PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Wystawianie handlu w kantorze.

wat25
26.02.2013, 16:33
Witam....
Ciągłe wystawianie handlu (takich samych ofert) można by uprościć, dając możliwość "wczytania" poprzedniej oferty z zakładki historia. Widzę to tak- chce wystawić jeszcze raz np chleb 1000 szt za 20 monet... Klikam w historii tą transakcję i wyskakuje mi okno z wyborem towarów ale z wczytanymi poprzednio towarami (tu byłaby jeszcze możliwość korekty) .... pozostało by tylko wybrać ile chcemy ofert i wysłać. Ułatwiło by to troszkę moim zdaniem handel, bo irytujące jest klikanie 20x by wybrać 20 monet (suwak jest bardzo czuły a przy ustawianiu ceny skoki są bardzo duże).

Ps. Nie za bardzo kumam jak i co z ankieta - zobaczymy co wyjdzie :)

Lord_Crain
26.02.2013, 16:41
Możesz sobie ręcznie wpisać kwotę jaka Ciebie interesuje, nie musisz się suwakiem bawić ;)

zwolk
26.02.2013, 16:44
Propozycja dobra, zrobiłbym to w formie przycisku (typu "Wystaw ponownie") obok transakcji w Historii. A co do suwaków - przecież masz na handlu pola do wpisywania konkretnych wartości. Odkąd się te pola pojawiły, uważam suwaki za zbędne :)

wat25
26.02.2013, 16:52
Heh najprostsze rozwiązania są najlepsze :D. Dopiero znalazłem miejsce wpisywania hahaha....Ale myślę ze nad pomysłem i tak się można pochylić.

zbyszko74
28.03.2013, 17:40
No fakt że nie trzeba się bawić suwakiem , bo można sobie wpisać ręcznie ilość produktów, ale pomysł jest sam w sobie nie głupi, może troszkę usprawnić grę.