Zobacz pełną wersję : Kto chce weterana?
LANNISTER
08.04.2013, 11:45
Cześć ludziska.
Kończy się event wielkanocny, podczas którego wszyscy ( no, może prawie wszyscy ) mieli w głowach tylko jedno: uzbierać ilość pisanek wystarczającą na zakup weterana. Wiadomo, bez "wetka" w TSO żyje się ciężko. Z przygód można było zdobyć mniej więcej pół generała, a resztę trzeba było dokupić. Jajka osiągnęły zawrotne ceny, na naszym serwerze ok. 20 monet za sztukę. Nie każdego było więc stać na takie fanaberie. Postanowiłem dać szansę tym, którym się nie udało. Zostało mi przypadkiem :) 1350 pisanek, dam je komuś w prezencie. Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym wątku i napisanie w kilku zdaniach, po co im właściwie ten weteran. Autor najciekawszego wpisu dostanie pisanki. I proszę podawać swój level, bo nie ukrywam, że moja oferta nie jest raczej skierowana do graczy na 50 poziomie. Na propozycje czekam do jutra, czyli wtorku, godz. 20.00.
"Promocja" nie jest oferowana przez BB/UBI, wszelkie zastrzeżenia i uwagi proszę kierować do gracza LANNISTER a nie supportu.
Mod Zakrecony
Mam w dupie tego weterana ;)
bumparara
08.04.2013, 11:54
Ja poproszę, bo mnie krew zalewa jak w przygodzie generał chodzi wolniej od sarny czy innego borsuka;)
lvl 41
setlerskrul
08.04.2013, 12:19
http://images44.fotosik.pl/658/1327d4b91e02a1b9.jpg
ja poprosze poziom 36 przyda mi sie :) w końcu jestem krulem tego jak mu tam global 1:) zresztą niechce go poco mi jakiś emeryt....
hello dajcie mi jestem chetny,przyda mi sie,mam 31 lvl ,i nie szybko zdobede takiego weterana :) Alien87
LANNISTER równy z Ciebie gość! Pozdrawiam :)
Cześć:)
Mnie udało się w tym evencie zakupić weterana dzięki mojemu przyjacielowi, który oddał mi swoje z trudem uzbierane pisanki (połowa wetka):D Ma On poziom 36 i zero weteranów. Byłabym przeszczęśliwa mogąc odwdzięczyć mu się za dobroć serca oraz poświęcenie i podarować możliwość zakupu szybkiego "kiziora";)
Pozdrawiam:D
Ładnie to tak trollować wszystkich? :) btw. taki weteran jest wart co najmniej 90zł :O
Setlers_PL
08.04.2013, 12:33
mam Levelek 32 i bez weterana ciezko sobie poradzic i tych jaj za 20m taz ciezko kupic :)
Emilia__
08.04.2013, 12:34
wiem, że śnieg za oknem-ale żeby po Wielkanocy Sw Milołaj chodził i prezenty rozdawał :)
bynoczek
08.04.2013, 12:41
za tego weterana Bóg Miłosierdny da Ci odkupienie a ja wskocze na 37levelek
Propozycja jak z wolontariatu hehe. Mam gdzies tego weterana, ale niestety gra jest tak skonstruowana, ze bez niego nie da sie zrobic niektorych przygod. Co gorsza, konstruktorzy tej gry zaprojektowali w systemie wymog wykonania wlasnie tych przygod aby mozna bylo posunac sie do przodu :) Nie przewidzieli tylko, ze takimi strzalami celuja we wlasne plecy, bo z pewnoscia czesc ludzi da sobie spokoj nie tylko z weteranem ale w ogole z the settlers. Ja jeszcze ciagne sila woli bo ludziska z gildii we mnie wierza. A swoja droga to interesujaca propozycja z Twojej strony. Bardziej mnie ciekawi czym sie kierowales przedstawiajac taka oferte. Czyzbys byl jednym z tych unikatow (tak jak np. ja) ktorzy czerpia radosc z dawania? Pozdrawiam - Herubin :) lvl 41
Subtropic
08.04.2013, 13:25
Jak poślesz mi te 1350pisanek to Bozia ci wynagrodzi w dzieciach , pięknej żonie no i oczywiście w sam GRANIT w dropach !!! Mam 39 level i bez weterana nie da się grać, jak wszyscy wiedzą jest to bardzo utrudnione.Pisanek nie dałem rady nazbierać, więc jak chcesz pomóc to właśnie mi ;))) btw. świetny pomysł no i dobre serce a to rzadkość w tych jakże trudnych i ciężkich czasach. Pozdrawiam Subtropic ;)
LANNISTER
08.04.2013, 13:28
Subtropic, mam już piekną żonę i dzieci :), ale to oczywiście nie znaczy, że nie masz szans w konkursie.
betina7072
08.04.2013, 13:32
Mogę chcieć ,moje zebrane pisanki oddalam koleżance ,która nie mogła nawet ukończyć eventu gdyż miała za mało odkrywców i na czas nie znaleźli pisanek.Dostała 2 takie zadania - według mnie niesprawiedliwe .Cieszę się że chociaż ona ma weterana a cały ten event to nieporozumienie nabijanie kasy i nic więcej .Mam 39 lvl.
