PDA

Zobacz pełną wersję : trafiło mi "obszar sektora uszkodzony"

anael6669
10.03.2013, 23:04
kurrrde padło na mnie "obszar sektora uszkodzony"

Niedziela wieczór, 3 doby przed ewemtem, bufy się kończą kopalnie padają, wszystko stanie, jak ja to odrobię na ewent, lipa po maksie, próbowałem z dwóch przeglądarek, z dwóch kompów, wyczyściłem ciastka, historie przeglądarki i wszystko co się da cclinerem, pochlastać się idzie, dobrze, że chociaż przez forum naszej gildii mam jako taki kontakt ze światem":((((((((((((((((((
A jak tylko wstane pisanie do supportu, heh, zobaczę w jakim tempie odpiszą, kurdeeeeeeeeeeeeeee. AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Poniedziałek 3:47 rano-Skrypt w nocy nie zadziałał

anael6669
11.03.2013, 05:04
Jest ktoś na Nowej ziemi, komu nie zadziałał skrypt a naprawili?
Jeśli tak to ile to trwało?

Poniedziałek 5:09 włączyło się, ale zobaczymy czy w nocy znów nie padnie 7h bez bufów, 3 kop złota na 4kach padły przed doładowaniem, 7 kop żelaza, na 5kach padło, zaraz jak się zbuduje szoty ekranu robię i będę robił je codziennie (stan magazynu i spisze zaraz jakie mam budynki na którym lvl i polecam na przyszłość, róbcie to samo)

Adamynas
11.03.2013, 09:24
Mogę napisać tylko jedno: GOOD LUCK w walce z supportem o odzyskanie czegokolwiek...

anael6669
11.03.2013, 13:41
jak mi magazyn zniknął wyparował po prostu oddali materiały na jego budowę

ale dopiero po 2 tygodniach, albo dłużej i codziennie pytania co i jak i odpowiedź

piotrnygus2012
11.03.2013, 16:22
hehe to sobie poczekasz, ja już czekam dobrych pare tygodni, support ci nie pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!!!