlu w zakładce wymiana mogli by uczestniczyć gracze którzy mają aktywną przygodę wieloosobową i mają wolny slot, po akceptacji przez obu graczy chęci wymiany (wcześniej mogą się dogadać co do szczegółów) z automatu byli by dopisywani każdy do przygody osoby z którą zgodzili sie wymienić.
Hubertus102
02.11.2013, 13:33
dobry pomysł
Co wy z tymi oszustami?
1. znajdujesz chętnego,
2. wysyłasz zaproszenie,
3. przyjmujesz zapłatę,
4. kończysz przygodę.
Gdzie tu jest możliwość naciągactwa po którejkolwiek stronie?
Co wy z tymi oszustami?
1. znajdujesz chętnego,
2. wysyłasz zaproszenie,
3. przyjmujesz zapłatę,
4. kończysz przygodę.
Jak w tym dowcipie "syna mamy żono, nie córkę".
Wałek jest prosty - wysyłasz zapłatę a nie dostajesz zaproszenia.
I piszesz na Berdyczów bo do BB nie ma sensu.
Chyba piszę niewyraźnie.
Zaproszenie _przed_ zapłatą.
W takiej konfiguracji nie ma możliwości wykorzystania drugiej strony, jest tylko możliwość "wandalizmu" (bezinteresowna złośliwość).
Dla pewności można jeszcze poprosić o "pokazanie" opłaty, ale nie ma potrzeby.
[edit]
Jednak znalazłem możliwość dla naciągacza, ale moim zdaniem nadal nieopłacalna.
Co wy z tymi oszustami?
1. znajdujesz chętnego,
2. wysyłasz zaproszenie,
3. przyjmujesz zapłatę,
4. kończysz przygodę.
No na przykład w tę stronę:
1. znajduję chętnego
2. wysyłam zaproszenie
3. znajomy przyjmuje zaproszenie i nie płaci
No na przykład w tę stronę:
1. znajduję chętnego
2. wysyłam zaproszenie
3. znajomy przyjmuje zaproszenie i nie płaci
4. Anulujesz przygodę.
Jurek12345
11.01.2014, 19:08
4. Anulujesz przygodę.
i nie żal ci 1000 konnych, które zużyłeś na wierzę w Bractwie.
Albo anuluję krawca, w którym został ostatni atak? No można i tak...
Może inaczej: dlaczego ktoś miałby nie zapłacić?
Zyska coś na tym?
Może inaczej: dlaczego ktoś miałby nie zapłacić?
Zyska coś na tym?
Teoretycznie tak. Jeśli kupi u Ciebie drop w takim krawcu i Ci nie zapłaci, to będziesz raczej wolał skończyć przygodę bez jego zapłaty, niż stracić i wojsko i drop. Czyli zyska całkiem zacny drop za darmo. W podobny sposób ktoś może nie zapłacić, jak Ty możesz po zapłacie nie zaprosić go do przygody. Jak więc widać, możliwości są teraz w obie strony i powinien być jakiś mechanizm, który by temu zapobiegał. Można powiedzieć, że tylko ułomny umysłowo mógłby robić takie rzeczy, ale dobrze wiemy, że takich nie brakuje (pozdrowienia dla megakucyka). Właściwie, w całej swojej karierze w tej grze zostałem oszukany tylko raz, ale z drugiej strony ja zostałem oszukany raz i przez jedną osobę, która z kolei oszukała setki innych graczy, więc jakiś problem jest.
Teoretycznie tak. Jeśli kupi u Ciebie drop w takim krawcu i Ci nie zapłaci, to będziesz raczej wolał skończyć przygodę bez jego zapłaty, niż stracić i wojsko i drop. Czyli zyska całkiem zacny drop za darmo. W podobny sposób ktoś może nie zapłacić, jak Ty możesz po zapłacie nie zaprosić go do przygody. Jak więc widać, możliwości są teraz w obie strony i powinien być jakiś mechanizm, który by temu zapobiegał. Można powiedzieć, że tylko ułomny umysłowo mógłby robić takie rzeczy, ale dobrze wiemy, że takich nie brakuje (pozdrowienia dla megakucyka). Właściwie, w całej swojej karierze w tej grze zostałem oszukany tylko raz, ale z drugiej strony ja zostałem oszukany raz i przez jedną osobę, która z kolei oszukała setki innych graczy, więc jakiś problem jest.
