Zobacz pełną wersję : Nie działa wyłączenie strefy
puchatek123
29.03.2013, 08:40
Witam
Wczoraj w okolicy godz 20.00 zacząłem robić zdrajców i na 2 bloku wystąpił następujący blok generał 250 wpadł w strefę walczącego obozu!! myślałem że to lag więc zawróciłem i ponowny atak ryzyk fizyk i znowu zmienił cel z głównego ataku na obóz blokowany. W piach około 200 EZ i 150 K dodatkowo zaznaczę, że zawróciłem gienka 250 a bloki rozwaliły swoje obozy i to nie był 1 tego rodzaju wypadek.
Pozdrawiam Norbert
U mnie to samo się zdarzyło na przygodzie "Wyspa piratów" weteran atakujący przywódce nie wyszedł poza blokowany obóz.
Zazuzizazuza
29.03.2013, 22:19
No to i ja dołącze do zdziwionych.. w Banitach weteran nagle postanowił dołączyc do blokowanego obozu :)
Hehe mi się coś takiego nie przydażyło. Może napisz do supportu w sumie to już może być bug więc warto :)
EX_Zakrecony
30.03.2013, 00:22
Bloki nie są oficjalnie wspierane więc pisanie do supportu nic nie da, surowce i tak nie zostaną zwrócone. Bloki wykonujemy na własną odpowiedzialność.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Co nie zmienia faktu, że strefa powinna się wyłączyć a się nie wyłączyła. Więc można spokojnie do supportu zgłosić, że coś nie działa jak powinno. Jak każdy inny błąd. Tyle, że bez oczekiwania na rekompensatę.
Każdy support każdej gry w szybkim odpowiadaniu nie jest dobry i wiem to z doświadczenia ale myślę, że jeśli poczekasz to odpowiedź dostaniesz i może nawet błąd zostanie rozwiązany w cotygodniowej konserwacji :)
Zazuzizazuza
30.03.2013, 12:55
Ja na suport wogole nie licze, poczestuje mnie zdawkową odpowiedzia po miesiącu czekania :)
Dobre jest wytlumaczenie że bloki robi sie na własna odpowiedzialnosc i to sie też tyczy samej gry...
gramy na własna odpowiedzialnosc, a jak coś co działało przestało działac to nasza wina i plujmy sobie w brodę że gramy w grę w ktorej na nic nie można liczyc a już napewno nie na pomoc obsługi technicznej... taka prawda i żaden Mod niech tu nie pisze ze jest inaczej
A nawet jeżeli zadziałaja to po tak długim czasie że się odechciewa...
Pozdrawiam i przy okazji Wszystkim Wesołych Świat Wielkanocnych, śniegowych zajaczków i choinki pisanek :)
to że strafa nie znikła to jest błąd gry(kiedyś dostałem taką odpowiedz, z instrukcjami aby oscreenowac to zachowanie gry i wysłać do supportu aby oni mogli to przekazać do odpowiedniego działu) ale od tamtej pory nie przytrafiło mi sie to, poza tym mieć w pogotowiu programy do nagrywania czy robienia filmu przy każdym ataku w grze nie jest zbyt komfortowe