Zobacz pełną wersję : Gra Zakładka [przygoda]
piatkosia2015
20.03.2013, 01:06
Jesteś z ludźmi w przygodzie - czasami tych ludzi jest trzech. Nie chcesz pisać na gildyjnym, a fajnie by było popisać.
Zwykły priv jest na 2 osoby, a fajnie, by można było się dogadać w trójkę. A nawet w 2, bez szukania znajomego na liście.
Myślę, że taka zakładka w chacie [przygoda] na pewno by się przydała. Zakładka byłaby aktywna tylko w przypadku bycia w przygodzie i dodawałaby innych co na niej są;).
Jak sądzicie? Potrzebne? Mi osobiście tego brakuje.
Jerry1981
20.03.2013, 01:20
Myślę, że spośród 32 kanałów czata (w tym 28 bez określonego celu) można spokojnie znaleźć sobie jakiś wolny do pogaduchów w trakcie przygody ;)
dodatkowa zakładka nie jest potrzebna :)
SrolusIII
20.03.2013, 01:30
Pomysł ciekawy, ale wymaga modyfikacji. Kanały musiały by być dwa, bo jednocześnie można być w dwóch przygodach. Zakładki musiały by być na stałe, nawet jak jesteś na innej mapie niż mapa przygody, tak by ktoś z przygody mógł pisać nawet jak Ty jesteś już na innej mapie.
Piotru70
20.03.2013, 06:08
Jesteś z ludźmi w przygodzie - czasami tych ludzi jest trzech. Nie chcesz pisać na gildyjnym, a fajnie by było popisać.
Zwykły priv jest na 2 osoby, a fajnie, by można było się dogadać w trójkę. A nawet w 2, bez szukania znajomego na liście.
Myślę, że taka zakładka w chacie [przygoda] na pewno by się przydała. Zakładka byłaby aktywna tylko w przypadku bycia w przygodzie i dodawałaby innych co na niej są;).
Jak sądzicie? Potrzebne? Mi osobiście tego brakuje.
Popieram. Dla sprostowania podam:
Czat główny to global-1 a mamy kanałów 32.
Wiec w polu czatowym wpisujemy:
/j global-x
x={1,2,3,4,...,32}
przykład. /j global-10
Masz tyle kanałów że nie potrzeba robić dodatkowych kłopotów BB. Niech pracują nad tym obiecanym PvP i drzewkiem technologicznym.
Głosuję na NIE
Fredek_z_F-K
20.03.2013, 11:23
Też na nie: im więcej zakładek czatów tym mniej stabilna gra.
A o czym chcesz z nimi tak gadac wyslij 1R na tamten oboz ;] i lece dalej z przygoda :P