Jeżeli kupi u mnie i spróbuje mnie oszukać, to nie będę miał żadnych sentymentów do pikselowych żołnierzyków. Na podobnej zasadzie jak na przykład będę ponosił dodatkowe koszty sądowe w sprawie, w której jestem poszkodowany. "Chamstwu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom" (wężykiem).
Pytanie-zagadka:
Jaki był przebieg wspomnianego oszustwa i w jakich miejscach różnił się od opisanego przeze mnie sposobu działania?
Musisz być tylko gotowy na stratę, a oszust nic nie zyska (a nawet jako oszust będzie wolał postąpić uczciwie, bo mu się to bardziej opłaca). A już na pewno nikt nie będzie tego robił setki razy.
Uproszczony przykład:
Drop wartości 1000 monet za 500 monet.
Ktoś otrzymał zaproszenie i teraz jego decyzja polega na wyborze spośród dwóch opcji:
- zapłata 500 monet i otrzymanie 1000,
- brak zapłaty, brak nagrody.
Jeśli przyjmiemy bardzo śmiałe założenie, że drugi gracz nie jest idiotą, to możemy się spodziewać, że jednak zapłaci.
Tak czy inaczej - próbujemy rozwiązywać nieistniejący problem. Raz na sto przygodę można skasować, żartowniś nie będzie bawił się na swój koszt (rezygnacja z nagrody to też koszt), a żaden cwaniak nie będzie cwaniakował bezinteresownie.
A ogólnie to handel dropami jest patologiczną sytuacją i nie powinno to mieć żadnego wsparcia w grze. Gwarancja nie obejmuje używania narzędzi niezgodnie z przeznaczeniem.
widzę że 11 osób głosujących na nie to chyba ci oszuści !!
- miałeś dać jawne wyniki kto głosował ! :)
do przykładu :
Ja jestem "oszustem"
zaczynam przygodę "Mroczne Bractwo"
wystawiam 2x zaproszenie na handlu
obydwa się sprzedają po czym anuluje przygodę !
Jak wlał tak wylał !
do przykładu :
Ja jestem "oszustem"
zaczynam przygodę "Mroczne Bractwo"
wystawiam 2x zaproszenie na handlu
obydwa się sprzedają po czym anuluje przygodę !
Jak wlał tak wylał !
"Kupujący" nie zapłaci, jeśli nie będzie widział końca.
Blisko końca nie zrezygnujesz bez powodu.
Problemy są tylko trzy: jeden to bezinteresowna złośliwość (zdarza się), drugi to przypadki losowe (zdarza się), a trzeciego wolę nie wymieniać, bo to rzeczywiście jest "nieszczelność", ale i tak niemożliwa do zastosowania na dużą skalę.
A tak poza tym to jestem przeciwnikiem naprawiania czegoś w innym miejscu, niż jest zepsute. Powinno się raczej robić coś w kierunku zlikwidowania handlu dropami, a najlepiej razem z przyczyną (zły przydział nagród za przygodę).
Dobrze, że dodałeś słowo chyba, bo musiałbym się na Ciebie obrazić. Zagłosowałem na NIE, ponieważ zapraszam do przygody znajomych nic w zamian nie oczekując od nich, a oni zapraszają mnie również bez żądań czy oczekiwań.
Dobrze, że dodałeś słowo chyba, bo musiałbym się na Ciebie obrazić. Zagłosowałem na NIE, ponieważ zapraszam do przygody znajomych nic w zamian nie oczekując od nich, a oni zapraszają mnie również bez żądań czy oczekiwań.
Czyli wypowiadasz się na tematy niedotyczące Ciebie osobiście.
