Zobacz pełną wersję : Gra Zadania gildyjne - oznaczenie ich ukonczenia
michal3k
02.04.2013, 12:45
Czy jest mozliwe wprowadzenie w grze przy zadaniach gildyjnych lub w samej gildii mozlowosci podgladu kto juz takowe zadanie ukonczyl a kto jest w trakcie jego robienia ?
Uwierzcie Nam na slowo, ze czasem meczy i irytuje dopytywanie kto juz ukonczyl a kto nie takowego zadania. Bo do ukonczenia brakuje 1-2 osoby i nie wiadomo ktoby to mogl byc.
Osobiscie sam prowadze rozpiske na swoim pliku w excelu, ale to nie jest rozwiazanie, jest OK poki gildia ma do 30 osob, a potem to juz meczarnia by byla.
Piotru70
02.04.2013, 13:16
Jezu chryste, nikt nie używa na forum zakładki "SZUKAJ".
Fredek_z_F-K
02.04.2013, 13:16
TAK oczywiście, z tym że ten pomysł już był co najmniej raz.
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/29203-Zadania-gildii
ColaCola
02.04.2013, 13:23
Jezu chryste nie.. powiem tak , bedzie to bardzo dobre usprawnienie dzialania gildii :)
michal3k
02.04.2013, 13:27
tak - będę używał wyszukiwarki na forum ...
jak BB zacznie w końcu coś robić ...
na przywrócenie zadań gildyjnych czekaliśmy ponad miesiąc, a tu już wielki problem - bo się wątek powtórzył i to już jest WIELKI problem
(skoro wiesz, że taki wątek już był to nie wchodź i nie pisz, nikt nie zmusza)
Jerry1981
02.04.2013, 13:36
to ja może napiszę tak nie dość, że powtarzasz tematy, które już wiszą, zamiast podbić któryś z nich, to na dodatek nie czytasz informacji od bb. Prace nad raportingiem trwają i taka opcja BĘDZIE wprowadzona.
W dodatku zamiast przyjąć krytykę, rzucasz się jakby od tego postu zależało Twoje życie...
michal3k
02.04.2013, 15:24
zalezy na tym odnosnie mojego czasu, ktory jest dla mnie bardzo cenny