PDA

Zobacz pełną wersję : Premia i handel !!!

lisi28ca
06.03.2013, 00:11
Witam.
Miałam problem (nie tylko Ja), z wykorzystaniem premii poprzez Handel, a mianowicie ginęły w drodze. Wiadomo premie trwają dłużej jeśli przyzna Nam je znajomy wiec poprzez handel przesyłano premie których w ogóle nie ma po prostu zginęły co z tym zrobić? :mad:

ToRsTeN
06.03.2013, 09:23
po przez handel premie muszą wpierw wylądować u ciebie w gwiazdce a czasami to chwilkę trwa a następnie te premie np koszyki nie spadają jako np pierwsze lub ostatnie w koszach które masz już w gwiazdce a losowo gdzieś miedzy koszami. (to uroki po ostatniej zmianie z sortowaniem w gwiazdce)
Nawet użycie z np 25 koszy jednego to po anulowaniu dalszemu dawaniu koszy i chcąc kontynuować z tej samej paczki to ta paczka może się już znajdować gdzieś w środku lub na końcu wszystkich paczek z koszami.
Przez to wielu myśli że kosze znikają a co jedynie zmieniają pozycje w gwiazdce.

Są też przypadki jak masz słabe łącze i wtedy tobie wydaje się że ty dajesz kosze bo nawet budynki do pewnego momentu się zapalają ale puki nie zrobisz reloga to nie zobaczysz które kosze są zawieszone a których już nie ma.

Kolejną bolączką jest moment gdy 2 osoby dają bufy i np osoba 1 da na budynek a 2ga nie widzi jeszcze światła i też dała to często 2giej osobie kolejne rzucane kosze na inne budynki cofnie mimo że grafika pokaże że kosze weszły na budynki - też pomaga tylko relog.

A największym problemem z bufami to BRAK OPCJI WYŁĄCZENIA PRZEZ WŁAŚCICIELA BUFA gdy np da o złej godzinie lub musi szybciej wyjść lub ktoś da tzw gratisy np o 18:00 kosz to o 3:00 wiadomo każdy śpi i nikt normalny nie będzie wstawał - i to jest do NAPRAWY

lisi28ca
10.03.2013, 23:59
Dzięki jest w tym trochę racji. A co do koszy to się odnalazły na drugi dzień osoba która mi dawała kosze to nawet nie wiedziała, że ich nie ma :)) Dzięki za pomoc.