Witam
każdy chce weterana to wiadomo.
a zwłasza za friko.
Dlaczego mi masz podarować?
Z kilku powodów
1. Bo grzecznie prosze
2. Bo bardzo chce mieć takiego gienka (napewno bardziej niż inni) ;)
3. Bo gienki to fajne chłopaki
4. Bo ty też jesteś ok
Pozdrawiam
LANNISTER
08.04.2013, 13:58
Spojrzałem teraz na ilość przeglądających działy poszczególnych serwerów. Na innych od 1 do 9, u nas 152 :)
Subtropic
08.04.2013, 14:12
Nie dziwne, w końcu darmowy weteran piechotą nie chodzi :)
dyskoteka
08.04.2013, 14:17
Fajna inicjatywa z Twojej strony :) ja też jestem chętny, bo rzeczywiście ciężko się bez weterana robi pod 40lvl, ale jeśli stwierdzisz, że komuś innemu się bardziej należy to trudno :)
zawsze warto spróbować :D
padabrow
08.04.2013, 14:22
Weteran pomógłby mi się jeszcze bardziej wczuć w grę :) gdyż przy moim 34 lvl trudno przejść jakąś przygodę nie wyprzedając całego dobytku. Grając teraz uzupełniam tylko kopalnie, pola, studnie i przyglądam się wyspie czując się jak XVI wieczny markiz francuski który dokonuje przeglądu swoich wieśniaków :)
luzak985
08.04.2013, 14:27
Dogi kompanie zbieram na wetka poniewaz w przyszlosci ulatwi mi walke w przygodach. Mam 38 lvl napewno bedzie ktos kto bedzie mail mniejszy lvl awiec prosze chociaz o 100 lub 200 pisanek zawsze to mnie przyblizy do kupna weterana pozdrawiam
myszkabeti
08.04.2013, 14:35
jak bym miała takiego weterana to bi mi męża ustawił i więcej czasu bym miała dla ts
Cześć:)
Mnie udało się w tym evencie zakupić weterana dzięki mojemu przyjacielowi, który oddał mi swoje z trudem uzbierane pisanki (połowa wetka):D Ma On poziom 36 i zero weteranów. Byłabym przeszczęśliwa mogąc odwdzięczyć mu się za dobroć serca oraz poświęcenie i podarować możliwość zakupu szybkiego "kiziora";)
Pozdrawiam:D
Popieram z calego serca i wiem o kogo chodzi :) Takich graczy jak Ty Kori i nasz kolega to ze świecą szukać :)
Ja sprzedałem wszystkie pisanki. Przy tej pogoni za weteranem i cenach jakie panowały aż żal było patrzeć na to wszystko! Teraz mam full kasy pełno towaru i spokojnie mogę się bawić a nie gonić za czymś mało realnym. Kiedyś z czasem może i uzbieram wystarczającą ilość diamentów na weterana, lecz póki co kontynuuję swoją zabawę która rozpoczęła się dawno temu na ATARI :) Pozdrawia 30lvl
Szefu013
08.04.2013, 16:34
Tak, facet jest niesamowity. Oddał bezinteresownie koleżance swoje jaja. Jedyne, co go tłumaczy, to fakt, ze koleżanka jest supersympatyczna. :)
Piotru70
08.04.2013, 18:17
Tak, facet jest niesamowity. Oddał bezinteresownie koleżance swoje jaja. Jedyne, co go tłumaczy, to fakt, ze koleżanka jest supersympatyczna. :)
I poza jego zasięgiem. Hehehe
Darth_Bane
08.04.2013, 18:45
siema witam:) Lannister:)
Lannister ciekawe podoba mi sie ten nick pytanie o którym lannisterze myślałeś przybierając go? wychodzi na to ze albo jesteś fanem "gry o tron jako serialu" albo jako ksiązek, jeśli nie czytałeś polecam bardzo.
