PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Statki za klejnoty

BrzytwaGMP
03.03.2013, 12:27
Witam!

Wiele razy robiłem przygodę Wyspa Piratów i zawsze podobały mi się zacumowane tam okręty.

Mapka z tematu Poznańczyka:
http://i49.tinypic.com/dq6mgh.png

No i pomyślałem że fajnie by było gdybyście dodali je do ozdób za klejnoty :P (Pomosty można dać oddzielnie).

Pozdrawiam!

Saxza
03.03.2013, 16:24
@up ma rację, co do statków może dodadzą przy wyjściu pvp. A jak brakuje tobie ozdób to skułuj sobie 50 bram aniołów :P

set2g
03.03.2013, 18:23
Wg mnie ciekawym rozwiązaniem byłoby dodanie takiego okrętu do zdobycia (nie koniecznie za klejnoty, może nowa przygoda z dropem takiego statku), żeby pełnił podobną funkcje co obecne wieże wiedźm / mroczne fortece / białe zamki, tylko na wodzie, nadchodzący event ma umożliwić budowanie na wodzie, wiec czemu nie pójść w te strone.

Archax
03.03.2013, 19:11
hmm to już lepsza propozycja, zrób taki temat jednak ja bym dodał jeszcze inną funkcje dla niego np. piraci lubili napitek (: więc czemu on miałby go nie produkować? nie mówie 4x jak opactwo tylko 1x albo max 2x no i na wodę go

anael6669
04.03.2013, 00:23
to ja poproszę 5 statków w stylu fortecy i 5 w stylu opactwa, jestem za":)))
tylko gdzie ankieta???????

Ojcu
04.03.2013, 20:43
Bardzo fajny pomysł. Moim zdaniem gra powinna się rozwijać w każdym aspekcie, także w ilości ozdób dostępnych w grze.

Ply4fun
04.03.2013, 21:18
Nie zgadzam sie z tym. Po co statki jako ozdoba ? Jesli juz to wprowadzac po kolei jednostki wodne ale jak najbardziej spelniajace konkretne zadania, zaczynajac od budowy stoczni, potem np. statki rybackie, masztowce do transportu, okrety wojenne i statki kolonizujace wyspy - to tak. A nie tam statki dla ozdoby, ktore ''wygladaja''.

Lightowy
04.03.2013, 21:41
Play i okręty podwodne...
Co do pomysłu to można by sobie stateczek postawić jak komuś takie wizualizacje pomagają ale po co te klejnoty;p Czemu nie.

Althair
05.03.2013, 00:21
Takie statki by były fajne jako transport wojska na przygodę. Np 1000 chłopa w 15 minut. Gdyby była druga wyspa, np taka gildijna, ggdzie mogą się zainstalować ludzie z gildii i wydobywać wspólnie marmur, albo rudę żelaza na zasadzie przejęcia danego regionu, albo przydzielenia go komuś na okres 3 dni ....oczywyiście potem potrzebny by był transport na wyspę macierzystą :) .....kurcze pomysły same się rodzą.

Nimphaea
05.03.2013, 12:46
Nie zgadzam sie z tym. Po co statki jako ozdoba ? Jesli juz to wprowadzac po kolei jednostki wodne ale jak najbardziej spelniajace konkretne zadania, zaczynajac od budowy stoczni, potem np. statki rybackie, masztowce do transportu, okrety wojenne i statki kolonizujace wyspy - to tak. A nie tam statki dla ozdoby, ktore ''wygladaja''.
To nie jest Age of Empires, to jest Settlers. :P

anael6669
06.03.2013, 00:09

mi się podobają, nawet jako bez funkcyjne chętnie bym zakupił, czy zdobył z dropa

EX_Zorro
06.03.2013, 23:07
Brak ankiety wymaganej regulaminem - wątek zamykam.