PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Słownik na czacie

Larxand
16.04.2013, 10:25
Podczas czytania wątku o automatycznej cenzurze przyszło mi do głowy, że przydałby się taki automatyczny słownik na czatach w grze, który robiłby porządek z tymi wszystkimi: karzdy, ruwnierz, spowrotem, poniewarz, z tąd, z kąd, wogule, żądzić, znaleść i wziąść :)

okogi
16.04.2013, 12:00
zamiast przed kompem na wagarch do szkoly idz a niewymyslaj automatyzacji .... nieglugo mlodzi beda szukac automatycznego papieru do ... pupy.....
bo im sie wycierac nie chce ....

Tornados
16.04.2013, 12:02
Mnie sie to podoba bo mam dosc "skrutow klawiszowych" na pomocy

Larxand
16.04.2013, 12:18
Okogi, ochłoń. Ja swoje szkoły pokończyłem dobre 20 lat temu.
To nie ja potrzebuję takiego słownika.

set2g
16.04.2013, 12:46
autokorekta i tak nie byla by w stanie wyłapać wszystkich popełnianych błędów, tak wiec nie spełniała by swojej funkcji

Larxand
16.04.2013, 12:59
Na pewno nie byłaby w stanie, tak samo jak cenzura nie ze wszystkim sobie radzi. Jednak myślę, że spełniałaby swoją funkcję, nawet jeśli miałaby wyłapać tylko błędy wymienione w tym wątku (plus kilka tych, które były tak nieprawdopodobne, że wyparłem je z pamięci).

sparkz
16.04.2013, 13:12
Zamiast autokorekty powinni postawic moderacyjnego bota, ktory za bledy karalby 5 minutowym banem z reasonem: "idz zajrzyj do slownika".

okogi
16.04.2013, 13:44
Okogi, ochłoń. Ja swoje szkoły pokończyłem dobre 20 lat temu.
To nie ja potrzebuję takiego słownika.

PRZEPRASZAM Larxand .... ja tez ,
drazni mnie rowniez ten analfabetyzm ale ja sie ciesze ze nie ma tego auto-korektora bo dzieki temu wiem ze szkoda czasu na niektore osoby co sie slowem pisanym nie potrafia poslugiwac ,,, stosuje to jako pierwsze sito znajomych ...

pomysl sparkz'a bardziej mi sie podoba :P