Klikanie "Nie" dla jaj powinno być karane....
zbędne według mnie kto oszuka ten oszuka trudno
Angelkaxd
15.01.2014, 20:08
ja bym dodała druga ankietę, a mianowicie, czy chciałbyś mieć możliwość przejscia przygody 3 osobowej sam dostając 3 dropy za wolne miejsca.
aTenSion
15.01.2014, 21:52
Angelkaxd:
Co za dużo to niezdrowo ;)
A tam, przerobić na 1 osobowe i tyle;p
Jak gram 3 lata jeszcze mnie nikt nie oszukał ! więc nie wiem na kogo wy trafiacie !!
i zawsze płace z góry za drop
Jak gram 3 lata jeszcze mnie nikt nie oszukał ! więc nie wiem na kogo wy trafiacie !!
i zawsze płace z góry za drop
tak z ciekawosci: Skad Ci wyszlo, ze grasz trzy lata?...
Pewnie liczy ... 2012, 2013, 2014... jak nic 3, ... to ja też haha :D
A jeśli chodzi o temat. to uważam, że jak się dałeś oszukać to zasłużyłeś na to. Mój głos: NIE!
Cały pomysł "sprzedaży" dropów uważam za wadę gry i podejrzewam, że twórcy pewnie tego nie przewidzieli.
Głosowałem na nie, bo sam handel dropami uważam za patologię (wiadomo z czego wynikającą, ale nadal patologię).
Moim zdaniem powinno to pójść w stronę eliminacji, a nie wspierania, dlatego dla każdej formy wsparcia będę przeciw.
a kto powiedział że handel dropami jest obowiązkowy chcesz to kupuj i nie chcesz nie kupuj jak dla mnie takie wykrywanie oszustów jest idiotyczne sprzedaż dropów powinna być zakazana
To nie jest klikanie dla JAJ (dla niech będę klikał w evencie wielkanocnym). Kliknąłem NIE ponieważ uważam, że do przygody zapraszam znajomego za FREE, a w rewanżu kiedyś on mnie zaprosi w ten sam sposób. Handel dropami winien być zabroniony.
jozioblabla
17.01.2014, 12:28
Handel dropami winien być zabroniony.
A niby dlaczego? Jedni sobie zapraszają znajomych, inni sobie sprzedają. Jaki masz w tym problem?
Fredek_z_F-K
17.01.2014, 20:39
widzę że 11 osób głosujących na nie to chyba ci oszuści !!Ja głosowałem na NIE.
Nie uważam się za oszusta, bo nie znajdzie się gracz, który ode mnie kupił, lub sprzedał mi drop. Jeśli ktoś kupuje/sprzedaje dropa to znaczy, że powinien zmienić gildię, ot co.
A niby dlaczego? Jedni sobie zapraszają znajomych, inni sobie sprzedają. Jaki masz w tym problem?
Odpowiedział za mnie post wyżej Fredek_z_F-K. A poza tym przeczytaj wątek od początku. Chodziło o wyeliminowanie oszustów w handlu dropami. Najbardziej radykalny sposób eliminacji oszustów - zabronić handlu dropami. Dlatego jak napisałem kilka postów wyżej, głosowałem na nie i nie uważam się za oszusta.
też dałem nie powinien być zakaz
Fredek_z_F-K
17.01.2014, 21:03
Jeśli uważacie, że sprzedaż dropów odbywająca się obecnie powinna być wzbroniona to osobiście jestem na nie. Oficjalnie wolno jest wystawić na wagę rybę za 1000 zł, wolno taką rybę kupić, wolno dowolną osobę dodać do znajomych, zaprosić na przygodę, po czym usunąć ze znajomych. Gdyby wprowadzono zakaz handlu dropami, to support musiałby śledzić różne transakcje, przebieg wydarzeń, ewentualność zapraszania na przygody po 'dziwnych' transakcjach. Sprawiłoby to wg mnie kompletną niewydolność supportu. A ponieważ, jak wcześniej pisałem, nie sprzedałem i nie kupiłem dropa od początku grania w TSO, to oszustwa w handlu dropami mi po prostu "latają koło d*" i zupełnie mnie ten problem nie rusza.
Najbardziej radykalny sposób eliminacji oszustów - zabronić handlu dropami.
