PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Generałowie zdobywający doświadczenie rosną w siłę po każdej wygranej walce

Marko_skwarko
11.04.2013, 15:56
To by było dobre... co o tym sądzicie? Po walce generał zdobywa doświadczenie bojowe i ma więcej punktów zdrowia i ataku. Szanowałbym ich bardziej a teraz to traktuję bezprzedmiotowo trochę jak mięso. Nie liczą się w ogóle w bitwie - są tylko nośnikiem wojska a walczą z pojedynczymi postaciami, które coś sobą reprezentują - fajnie by było gdyby moi generałowie po kilku wygranych z rzędu też podnosili swoje umiejętności.

Pozdrawiam,

Marek

EX_Zorro
11.04.2013, 16:14
Pomysł ciekawy, podobne były zresztą już proponowane, niewykluczone, że coś takiego będzie wprowadzone w systemie badań, jednak trzeba czekać na jakieś info.
Tak czy inaczej proszę dodać ankietę.

MANOLO_PL
11.04.2013, 16:19
normalnie wprowadzić stopnie wojskowe od SZEREGOWEGO po MARSZAŁKA jak w Wojsku Polskim bo chyba nie chcemy mieć Feldów Oberszund...

zwolk
12.04.2013, 09:39
Generał zachowuje się jak na przywódcę przystało, doprowadza armię na miejsce bitwy, a potem stoi na górce i patrzy jak podległy mu motłoch tłucze się z wrogiem :) Faktem jednak jest, że w zasadzie jedyną funkcją generała jest transportowanie wojsk i można by coś z tym zrobić. Mamy teoretycznie zapowiedziany system badań więc chyba pozostaje tylko czekać...

Stochlik
12.04.2013, 13:06
ja tego bym nie chcial bo gdy general bedzie mocniejszy to nie wykonam bloku w danej przygodzie

Piotru70
12.04.2013, 14:51
ja tego bym nie chcial bo gdy general bedzie mocniejszy to nie wykonam bloku w danej przygodzie

To zamiast robić bloki i expić zacznij grać z frajdą że coś się udało. A nie:... "W końcu lvl, w gildii skoczyłem o cztery pozycje..." ...
Oczywiście ze drzewko umiejętności jak i poziomu generała jest bardzo fajnym pomysłem.

EX_Zorro
16.04.2013, 19:13
Brak ankiety - wątek zamykam.