Zobacz pełną wersję : Niby konserwa, a da się dalej przejść aż do okienka z nowościami
Tylko jest taki mały problem, że zatrzymuje się na okienku z nowościami i nie idzie dalej. Niby koserwa trwa, a jednak częściowo się da przejść dalej. Dziwne. Też tak macie?
wcześniej jak były konserwacje to nie da się ni hu hu przejść dalej i wyświetlał się komunikat o brak dostępności serwera.
Tak jakby konserwa się skończyła tylko schrzanili to, że dalej się przejść nie da, ciekawe czy to nie związane z tymi nowymi nowościami
ZulusCzaka
07.03.2013, 09:52
Witam...u mnie identyczna sytuacja:)
Kranderga
07.03.2013, 09:57
Uważny czytelnik zapewne wie, że przerwa dotyczy optymalizacji baz danych:
Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około
godziny 01:15 rano, a zakończy się około godziny
14:00 (czasu polskiego). Podczas przerwy technicznej
gra będzie niedostępna.
Planujemy wprowadzić pewne modyfikacje bazy danych,
właśnie dlatego przerwa ta będzie trwała nieco dłużej.
Dlatego zapewne system logowania i sama gra jest już włączona, ale nie ma dostępu do baz danych.
Ale tu wyraźnie pisze, że gra będzie niedostępna, a to znaczy ze nie powinna wpusc tylko wypluc komunikat o przerwie konserwacyjnej czy o wyłączonym serwerze tak jak to zawsze mialo miejsce.
ps A jednak się da na fcb jeden kolo napisal ze sie zaladowal na czarcim, hmm. oby pyklo i mnie tez wpuscilo na wyspe swoja
Wy naprawde nie macie co robic tylko szukacie powodu zeby cos napisac??jakby nie patrzec gra jest niedostepna i tyle...
Antygrawitacja
07.03.2013, 10:43
Może i coś mamy do zrobienia, ale Nałóg jest silniejszy :)
KruszonPL
07.03.2013, 10:46
Zna ktoś dokładny chronolog ? Będzie coś naprawiane ? typu niekończące się zadania lub zakładka "handel" ? czy tylko baza ?
masakra!!!!!!!
znowu nie mozna sie zalogowac...
ech..
Na głównej stronie jest napisane dlaczego agi1111:
Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około godziny 01:15 rano, a zakończy się około godziny 14:00 (czasu polskiego). Podczas przerwy technicznej gra będzie niedostępna.
Teraz jest ta właściwa konserwa co zwykle jest od 1:15 do ok. 8.00 bo wyskakuje standardowy komunikat. Wcześniej nie wiadomo co robili jedni się mogli sobie grać, a inni nie
Gizmo09 - śmiem twierdzić, że jednak do 14:00
Gizmo09 - śmiem twierdzić, że jednak do 14:00
Teraz i jak tak juz sadzę, kumple i kumpele normalnie smigali, potem ich wybilo i teraz juz wejsc nie moga
Teraz i jak tak juz sadzę, kumple i kumpele normalnie smigali, potem ich wybilo i teraz juz wejsc nie moga
Jawne oszustwo podnieconych gości.. Nie da się i nie będzie dało do uruchomienia serwera..
olo13olo
07.03.2013, 11:39
Gizmo09, wez ty sie ogarnij czlowieku.
A nuda bez gry, akurat mam czas to oni se przerwy urządzają
Chcecie sobie pograć idźcie na testowy, tam konserwacji nie ma :) Nie ma co narzekać :)
pewnie zmiany w bazie to likwidacja drugich kont i bany dla wlascieli bo mieli sie chyba tym zajac
Ja się przed chwilą normalnie zalogowałam do gry
Wy tu gadu gadu, a ja:
[11:08] Globalne-1: Witaj w: Globalne-1