Nie zabronisz handlu dropami bo nie ma czegos takiego jak handel dropami.
To sa 2 rozłączne czynnosci:
- niekorzystna dla 1 z graczy sprzedaz jakiegos produktu za kupe zlota
- zaproszenie innego gracza do przygody.
Zadnej z tych czynnosci nie jestes w stanie ograniczyc bez ograniczania mozliwosci gry normalnych graczy.
Co innego gdyby zmienic przydzielanie dropa na proporcjonalne do stopnia udzialu w przygodzie ...
aTenSion
17.01.2014, 22:23
A ponieważ, jak wcześniej pisałem, nie sprzedałem i nie kupiłem dropa od początku grania w TSO, to oszustwa w handlu dropami mi po prostu "latają koło d*" i zupełnie mnie ten problem nie rusza.
Wytłumacz mi, skoro masz to gdzieś to dlaczego się wdajesz z dyskusje ?
Teraz pozostaje kwestia co z premium ? Wtedy wystarczy 20k monet i w 5 min zarobisz 3x tyle na samym klikaniu na wadze
Mimo tego jestem na TAK, bo pomysł ciekawy ale nie dopracowany do końca
dwa dni temu urchomiłem produkcje tomu wczoraj rano wszedłem był w produkci dziś nie ma nic czy takich oszustów sie likwiduje?
BlueSoul
19.01.2014, 18:28
Grając już trochę czasu stwierdzam, że system dropów został trochę źle rozwiązany. Nie każdy gracz chciałby się dzielić dropem z przygody, gdyż jest w stanie sam ją zrobić, a z wymianą slota są niestety bardzo duże problemy (3 osobawoa przygoda - 1 slot przygody, 1 slot zaproszenia) lub brak graczy, którzy robią aktualnie dana przygodę.
Dobrym rozwiązaniem będzie zamknięcie całego dropa w skrzyni, którą można otworzyć lub sprzedać. Jeżeli gracz nie zaprosi do przygody żadnego gracza to dostanie oprócz swojej skrzyni z dropem także skrzynie za wolny slot.
Takie rozwiązanie nie powinno zachwiać równowagi na rynku, a dużo uprości system handlu dropem.
Problem pojawi się dla graczy mających premium, gdyż będzie możliwe zebranie większej ilości skrzyń z dropami i otworzone z bonusem +50%.
to po co sprzedawać jak kazdy sobie bedzie otwierał albo wysyłał skrzynie na swoje multikonto bez sensu najlepszym rozwiązaniem Zabronić sprzedaży dropów
albo kupujesz twój problem nikt tobie nie każe kupować dropów .
Fredek_z_F-K
20.01.2014, 10:23
Wytłumacz mi, skoro masz to gdzieś to dlaczego się wdajesz z dyskusje?Ponieważ jakiekolwiek 'poprawki' stwarzają niestety duże prawdopodobieństwo, że coś innego się popsuje.
dobrym rozwiazaniem sa nowe przygody, tylko i tak bedzie problem , ze jesli 1 nie ukonczy traca wszyscy. lepsze bylo by 1 drop za swoja czesc + bonus jesli ukoncza wszyscy. Ja dopiero niedawno zostalam pierwszy raz oszukana , ale troche z wlasnej winy pozniewaz generalnie nie kupuje dropow od obcych. fakt że zmyliła mnie przynależność gidyjna oszusta. Niestety nie ma jak w realu systemu który wyeliminuje oszustow i troche za łatwo zdobywa sie pierwsze lvl-e co powoduje ze oszust zaklada nowe konto w max kilka dni.
Gacek666
20.01.2014, 22:03
Zapraszając znajomych na darmowy drop i wysyłając cennik "1 ryba" nie jest raczej problemem. A ułatwiło by to sprzedaż dropów obcym co zlikwidowało by temat związany z oszustami raz na zawsze. Faktem jest że ktoś za wszelką cenę chciałby wpisywać zawyżone ceny aby wyłudzić monety ale to jest już kwestia tego czy ktoś pochopnie akceptuje wiec to już jest problem kupującego. Według mnie to jest świetny pomysł. I gdyby coś takiego zostało wprowadzone to nawet Ty sparkz byś nie miał nic przeciwko. Bo jak będzie tak jak jest to nie ma szans na zlikwidowanie oszustów.
