Zobacz pełną wersję : Serwer testowy
Mimo usilnych prób nie udało mi się wejść do serwera testowego .To znaczy muszę obejść się smakiem.
z pozdrowieniami Wiekowy
Stochlik
05.04.2013, 16:22
ja Dzis tez nie dalem rade :) wiec nie jestes sam :>15:20 juz nie dalo rade
EX_Zakrecony
05.04.2013, 17:25
Spokojnie, jeśli ktoś próbował wejść, ale utknął na kolejce logowania to powinien się cieszyć bo przyczynił się do osiągnięcia celu (tak cel został osiągnięty i nagrody zostaną rozesłane - możliwe że nawet dziś się uda).
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Ja już dostałem nagrody :)
Piotru70
05.04.2013, 18:03
Ja już dostałem nagrody :)
Nagrody są rozsyłane dla wszystkich jednocześnie, a raczej w większości przypadków, więc to nie nowina że dostałeś prezent gdyż dostali go wszyscy.
Nagrody są rozsyłane dla wszystkich jednocześnie, a raczej w większości przypadków, więc to nie nowina że dostałeś prezent gdyż dostali go wszyscy.
Znowu zaczynasz bezsensowną dyskusję ze mną. :(. Ja tylko odpowiedziałem na post MOD_Zakręconego, który napisał, że "nagrody zostaną rozesłane - możliwe że nawet dziś się uda."
Sam BB_Xaar napisał na stronie głównej:
Rozsyłanie prezentów rozpocznie się około 17:30 czasu polskiego (05.04.2013).
Zanim wszyscy adresaci otrzymają prezenty, może minąć trochę czasu.
Stąd moja wypowiedź w tym wątku.
Goldmano
05.04.2013, 19:15
tkwiłem w kolejce, prezent dostałem, potwierdzam słowa MODa
każdy dostał, nawet ci co nie wiedza co to serwer testowy ;)
Marta1Marta
05.04.2013, 19:48
to ja się na drugi raz porządnie zastanowię czy podejmować takie wyzwania--- czy sie stoi czy się leży to i tak pisanka się nalezy... Moja motywacja spadła mocno w dół
Stochlik
05.04.2013, 21:45
każdy dostał, nawet ci co nie wiedza co to serwer testowy ;)
dokladnie moja dziewczyna nie wchodzila a tez dostala :D:D:D
sonic001
06.04.2013, 11:55
To jest właśnie problem... Suport powinien coś z tym zrobić, ponieważ osoby które w ogóle nigdy nie weszły na stronę serwera testowego, dostają nagrody za testy...
Zastanawiam się jak to możliwe...
A skoro tak, to ja na drugi raz też nie będę tracił czasu na serwer testowy bo i tak otrzymam nagrody prawda ? :)
Piotru70
06.04.2013, 12:29
To jest właśnie problem... Suport powinien coś z tym zrobić, ponieważ osoby które w ogóle nigdy nie weszły na stronę serwera testowego, dostają nagrody za testy...
Zastanawiam się jak to możliwe...
A skoro tak, to ja na drugi raz też nie będę tracił czasu na serwer testowy bo i tak otrzymam nagrody prawda ? :)
Czasami wypuszczają kod promocyjny na nagrody za udział w testach, lecz to nie zmienia faktu że każdy może z tego kodu skorzystać. Ale nie wydaje mi się aby to się zmieniło gdyż zapewne byłoby trochę zabawy z wyłapaniem i rozesłaniem nagród tylko dla aktywnych na tsotesting. Może to nie jest jakoś specjalnie skomplikowane ale na pewno jest więcej roboty niż z rozesłaniem wszystkim nagród.
Jeśli większośc tak do tego podejdzie to może sie okazać że nie otrzyma nikt;)
Divenire
06.04.2013, 15:47
Ja wgl nie wchodziłem na testowy ale mam tam konto a prezent otrzymałem :) jak ?
macie wyjaśnienie czemu kazdy dostał:
Thanks for your feedback.
1. Since the accounts on this server are not linked in any way to all live worlds, we have no possibility to find out who to send the rewards
2. It is much too complicated and would create a huge workload, if we send the reward only to the players who actually helped in the test
3. We see no problem sending out the reward to everybody as an appriciation
4. Earlier, we used codes to send on this server for use on the live worlds. We cannot personalize them without very complicated work, so they spread everywhere and were used by everybody anyway
Have a nice weekend,
BB_SlasH
sonic001
06.04.2013, 22:04
A może lepszym rozwiązaniem było by aby rozesłali na testowym kod który można użyć tylko raz... sprawa została by rozwiązana, a wątpię by ktoś oddał komuś swój kod :)
Jerry1981
06.04.2013, 23:41
A może lepszym rozwiązaniem było by aby rozesłali na testowym kod który można użyć tylko raz... sprawa została by rozwiązana, a wątpię by ktoś oddał komuś swój kod :)
To pomyślmy trzeba by najpierw wygenerować kilka - kilkanaście tysięcy unikatowych kodów, po czym wszystkie przypisać do każdego serwera w każdej wersji językowej to daje dodanie do bazy ponad 450 000 kodów (15000x30) już widzę jakby Ci się chciało... :)
Poza tym wcześniej rozsyłali to w formie kodów, gdzie kod dostawało się w wiadomości na serwerze testowym a wpisywałeś go na serwerze zwykłym. Co więcej każdy kod był ważny tylko kilka dni, i każdy mógł użyć go tylko raz. Efekt - kody krążyły po pw, czatach forum, co więcej do tej pory sa w sieci strony gdzie możesz sobie te kody z różnych wersji językowych sprawdzić :) Więc i tak każdy go miał :)
Jak dobrze przeczytasz BB potraktowało społeczność graczy jako jeden organizm i postanowiło wynagrodzić sukces testów wszystkim aktywnym graczom :) mi to nie przeszkadza i tak zaglądam na testowy co jakiś czas aby posprawdzać nowości i zmiany :)
Mi się osobiście takie rozwiązanie podoba. Przynajmniej nie było na czatach wszelakich spamu typu "Jaki kod na dziś?". Każdy dostał to co i tak by wyżebrał obojętnie czy brał udział w testach czy nie.