Zobacz pełną wersję : obszar serwera uszkodzony
czupakabaras76
14.04.2013, 20:58
od rana problem z logowaniem i ładowaniem gry do kiedy to będzie trwać?
nie wiadomo jak zwykle zresztą
teraz też nie można się zalogować, czy ktoś nad tym panuje ?????
czy jest tu ktoś ??
nie można zalogować sie do gry
wyskakuje komunikat "Połączenie z serwerem zostało zerwane- odśwież"
i tak już pół godziny
może ktoś dać odpowiedź co sie dzieje ???
EX_Zakrecony
14.04.2013, 23:39
Proszę spokojnie poczekać do jutra, w godzinach nocnych uruchamiany jest skrypt który automatycznie naprawia ten błąd, jeśli ktoś jutru nadal nie będzie mógł się zalogować to proszę się wówczas skontaktować z supportem.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Niestety skrypty nie podziałały tak jak wczoraj dojde do okienka "uruchamianie kolejki logowania " i koniec wyskakuje "Prosze odświeżyć połączenie" i na nowo .
Do supportu sypnąłem wczoraj już chyba 4 wiadomościami to może dziś już nie muszę , chyba wiedzą że jest problem, zresztą co tylko ja go mam czy jak ??
Mariusz_pc
15.04.2013, 08:46
Niestety skrypty nie podziałały tak jak wczoraj dojde do okienka "uruchamianie kolejki logowania " i koniec wyskakuje "Prosze odświeżyć połączenie" i na nowo .
Do supportu sypnąłem wczoraj już chyba 4 wiadomościami to może dziś już nie muszę , chyba wiedzą że jest problem, zresztą co tylko ja go mam czy jak ??
wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i ciasteczka
Adam2301
15.04.2013, 08:51
Tez błąd jest na złotej gorze gra ładuje sie do połowy i dalej nie idzie. wie ktoś może co się dzieje????
SebaD1979
15.04.2013, 09:47
Po pierwsze powinieneś zacząć od tego co kolega Mariusz_pc napisał, czyli czyszczenie cache przeglądarki, nim stworzysz nowy wątek na forum. Nie raz miałem różne problemy z uruchomieniem gry i w 95% przypadków to pomaga. Po drugie, pisanie 4 zgłoszeń na jeden problem powoduje tylko to, że inni muszą czekać po 2 tygodnie na odpowiedz supportu, bo ktoś nie potrafił wyczyścić cache przeglądarki i śle zgłoszenia jedno za drugim. Bo jakbyś znał działanie supportu, to wiedziałbyś że Twoje zgłoszenia niekoniecznie trafią do tej samej osoby, która skojarzy je jako duplikaty, tylko najprawdopodobniej do różnych i te kilka osób straci czas na problem, który najprawdopodobniej możesz naprawić sam, poświęcając góra 2 minuty.
czupakabaras76
18.04.2013, 23:05
nic nie pomaga
dziś ponownie ten sam problem
czyszczenie ciasteczek zmiana przeglądarki - zmiana kompa i nic nadal nie pomaga ;-)
EX_Zakrecony
18.04.2013, 23:52
A czy ostatnim razem po nocy wróciło? Czy wykonywałeś wtedy i teraz tą sama czynność? Jeśli problem wystąpił w podobnych okolicznościach (np zakończenie przygody) to warto takie podejrzenie zgłosić do supportu, może pomóc przy ustaleniu przyczyny.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
kubica_f1
22.04.2013, 14:24
Witam
Mam problem w czasie logowania na glownej stronie jak zawsze naciskam przycisk graj i na trzecim sceene czyli jak pojawia sie okienko z poradami dnia i czekaniem na zalogowanie zaczyna wczytywac i wyskakuje komunikat ze na tym obszarze wystapil blad odwiez strone i ze serwer uszkodzony i automatycznie mnie przenosi z powrotem na strone glowna gry,do tej pory nie bylo zastrzezen i nigdy takie cos mi sie niezdarzylo prosze o pomoc dziekuje;-)a zaznaczam ze probowale zmieniac maila i haslo ale nit to nie pomaga haslo wchodzi dalej juz opisalem.
kubica_f1
22.04.2013, 14:31
przeczytałem wczesniejsze posty i wyczyscilem po kilka razy przegladarke,jeszcze rano okolo 11 bylem na grze,a inni znajomi w tym czasie sa caly czas i nic sie nie dzieje,prosze o info.
SebaD1979
22.04.2013, 14:31
Witam
Mam problem w czasie logowania na glownej stronie jak zawsze naciskam przycisk graj i na trzecim sceene czyli jak pojawia sie okienko z poradami dnia i czekaniem na zalogowanie zaczyna wczytywac i wyskakuje komunikat ze na tym obszarze wystapil blad odwiez strone i ze serwer uszkodzony i automatycznie mnie przenosi z powrotem na strone glowna gry,do tej pory nie bylo zastrzezen i nigdy takie cos mi sie niezdarzylo prosze o pomoc dziekuje;-)a zaznaczam ze probowale zmieniac maila i haslo ale nit to nie pomaga haslo wchodzi dalej juz opisalem.
A czytałeś przynajmniej wątek, w którym się wpisałeś? Wygląda że nie chciało Ci się za bardzo przedzierać przez te kilka postów, bo w przeciwnym wypadku wiedziałbyś co robić.
edit: Ok, widzę że przeczytałeś ale jeszcze nie przeprocesowałeś wiadomości zawartych w tej masie danych. No więc musisz poczekać do jutra, bo w nocy jest puszczany skrypt, który naprawia WIĘKSZOŚĆ tego typu problemów. Jeżeli jutro dalej problem wystąpi, to zostaje pisanie na support.
kubica_f1
22.04.2013, 14:37
przyznam ze ta wiadomosc wczesniej wyslalem do Supportu a pozniej szukalem na forum,wkleilem ja.to co mam robic,pewnie czekac;-)
A czytałeś przynajmniej wątek, w którym się wpisałeś? Wygląda że nie chciało Ci się za bardzo przedzierać przez te kilka postów, bo w przeciwnym wypadku wiedziałbyś co robić.
edit: Ok, widzę że przeczytałeś ale jeszcze nie przeprocesowałeś wiadomości zawartych w tej masie danych. No więc musisz poczekać do jutra, bo w nocy jest puszczany skrypt, który naprawia WIĘKSZOŚĆ tego typu problemów. Jeżeli jutro dalej problem wystąpi, to zostaje pisanie na support.
SebaD1979
22.04.2013, 14:44
No to jako odpowiedz z supportu dostaniesz pytanie, czy już działa :) I tak, do jutra pewnie grę masz z glowy.
kubica_f1
22.04.2013, 16:19
dzieki za info no poczekam do jutra sobie,mam nadzieje ze to naprawia,choc pechowo ze mi wszyscy znajomi fraja dzisiaj bez problemu.
piotrnygus2012
23.04.2013, 06:25
ja juz czekam 3 miesiace , zeby mi naprawili :(((((((((