Zobacz pełną wersję : Problem z "zaginionymi pisankami"
czarnuulka
20.03.2013, 01:28
W zaginionych pisankach mam zadanie "nie tak całkiem do niczego" w którym trzeba ukończyć przygodę polowanie na pisanki.
Problem w tym, że dzisiaj mi się pojawiło to zadanie a wczoraj wykupiłam i zrobiłam wszystkie zadania wielkanocne za ryby.
W jaki inny sposób moge uzyskac to zadanie?
Piotru70
20.03.2013, 05:56
A no widzisz, taki jest myk że już nie dostaniesz tych przygód. Chyba ci się nudziło. Ale ze względu ze święta się zbliżają to może support się zlituje nad tobą jak do nich napiszesz. Tylko napisz do nich że jesteś nowym graczem. I nie rozumiesz jeszcze zasad jakie BB wprowadziło.
Email:
account.support@thesettlersonline.pl
Jerry1981
20.03.2013, 06:14
generalnie sprawdź w gwieździe. swszystkie przygody niezbędne do zadań powinny automatycznie pojawić się w gwieździe, awaryjnie dostępne są przygody wielkanocne w kuferku, w cenie jednej rybki no ale to wykorzystałas...
Jeśli mimo to nie dostałaś przygody do zadania od gry (sprawdź dobrze) to pozostaje Ci jedynie kontakt z supportem.
Przygodę Eventową można kupić i wykorzystać TYLKO JEDEN RAZ, oczywiście mówiąc o jednej z nich. Po raz drugi nie kupisz u Kupca.