PDA

Zobacz pełną wersję : Skaczący ekran.

tissayah
15.04.2013, 15:50
Nie wiem czy ktoś z Was również ma taki problem.
Mniej więcej od przed ostatniej aktualizacji, w której został usunięty event świąteczny, podczas logowania kilkakrotnie skacze obraz strony. Od razu piszę, że nie jest to problem sprzętowy, ani problem związany z używaną przeglądarką.

kooler04
15.04.2013, 16:51
skaczący obraz czyli oddala i przybliża się??
Jeśli tak to wina najprawdopodobniej leży we wtyczce flash player ,powróć do starszej wersji wtyczki i bd po problemie

AniaN
16.04.2013, 00:07
mam to samo

tissayah
16.04.2013, 03:52
Nie oddala się i przybliża, tylko skacze góra dól. Kilka razy i później jest już ok.

tissayah
17.04.2013, 03:47
Po co jest ten dział, skoro i tak wszyscy wszystko mają gdzieś?

zwolk
17.04.2013, 10:49
Po co jest ten dział, skoro i tak wszyscy wszystko mają gdzieś?

W tym dziale możesz liczyć wyłącznie na pomoc innych graczy. Jak ktoś nie ma takiego problemu, albo ma, ale też nie wie co z tym zrobić, to Ci nie pomoże. Zgodnie z informacją w nagłówku tego działu:

"Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale.
Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu (http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie)."

jozioblabla
17.04.2013, 11:35
Aż przypatrzyłem się temu skakaniu. Generalnie stwierdzam, że jest to nic nieznaczące skakanie, które trwa może sekunde na samym początku od załadowania strony. Nie ma to żadnego wpływu na cokolwiek. Jaki to problem? Nie pisze tego złosliwie...

tissayah
17.04.2013, 17:53
jozioblabla, być może masz rację, ale było to związane z jedną z ostatnich aktualizacji. Unikanie natomiast takich "nic nieznaczących" usterek, może doprowadzić do poważniejszych błędów. Tym bardziej, iż do tej usterki dochodzi podczas logowania.

Piotru70
17.04.2013, 17:55
Problem znany, nie często nawiedza moją wioskę, ale śmiało podpisze się pod petycję o rozpatrzenie problemu.