PDA

Zobacz pełną wersję : żenada

Bonawentura44
04.04.2013, 01:09
Robicie wszystko (twórcy), by zniechęcić do gry. Pominę formy przymuszania do płacenia, bo kto chce ten płaci. Ale celowe błędy, to już lekka przesada. Przykład: przygoda - okradać bogatych a konkretnie obóz z sir robinem i czterema wieżami. Po zniszczeniu ostatniej wieży interfejs a dokładnie przycisk odwrotu nie reagował w efekcie 200 konnych bezsensownie straconych. Pewnie założenie jest proste - strać i ślij sms-y, by udało się skończyć przygodę. ŻENADA !!!

Stochlik
04.04.2013, 09:12
Yyyy po 1 jeszcze nie raz stracisz wieksza armie po 2 200 konny to nie koniec swiata po 3 po co wysylasz atak na bialy zamek jak mogles na wierze i wtedy by sam wrócil.

za niedlugo tak bedziesz pisal ?
zenada stracilem 2 R bo blok mi sie nie udał i co mam wyslac sms ?

Przestan naprawde jak ja bym plakal ile stracilem przez np. to ze nie udal sie mi blok bo pzzycielo mi gre to juz bym mial perma na forum :D

set2g
04.04.2013, 10:44
grasz niecały miesiąc to strata 200 konnych może bolec, ale chcąc zaoszczędzić 8rekrótów wysłałeś atak po którym mial nastąpić odwrót, a przy lagach o których wiadomo juz od dość dawna różnie może być (aczkolwiek ja robię przygody z blokami o rożnych porach, w tym wieczornych i jakoś wtopy nie miałem)

Bonawentura44
04.04.2013, 12:42
absolutnie nie miałem na myśli rozpaczy po stracie 200 konnych ;) od tego jestem daleki, bo to tylko gra (na marginesie nudna jak flaki z olejem i pewnie jeszcze może z 1-2 levele i paaaa) ale o sposób w jaki wielu po prostu zdecyduje się wysłać kilka sms-ów, bo to surki brak na odbudowę woja, bo monet też brakuje itd. Dodam, że po ataku na każdą z 3 wcześniejszych wieżyczek sprawdzałem, czy jest możliwość odwrotu i spokojnie była. Po ataku na 4 już takiej mażliwości nie było, więc nie o lagi chodzi. A łącze mam stabilne i bardzo szybkie, komp też wypas, więc nie była to kwestia cache, łącza, czy kompa po mojej stronie. To tyle w temacie, napisałem po prostu, bo irytują mnie błędy softu a w szczególności cwaniacka-pazerność.

Carbonara
04.04.2013, 14:19
robiłem OB chyba ze sto razy i nigdy nic nie straciłem ponad to co miałem stracić. Konnych wysyłam na wieże i wracają, w sumie juz przy 4 wieży idzie wetek z atakiem na zamek:P
Mnie bardziej wkurza jak wysyłam do kolegi żeby mi rzucił kosze 25 + 25 + 20 a on dostaje 25 + 20. A do mnie wracają dwie ryby. A te 25 koszy przepada w niebycie. I nigdy już do gwiazdy nie wraca. Zdarzyło się to mi kilka razy i kolegom z gildii również.
Pozdro.

bembus
04.04.2013, 14:42
Witam.
Opisz supportowi problem ze nie dziala guzik odwrot, ja mialem cos podobnego w zdrajcach, surowce oczywiscie zwrocili.

Bonawentura44
05.04.2013, 13:44
Witam.
Opisz supportowi problem ze nie dziala guzik odwrot, ja mialem cos podobnego w zdrajcach, surowce oczywiscie zwrocili.

@bembus dzięki za sugestię

Zwracam honor ;) Support zachował się fair play. Choć tego nie oczekiwałem a opisałem problem jako usterkę/błąd, to zwrócili surki za straty.