To jest jedyne sensowne rozwiązanie, na reszte mówię: NIE!! handel dropami to wymysł graczy, choć czasami przydatny, ja dropy tylko wymieniam ostatnio, przydał by się teraz jeszcze jeden slot i 4ty jak wejdą kooperacyjne (1: mój krawiec/coś do gildyjnego, 2:coś do gildyjnego/wymiana w 3 osobowej, 3:wymiana w 3 osobowej i 4: ostatni do kooperacyjnych)
Problem z wymianą rozwiązany. Wolał bym stracić 700r niż dać komuś się naciągnąć, a jakby taka sytuacja się zdarzyła, podał bym nick do innych zaprzyjaźnionych gildii i z głowy
kinia19910
21.01.2014, 01:49
To już widzę jak gracz sprzedaje dropa skoro sam mógłby sobie taką skrzynkę otworzyć. Więc trzeba by ją tak zaprogramować żeby otwierała sie automatycznie w momencie kupienia i automatycznie lądowałaby jako wiadomość o zakończeniu przygody.
Wgl nie rozumiem idei sprzedawania dropa, w gildii jak ktoś sam robi przygodę to zaprasza innych żeby wybili kilka jednostek i po zakończeniu oddaje się 1 slot z dropa a resztę zatrzymuje, no ale niektórzy wolą zarobić jak widać.
heh u nas się nie oddaje wcale ;D chyba ze dogadasz się z kimś kto, ma premkę, żeby Ci drop ściągął wtedy calosc oddaje się a 50%z tytułu premki się zostawia sobie.
Wszystko jest kwestią umowną
kinia19910
21.01.2014, 01:58
Dokładnie...ani razu nie kupiłam dropa na handlu.
2 sloty w zupełności wystarczą, żeby nie nadużywać. Co do oszustw, to jest wasz problem, sami się na to narażacie sprzedając dropa który do tego nie służy.
Jurek12345
21.01.2014, 09:06
2 sloty w zupełności wystarczą, żeby nie nadużywać. Co do oszustw, to jest wasz problem, sami się na to narażacie sprzedając dropa który do tego nie służy.
Oszukiwani są przede wszystkim kupujący. Sprzedający dropa nie mają problemów z oszustami
Van-de-Lord
21.01.2014, 11:38
heh u nas się nie oddaje wcale ;D
Wszystko jest kwestią umowną
No oczywiście że kwestia umowna, z osobami z którymi częściej się wymieniam to nie bawimy się w oddawanie, ale niektóre osoby od czasu do czasu tylko robią i im zależy a ja nie widzę w tym problemu żeby oddać komuś tego slota.
kacyk121
02.02.2014, 23:08
nie wiem czy to by zdalo egzamin :) mysle czy jest taka mozliwosc dla programistow aby zrobic cos na zasadzie gwiazdek u danego gracza a dokladnie tak jak jest na allegro lub w tym stylu : ocena sprzedajacego :)
kazdy szanujacy sie gracz kupujacy dawal by dana gwiazdke powiedzmy w procentach za dropa osobie od ktorej kupil.
lista danych graczy mogla by byc wyswietlana w zakladce wiadomosci z ktorej i tak nikt nie korzysta.
bylo by to napewno utrudnieniem dla oszustow,chyba ze sie myle:)
pozdro :)
Van-de-Lord
03.02.2014, 12:03
Żeby to zdało egzamin to musieliby wyeliminować multikonta bo taki gracz sam by sobie przyznawał gwiazdki.
Cóż jedynym sensownym rozwiązaniem jest zmiana systemu rozgrywki tak by nie trzeba było wymieniać "slotów"
teraz jest to problematyczne są przygody z 3 slotami a można być jedynie w 2 aktywnych przygoda więc 1 i tam trzeba sprzedać, dać komuś do przejęcia lub "na kredyt"
Uranos_old
10.02.2016, 22:15
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 03.02.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos