Zobacz pełną wersję : Problem z logowaniem
farmer000
26.03.2013, 11:24
Cześć, czy tylko ja zostałem wyróżniony przez BB i nie mogę się zalogować od około 90 minut? Byłem w grze, skończyłem MK i w dropie dostałem relog...
Oczywiście ciasteczka wyczyściłem, wtyczke Adobe sprawdziłem, przeglądarke zmieniłem (klejnotów nie kupiłem!).
Problem pojawia się przy "kolejce logowania 1 z 1", dostaje komunikat "Obszar serwera uszkodzony".
Dzięki za odpowiedzi.
EX_Zakrecony
26.03.2013, 11:52
Proszę oczekiwać do jutra, skrypt uruchamiany w nocy powinien naprawić problem, jeśli jutro dalej będzie występował to wówczas proszę napisać do supportu.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Proszę oczekiwać do jutra, skrypt uruchamiany w nocy powinien naprawić problem, jeśli jutro dalej będzie występował to wówczas proszę napisać do supportu.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Mam czekać do jutra? A może jakiś miesiąc albo i więcej (co jest standardowym czasem odpowiedzi supportu, o ile odpowiedź w ogóle przychodzi)
Jerry1981
27.03.2013, 02:39
@Mautirq powód oczekiwania do następnego dnia został Ci podany przez przedmówcę, przeczytaj dokładnie.
Jeśli chodzi o czas odpowiedzi suportu to z własnego doświadczenia wiem, że w tej chwili dochodzi do 7 dni (czyli 5 dni roboczych).
farmer000
27.03.2013, 08:51
Naprawione! Mogę się zalogować, jednak wyspa w ruinie, prawie 24h bez buffów, brak prezentu świątecznego. Jak żyć panie premierze ;) ?
Mam nadzieje że BB mi to w jakiś sposób zrekompensuje.
Dzięki i miłego dnia.