Zobacz pełną wersję : [Sprzedam] [WYMIENIE] oddam światło, wzamian chcę ciemność, 1:1
potrzebuje wymienić łącznie 76 sztuk.
chętni pisać do mnie w grze.
Van-de-Lord
26.03.2013, 17:54
A na jakiej zasadzie liczysz tą opłacalność?? Koszt produkcji ciemności i światłości był taki sam, a to właśnie światłość jest bufem który daje x4 w produkcji i jest bardziej wartościowy niż ciemność.
Bardzo silne światło bez ciemności jest bezwartościowe.
swiatło = ciemność
Piotru70
26.03.2013, 20:48
Aby rzucić światło najpierw musi być ciemność. Czyli dwie rzeczy są jednym buffem.
Tak,ale wiemy światło było tańsze niż ciemnosc
Stochlik
01.06.2013, 14:31
set2g dokaldnie masz racje
Duszysko40
01.06.2013, 18:00
nie opyla sie:D
to jakis żart?/ jesli nie, to jakiś argument?
kurcze forum oszalało...prosze o kasacje zdublowanych postów:P
Duszysko40
01.06.2013, 18:31
to jakis żart?/ jesli nie jakiś argument?
Duszysko40
01.06.2013, 18:46
to jakis żart?/ jesli nie jakiś argument?
Bloodshed
02.06.2013, 05:43
A na jakiej zasadzie liczysz tą opłacalność?? Koszt produkcji ciemności i światłości był taki sam, a to właśnie światłość jest bufem który daje x4 w produkcji i jest bardziej wartościowy niż ciemność.
Bez ciemności niema światła bez światła niema ciemności te dwie premie się uzupełniają na wzajem więc mają taką samą wartość.
trzeba być bardzo ciemnym, by nie rozumieć, że to zestaw "światło" + "ciemność" = "premia do produkcji". Więcej informacji znajdziesz w słowniku pod hasłem "dobro komplementarne". Liczę, że choć trochę cię oświeciłem... =]