więc nie przebierając do rzeczy oferte weterana bardzo ciekawa z przykrością stwierdzam ze nie uzbierałem tylu pisanek marne 300:( a na klejnotowy zakup czli ok 5000 klejnotów cóż nie stać mnie zarówno jak bym miał czekać albo kupować za sms'y. podejrzewam jak każdemu mi tez bardzo przydał by się weteran z każdej możliwej strony i każda jego cecha jest przydatna zdecydowanie poprawia to osiągi w misjach.
mój level to 37.dlaczego ja miałbym być tą osobą? a własciwie dlaczego nie?:P
zrobisz jak uważasz ale mimo wszystko było by miło dostać tego weterana od Ciebie nie bede mówi jak bardzo sie przyda bo kazdy wie nie bede mówił jak bardzo potrzebuje bo każdy własciwie potrzebuje jestem jak kazdy inny potrzrebujący. do tego ortografdia mi siada:P podro
z cichą naDZIEJĄ BEDE czekał na weterana:) wzniosę toast za Twoje zdrowie czy to miodem pitnym piwem gorzałką czy innym sxzlachetnym trunkiem kiedy weteran tez pojawił by sie u mnie z góry dziekować
LANNISTER
08.04.2013, 18:59
Film "Gra o Tron" oglądam, książki z serii "Pieśń Lodu i Ognia" czytałem wszystkie. A, o jakim Lannisterze myślałem przybierając nick? Oczywiście, o Tyrionie :) Pozostali są raczej bohaterami negatywnymi.
hehe ,widze ze ma ktos tu dobre serduszko. ja nie mam wetka ,32lvl , bo niestety mnie na to nie stac . trzeba radzic sobie bez . Pozdrawiam
ja wydusiłem już na na wetka, fakt ciężko było, zapożyczyłem się ale brakuje mi na 3 domki na wodzie.... chętnie przyjmę parę jajeczek ;-)
YourHeroine
08.04.2013, 19:24
Witam:) A kto by nie chciał weterana?:) Mam 32 lvl, wiadomo ciężko się robi przygody. Taki Gienek by się przydał. Za swoje uzbierane pisanki kupiłam rezydencje wodne, bo z góry wiedziałam, że nie będzie mnie stać na kupno weterana. Ale nie ukrywam, że bardzoooo chciałabym go mieć:) Pozdrawiam:)
Szefu013
08.04.2013, 20:34
I poza jego zasięgiem. Hehehe
A Abelard i Heloiza? ;D
Patyk1998
08.04.2013, 22:25
Lannister, jest to bardzo szlachetne z twej strony. Jak pisałeś na początku - dało się uzbierać na połowę - nie goniłem za białym królikiem - swoje pisanki przekazałem komuś, kto weterana ostatecznie dzięki nim zdobył. A tu taka okazja... Będzie to będzie - czyste Tao. Uradujesz serce każdego, komu tego weterana sprezentujesz, decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam. Lvl 34
leszk985
09.04.2013, 06:56
ja poprosze mam 19 lvl i nie zalapalem sie na pisanki pozdrawiam
JackDanieIs
09.04.2013, 10:00
Wszyscy gromko wspominają jak to trudno powyżej 35lvl gra się bez weterana, a ja dopiero przy 45 uzbierałem na wetka. Dotarcie do 50'tki bez weterana też jest możliwe.
laress123
09.04.2013, 16:02
Gdybym mial weterana,
Gra byla by ciekawa
Nie robilbym wojska od rana,
Tylko walczylbym o prawa,
Tych ktorych bandyci pojmali,
Teraz by w morde dostali,
i granitu troche by oddali,
A bez silnego generala,
Moja armie głowa bedzie bolala,
I to juz koniec wierszyka,
Ja do pracy znikam,
Licze na generala,
I radosc z podbijania
Piotru70
09.04.2013, 16:17
Wszyscy gromko wspominają jak to trudno powyżej 35lvl gra się bez weterana, a ja dopiero przy 45 uzbierałem na wetka. Dotarcie do 50'tki bez weterana też jest możliwe.
Ja robię wikingów przez cały czas na zwykłym pomimo ze wetka też mam.
Witam.
Fajnie było by dostać Weterana. Ja osobiście wykorzystywał bym go do robienia block'ów i szybszego zdobywania doświadczenia.
Nick: Bargor
Poziom: 33
Generał/weteran: 2/0
Pozdrawiam.
http://img834.imageshack.us/img834/4841/adopcja.jpg
rapalek11
09.04.2013, 17:59
Bargor -- fajne:)
LANNISTER
09.04.2013, 20:06
No, to koniec czasu na zgłoszenia. Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w tej mojej "promocji". Teraz trochę pomyślę i postaram się jak najszybciej ogłosić wyniki.
