Zobacz pełną wersję : ale o co chodzi ?
DROZDA222
02.04.2013, 18:15
Witam
Mam problem z zalogowaniem sie na serwer Nowa Ziemia..
Wszystko sie odpala do momentu az linijka znika i wyskakuje ''porada dnia''a wtedy dostaje takie oto info: ''w tym obszarze wystapil blad.Prosimy sprobowac ponownie''
Mam pierwszy raz taka typu akcje,a jak z kolei pisze do pomocy na swojego maila dostaje takie oto info:''Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.
Zatem moze ktos mnie tu oswieci o co chodzi ??
Gdzie mam pisac aby do suportu moje maile trafialy,i kiedy bede mogl wejsc na gre,z gory dziekuje :)
Tornados
02.04.2013, 18:20
Mnie od godziny ciagle wyskakuje zeby cache wyczyscic - czyszcze, zmieniam komputer, resetuje i dalej wyczysc cache...
A rano i przedpoludniem dzialalo normalnie
DROZDA222
02.04.2013, 18:41
Dodam jeszcze tylko,ze ciasteczka usuniete,przegladarka zmieniona ale jak byl problem,tak jest dalej..
DROZDA222
02.04.2013, 23:46
A tak z innej beczki,jacys Mod-eratorzy u sa,czy tylko w jakis godzinach ? Posta utworzylem dosc dawno a odpowiedzi nie mam zadnej,na gre wejsc dalej nie moge,nie wspomne o stratach,ale BB czasami potrafi oddac za swoje bledy ok,tylko po co sa Mod-eratorzy skoro w ciagu 5,5 godzin nie widze zadnej odpowiedzi czy tez jak forum na to wskazuje,pomocy czy porady ?
Powtarzam,nie moge wejsc na gre bo wyskakuje mi komunikat,ze w tym obszarze wystapil blad ble ble ble,pisze do suportu i nic,tak zaraz ktos napisze ze do 19stej pracuja heh,ale co mnie to interesuje skoro ja moge pracowac do 20stej powiedzmy,i kiedy wracam z pracy skontaktowac sie de facto nie moge bo ''zamkniete'' ?
Chce po pracy wejsc,pograc,i pogadac z ludzmi,a nie moge dzieki wielkie szanownym Modom za cudowna pomoc,slowa wsparcia i otuchy a ludziom z Nowej Ziemi moge przeprosic tylko za umowione bufy,looty itp,pozdrawiam Drozda222
lol myślisz ze modzi coś ci mogą pomóc bardziej niż napisać zebyś zgłosił to do supportu O_o
poza tym na odp 5h czekać byc zniecierpliwiony, dobre sobie, niektórym odblokowowywali konta po kilku miesiącach, tak wiec powodzenia
DROZDA222
03.04.2013, 01:03
set2g,akurat Ty jestes spoko,pomagasz,dajesz linki,zyjesz z forum,jestes ok :) Ja gram w to od pol roku i pierwsza taka akcje mam,a swoja droga forum sledze wiece wiem ile i jak sie udzielasz,dla mnie szacun :) Bardziej by mnie ciekawilo stanowisko modow i BB,no bo wszystko ladnie pieknie ale pol roku czekac heh,niby to tylko gra ale poszanowanie ludzi,ich wklad,czas i nade wszystko fakt ze to gra wlasnie,nie powinno tyle trwac,i zapewne ja jak i Ty o tym wiemy,a to co sie czasami dzieje i ''proszenie sie'' bo wejsc nie moge nie powinno np.teraz zajmowac mojego czasu skoro do pracy mam na 7dma rano...Dzieki BB,modzi itp,jutro moze wejde a jak nie coz,popisac rzecz ludzka :]
SebaD1979
03.04.2013, 08:09
set2g,akurat Ty jestes spoko,pomagasz,dajesz linki,zyjesz z forum,jestes ok :) Ja gram w to od pol roku i pierwsza taka akcje mam,a swoja droga forum sledze wiece wiem ile i jak sie udzielasz,dla mnie szacun :) Bardziej by mnie ciekawilo stanowisko modow i BB,no bo wszystko ladnie pieknie ale pol roku czekac heh,niby to tylko gra ale poszanowanie ludzi,ich wklad,czas i nade wszystko fakt ze to gra wlasnie,nie powinno tyle trwac,i zapewne ja jak i Ty o tym wiemy,a to co sie czasami dzieje i ''proszenie sie'' bo wejsc nie moge nie powinno np.teraz zajmowac mojego czasu skoro do pracy mam na 7dma rano...Dzieki BB,modzi itp,jutro moze wejde a jak nie coz,popisac rzecz ludzka :]
Skoro śledzisz forum, to powinieneś wiedzieć że:
1. Moderatorzy NIE są od poprawiania błędów w grze, tudzież informowania o nich programistów, tylko od utrzymywania porządku na forum. Jeżeli błąd wystąpił w grze - pisz na support.
2. Było wałkowane milion razy, że w przypadku uszkodzonej strefy odpalany jest skrypt w nocy, który powinien tą strefę naprawić. Więc poradziłbym spróbować dzisiaj, jeżeli nie pomógł skrypt, pozostaje support.
DROZDA222
03.04.2013, 11:50
Widac owy nocny skrypt tym razem zadzialal i gra chodzi,dzieki,temat mozna zamknac :]