PDA

Zobacz pełną wersję : obszar serwera uszkodzony

czupakabaras76
14.04.2013, 20:58
od rana problem z logowaniem i ładowaniem gry do kiedy to będzie trwać?

banado
14.04.2013, 21:13
nie wiadomo jak zwykle zresztą
teraz też nie można się zalogować, czy ktoś nad tym panuje ?????

banado
14.04.2013, 21:25
czy jest tu ktoś ??
nie można zalogować sie do gry
wyskakuje komunikat "Połączenie z serwerem zostało zerwane- odśwież"
i tak już pół godziny
może ktoś dać odpowiedź co sie dzieje ???

EX_Zakrecony
14.04.2013, 23:39
Proszę spokojnie poczekać do jutra, w godzinach nocnych uruchamiany jest skrypt który automatycznie naprawia ten błąd, jeśli ktoś jutru nadal nie będzie mógł się zalogować to proszę się wówczas skontaktować z supportem.

Pozdrawiam
Mod Zakrecony

banado
15.04.2013, 07:51
Niestety skrypty nie podziałały tak jak wczoraj dojde do okienka "uruchamianie kolejki logowania " i koniec wyskakuje "Prosze odświeżyć połączenie" i na nowo .
Do supportu sypnąłem wczoraj już chyba 4 wiadomościami to może dziś już nie muszę , chyba wiedzą że jest problem, zresztą co tylko ja go mam czy jak ??

Mariusz_pc
15.04.2013, 08:46
Niestety skrypty nie podziałały tak jak wczoraj dojde do okienka "uruchamianie kolejki logowania " i koniec wyskakuje "Prosze odświeżyć połączenie" i na nowo .
Do supportu sypnąłem wczoraj już chyba 4 wiadomościami to może dziś już nie muszę , chyba wiedzą że jest problem, zresztą co tylko ja go mam czy jak ??

wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i ciasteczka

Adam2301
15.04.2013, 08:51
Tez błąd jest na złotej gorze gra ładuje sie do połowy i dalej nie idzie. wie ktoś może co się dzieje????

SebaD1979
15.04.2013, 09:47

Po pierwsze powinieneś zacząć od tego co kolega Mariusz_pc napisał, czyli czyszczenie cache przeglądarki, nim stworzysz nowy wątek na forum. Nie raz miałem różne problemy z uruchomieniem gry i w 95% przypadków to pomaga. Po drugie, pisanie 4 zgłoszeń na jeden problem powoduje tylko to, że inni muszą czekać po 2 tygodnie na odpowiedz supportu, bo ktoś nie potrafił wyczyścić cache przeglądarki i śle zgłoszenia jedno za drugim. Bo jakbyś znał działanie supportu, to wiedziałbyś że Twoje zgłoszenia niekoniecznie trafią do tej samej osoby, która skojarzy je jako duplikaty, tylko najprawdopodobniej do różnych i te kilka osób straci czas na problem, który najprawdopodobniej możesz naprawić sam, poświęcając góra 2 minuty.

czupakabaras76
18.04.2013, 23:05
nic nie pomaga
dziś ponownie ten sam problem
czyszczenie ciasteczek zmiana przeglądarki - zmiana kompa i nic nadal nie pomaga ;-)

EX_Zakrecony
18.04.2013, 23:52
A czy ostatnim razem po nocy wróciło? Czy wykonywałeś wtedy i teraz tą sama czynność? Jeśli problem wystąpił w podobnych okolicznościach (np zakończenie przygody) to warto takie podejrzenie zgłosić do supportu, może pomóc przy ustaleniu przyczyny.

Pozdrawiam
Mod Zakrecony

kubica_f1
22.04.2013, 14:24
Witam
Mam problem w czasie logowania na glownej stronie jak zawsze naciskam przycisk graj i na trzecim sceene czyli jak pojawia sie okienko z poradami dnia i czekaniem na zalogowanie zaczyna wczytywac i wyskakuje komunikat ze na tym obszarze wystapil blad odwiez strone i ze serwer uszkodzony i automatycznie mnie przenosi z powrotem na strone glowna gry,do tej pory nie bylo zastrzezen i nigdy takie cos mi sie niezdarzylo prosze o pomoc dziekuje;-)a zaznaczam ze probowale zmieniac maila i haslo ale nit to nie pomaga haslo wchodzi dalej juz opisalem.

kubica_f1
22.04.2013, 14:31
przeczytałem wczesniejsze posty i wyczyscilem po kilka razy przegladarke,jeszcze rano okolo 11 bylem na grze,a inni znajomi w tym czasie sa caly czas i nic sie nie dzieje,prosze o info.

SebaD1979
22.04.2013, 14:31
Witam
Mam problem w czasie logowania na glownej stronie jak zawsze naciskam przycisk graj i na trzecim sceene czyli jak pojawia sie okienko z poradami dnia i czekaniem na zalogowanie zaczyna wczytywac i wyskakuje komunikat ze na tym obszarze wystapil blad odwiez strone i ze serwer uszkodzony i automatycznie mnie przenosi z powrotem na strone glowna gry,do tej pory nie bylo zastrzezen i nigdy takie cos mi sie niezdarzylo prosze o pomoc dziekuje;-)a zaznaczam ze probowale zmieniac maila i haslo ale nit to nie pomaga haslo wchodzi dalej juz opisalem.

A czytałeś przynajmniej wątek, w którym się wpisałeś? Wygląda że nie chciało Ci się za bardzo przedzierać przez te kilka postów, bo w przeciwnym wypadku wiedziałbyś co robić.

edit: Ok, widzę że przeczytałeś ale jeszcze nie przeprocesowałeś wiadomości zawartych w tej masie danych. No więc musisz poczekać do jutra, bo w nocy jest puszczany skrypt, który naprawia WIĘKSZOŚĆ tego typu problemów. Jeżeli jutro dalej problem wystąpi, to zostaje pisanie na support.

kubica_f1
22.04.2013, 14:37
przyznam ze ta wiadomosc wczesniej wyslalem do Supportu a pozniej szukalem na forum,wkleilem ja.to co mam robic,pewnie czekac;-)

A czytałeś przynajmniej wątek, w którym się wpisałeś? Wygląda że nie chciało Ci się za bardzo przedzierać przez te kilka postów, bo w przeciwnym wypadku wiedziałbyś co robić.

edit: Ok, widzę że przeczytałeś ale jeszcze nie przeprocesowałeś wiadomości zawartych w tej masie danych. No więc musisz poczekać do jutra, bo w nocy jest puszczany skrypt, który naprawia WIĘKSZOŚĆ tego typu problemów. Jeżeli jutro dalej problem wystąpi, to zostaje pisanie na support.

SebaD1979
22.04.2013, 14:44
No to jako odpowiedz z supportu dostaniesz pytanie, czy już działa :) I tak, do jutra pewnie grę masz z glowy.

kubica_f1
22.04.2013, 16:19
dzieki za info no poczekam do jutra sobie,mam nadzieje ze to naprawia,choc pechowo ze mi wszyscy znajomi fraja dzisiaj bez problemu.

piotrnygus2012
23.04.2013, 06:25
ja juz czekam 3 miesiace , zeby mi naprawili :(((((((((