PDA

Zobacz pełną wersję : Resetowanie czasu poszukiwania przez geologów (Nowy Świat)

Armageddon88
27.03.2013, 18:20
Czy ktoś ma problem że geologowie restartują czas zamiast znajdywać złoże?
Kilku geologów szuka mi złoża złota i wszyscy ciągle resetują czas, a złoża nie odnawiają, w gildii znajomy puścił na marmur i w koło mu marmuru szuka i również czas ny się resetuje.

Ma ktoś taki problem?
Czy ktoś z innych światów też tak ma?

zwolk
27.03.2013, 18:25
Czy po wysłaniu geologów wylogowujecie się z gry (czerwony przycisk pod awatarem)? Jeśli tak, to sugeruję unikać tego sposobu opuszczania gry bo z obserwacji własnych (i cudzych też) wiem, że taka operacja powoduje restart czasu u geologów. Najbezpieczniej zamknąć okno przeglądarki.

Armageddon88
27.03.2013, 19:07
nie wychodziłem z gry wcale, dzieje sie to i na zwyklym geologu z tawerny i na wesołym za klejnoty.

Hersmen
27.03.2013, 22:23
Pisz do supportu bo też jakiś dziwny problem masz.

konkur4
27.03.2013, 23:25
Czy po wysłaniu geologów wylogowujecie się z gry (czerwony przycisk pod awatarem)? Jeśli tak, to sugeruję unikać tego sposobu opuszczania gry bo z obserwacji własnych (i cudzych też) wiem, że taka operacja powoduje restart czasu u geologów. Najbezpieczniej zamknąć okno przeglądarki.

Ostatnio wszedłem na przygode, a po jej ukończeniu złoża złota, które miały być za 40 minut, szukały się od początku, drugi przypadek - wyrzuciło mnie niby przez "przeciążony serwer", efekt ten sam co z przygodą, więc to nie tylko po wylogowaniu.
Problem jest już od dłuższego czasu, już podczas halloween czas pracy geologów się bugował, potem długo długo nic, i teraz znowu występują z tym problemy.
A support od poniedziałku nie raczy odpisać na zgłoszenie, także pewnie spotkamy sie z tym problemem jeszcze w przyszłości...

miadam
28.03.2013, 13:22
Też tak mi się stało, tylko, że puściłem dwóch geologów po węgiel..
Z tym, że ja opuszczałem grę (zamykałem okno - nie czerwonym guzikiem).. Kolejne 4h w plecy.. Masakra