Kranderga
09.04.2013, 20:45
Trójkę wybierz Panie
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/1260013540_by_iheartsweets_600.jpg
LANNISTER
09.04.2013, 20:56
A, gdybym teraz powiedział, że to był żart? Nie, nie bójcie się, jestem poważny, jak nigdy. Komisja w składzie: ja, obraduje już pół godziny. Na razie wytypowałem czworo finalistów. Są to: Subtropic, za życzenia żony i dzieci, choć jak pisałem już mam. Patyk1998, żeby uradować jego serce i za to, że oddał pisanki komuś innemu. Koriana, bo słyszałem o niej same dobre opinie. Okon574, bo chce mieć weterana bardziej niż inni.
LANNISTER
09.04.2013, 21:15
No i co ja mam teraz zrobić? Choćbym myślał do rana, to i tak nie będę zadowolony ze swojego wyboru.
Ale zaraz, przecież jest jedno rozwiązanie. Proste, jak budowa cepa.
LANNISTER
09.04.2013, 21:20
Proszę Państwa, ogłaszam ostateczne wyniki.
Laureatami konkursu zostają: Subtropic, Patyk1998, Koriana i Okon574.
Każdy z nich otrzyma ode mnie 1350 pisanek na zakup weterana. A, co tam, najwyżej przez rok nie zjem jajecznicy :)
Zwycięzców proszę o kontakt na pw, a wszystkim dziękuję za uwagę jaką mi poświęcili.
Gratuluje Lannister pomyslu i dobrego serca :))
ppaulinaa
09.04.2013, 21:34
LANNISTER
Oby.więcej.takich.pomocnych.graczy.jak.Ty;)
pozdrawiam
DangerousDave
09.04.2013, 21:37
http://i45.tinypic.com/fc8cg0.jpg
Patyk1998
09.04.2013, 21:41
Niniejszym pragnę serdecznie podziękować LANNISTEROWI za hojność, gratuluję pozostałym zwycięzcom a wszystkim grającym życzę równie wspaniałych pomysłów. Pamiętajmy również, że po drugiej stronie ekranu są żywi ludzie i odnośmy się do siebie z wzajemnym szacunkiem, nie przenośmy na ekran i do gry naszych frustracji i niepowodzeń. POZDRAWIAM.
Muszę przyznać że nie liczyłem na wyróżnienie
ale jestem pod wrażeniem słowności LANNISTER
Pozdrawiam
i polecam się na przyszłość
LANNISTER
09.04.2013, 22:23
Dziękuję wszystkim za zabawę i dobre slowa.
Tych, którym nie udało się wygrać zapraszam jutro o 20:00 na G-7. Swój konkurs będzie tam organizował Mr_SOLAR. Znowu będzie do wygrania sporo pisanek.
Powodzenia.
Subtropic
09.04.2013, 22:34
Wielkie dzięki za pisanki LANNISTER !!! ;)
Nigdy w życiu nic nie wygrałem i cieszę się że są tacy gracze jak Ty.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za wyróżnienie :)
TommyLeeJones80
09.04.2013, 23:56
Piszę tu, aby podziękować Korianie za przesyłkę jaką kilkanaście minut temu dostałem od Niej ... 1350 pisanek :)
Kori wygrała pisanki w konkursie Lannistera "Kto chce weterana" i oddała mi je, dlatego, że ja pomogłem zebrać jej pisanki na upragnionego weterana.
Kto by pomyślał, że kilkaset sztuk uzbieranych przeze mnie pisanek da mi wetka ... :)
To najlepsza inwestycja w życiu ;)
A tak serio, podziękowania również dla Lannistera, za pomysł na ten konkurs, dzięki któremu więcej osób mogło dowiedzieć się o tak dobrej duszyczce jaką jest Koriana, Matizowi - szefowi Gildii "You Are Not Alone" i jego zastępcy Szefu013 i innym członkom Gildii za zrzutę na pisanki :)
To się nazywa zespół :)
Wszystkim graczom życzę takiej Gildii :)
LANNISTER
10.04.2013, 08:33
W całym zamieszaniu zapomniałem jeszcze podziękować jednej osobie i teraz chcę to naprawić.
Dziękuję modowi Zakręconemu, że nie usunął tematu, choć moja "promocja" nie była uzgodniona z BB.
Tak trzymać :) Pozdrawiam.
speedytomato
10.04.2013, 16:12
brawo Lannister, naprawdę fajna akcja, jeszcze raz brawo :) pozdrowienia dla normalności :)
LANNISTER
10.04.2013, 21:34
Promocja Mr_Solara trwa jeszcze na global-10. Ostatnia szansa, żeby załapać się na darmowe pisanki.