PDA

Zobacz pełną wersję : znikające koszyki cioci Irmy

BUBYPL
25.02.2013, 22:11
Kolejna wpadka:

W magazynie prowiantu wytwarzałem 13 koszyków cioci Irmy. Czekałem dość długo. Wieczorem widzę, że koszyki chociaż zniknęły z kolejki do wytworzenia, to nie mam ich, ani śladu i po pobranych produktach na te kosze też!

Straciłem sporo czasu no i produktów...

Co chwila coś wyskakuje,zastanawiam się czy warto nadal grać...

Jolantha
16.03.2013, 11:46
Dzisiaj wystawiałam koszyki cioci Irmy na sprzedaż i po wystawieniu ofki nie była ona widoczna w liście ofert, a z pakietu 25 koszy zniknął 1. Początkowo pomyślałam że coś pomyliłam i zrobiłam podobnie z kolejnymi koszami, znowu stan koszy w gwieździe pomniejszył się o 1 szt, a oferty nie widać ani w zakładce sprzedaż ani historia, nikt nie zdążył kupić koszy z resztą monet mi nie przybyło z tego tytułu. Po zrobieniu relogu kosze (te z pomniejszonym o 1 szt) zniknęły z gwiazdy. Po drugim relogu nic sie nie zmieniło nie mam ani ofert ani koszy. Ktoś miał podobną sytuację?

Scolopendra
16.03.2013, 14:46
Zakładka "sprzedaż" a czasem i "historia" działa niekiedy ze znacznym opóźnieniem; dlatego nie widać od razu oferty; a wystawienie następnej jeszcze bardziej wydłuża czas oczekiwania - Miałem to kilka razy, (nie z koszami ) tylko z innymi towarami.