Orzech-ndk
09.05.2013, 14:33
ja nie miałem z tym problemu

sivy-devil
30.05.2013, 03:38
Hm,czegoś nie rozumiem-W OB na wieże wysyła się 100 konnych którzy bez strat je rozbijają i po jaki grzyb dawać odwrót??? w imię czego? Sory Bonawentura ale coś żeś schrzanił.tam nie trzeba żadnych odwrotów dawać,a skoro nie robisz wg poradnika tylko wg własnej koncepcji to potem nie narzekaj.Na koniec jeszcze tylko jedno:pokaż mi gdzie i kiedy było jakiekolwiek przymuszenie do płacenia??? gra jest darmowa a płaci ten co chce mieć lżej czy łatwiej albo ten co wtopił coś w grze przez jakiś błąd chcąc ratować powodzenie przygody-przygoda może się nie powieść i świat się nie kończy na tym-chciałbym zobaczyć ten płacz i lament jakby wogóle nie było dostępnych poradników! wtedy dopiero support miałby lektury do czytania haha;)

White_Mouse
30.05.2013, 14:45
Ja do 40 lvl robiłem przygody i podbijałem wyspę bez poradników :) Dało radę :)) Straty były masakryczne XDDD

Mahoo
01.06.2013, 09:21
Robicie wszystko (twórcy), by zniechęcić do gry. Pominę formy przymuszania do płacenia, bo kto chce ten płaci. Ale celowe błędy, to już lekka przesada. Przykład: przygoda - okradać bogatych a konkretnie obóz z sir robinem i czterema wieżami. Po zniszczeniu ostatniej wieży interfejs a dokładnie przycisk odwrotu nie reagował w efekcie 200 konnych bezsensownie straconych. Pewnie założenie jest proste - strać i ślij sms-y, by udało się skończyć przygodę. ŻENADA !!!

Proponuje robić przygodę z poradnikiem i nie dopisywać sobie niestworzonych teorii do swojego nieudacznictwa. Żenada to jest wtopić 200 K na tak banalnej przygodzie jak OB i przyjść z płaczem na forum.

Agusi4
03.06.2013, 01:46
Jak chcesz zrobić odwrót to musisz kliknąć myszą w garnizon, który chcesz zawrócić, jeżeli mialeś podświetlony to nie zawrócisz go bez ponownego kliknięcia na Niego :)

slawenciusz20121
28.11.2013, 19:14
dla mnie żenada jest brak zadań gildi od 3 tygodni ale w zamian zadość uczynienia przychylne nam BB
podarowało w zamian 100 monet gildi brawo jacy wy łaskawi jesteście 1000 to tak ale za 3 tygodnie braku 100 jeszcze raz brawo

BB_xaar
28.11.2013, 19:23
slawenciusz20121, 100 Monet Gildii nie jest rekompensatą za brak zadań gildii - jest to prezent związany z anulowaniem bieżącego zadania (reset podczas konserwacji).

hjkrsettlers
01.12.2013, 20:07
kiedys jak im napisalem, ze w ziazku z lagai niemozliwe jst posylanie atakow gdyz bloki sa niepwene, to mi opisali ze powiniemm atakowac tak jak zplaanowal tworca gry po kolei wtedy lagi nie beda poblemem, to ich pocislem z eto gra strategiczna i ich obowiazkiem jest umozliwic nam stosowanie wlasnych taktyk

Carbonara
01.12.2013, 20:21
to pociśnij ich jeszcze, żeby czat działał :)))

The_BEAST_r10
01.12.2013, 22:54
to pociśnij ich jeszcze, żeby czat działał :)))

Hjk Ty nasz wybawco zrobisz to ??? :D:D:D:D

Van-de-Lord
02.12.2013, 00:17
Hahaha, to sie uśmiałem i z niecierpliwością czekam na ss zawierający odpowiedź supportu na takie zgłoszenie :D