Zobacz pełną wersję : Gra Magiczna fasola
genPoczes
25.02.2013, 20:06
Magiczna fasola
Nasiono magicznej fasoli może znalezdz odkrywca,jednak czas poszukiwania jest bardzo długi a szansa znalezienia niewielka.
Z nasiona zasadzonego w ziemi wyrasta fasolka,która po podlewaniu wodą (5x ,każde podlanie to 1 lvl budynku ),staje się gigantyczną rośliną,sięgajacą nieba.Maksymalny lvl budynku (fasolki) odblokowuje dostęp do nowej przygody ''Zamek w chmórach ''.
Celem przygody jest pokonanie olbrzyma zamieszkujacego zamek.Nagrodą za wykonamie zadania jest jeden z trzech przedmiotów:kura znoszaca złote jaja (budynek-kurnik wytwarzający monety bez zapotrzebowania na rudę złota i sztabki ) oraz -magiczna harfa (budynek ''chatka nadwornego barda''-stale zwiększa przyrost populacji osadników ) oraz -Nasiono magicznej fasoli.
Pomysł zaczerpnięty z bajki 'Jaś i magiczna fasola '
Pomysł fajny, choć wątpliwe czy wprowadzą
Całkiem niezła myśl. Gdyby dawali takie zadania/przygody Eventowe granie nudziła by się. Bo człowiekowi odechciewa się klepania ciągle tych samych przygód
zbyszko74
28.03.2013, 17:43
hmm, dość wybujałe fantazje jak na grę :)
Piotru70
28.03.2013, 18:19
Popieram, wybujana rzecz, ale... Ciekawa sprawa, tylko co do dropu, to na taką złotą kurę musiałaby być szansa 0,1%. I Szybkość pozyskiwania monety 2szt na 24h.
Akiliana
28.03.2013, 20:42
Jak najbardziej ZA.Choćby dla tego, aby urozmaicić grę.Nawet zwiększenie liczby przygód nie spowoduje, że gra nie przestanie w pewnym momencie być nudna.Nie ważne, w którym kierunku gra będzie się rozwijała, ponieważ tylko stały (może być nawet niezbyt szybki ale najważniejsze stały) rozwój rozbudzi graczy. Proszę równocześnie nie krytykować osób wychodzących z podobnymi pomysłami. Gdyby nie tacy jak Oni to nadal tkwilibyśmy w jaskiniach.Człowiek bez marzeń to nie zwierz a roślina.
Hakardrag
01.04.2013, 18:56
Bardzo fajny pomysł - POPIERAM.
Gracze którzy mają w nosie PvP mieli by fajną zabawę ;)
anael6669
13.06.2013, 02:59
czekał czekał i się doczekał":))))
Że się doczekał to jedno, ale jakie musiał mieć wtyki, skoro czekał raptem 4 miesiące ;)
W porównaniu z czasem, który był potrzebny BB np. na poprawkę zadań Taktyk i Ochotnik, chyba sam to zakodował i przesłał do BB :) Spodobało im się, ogłosili że to wprowadzą i teraz rozkminiają jak to jest napisane :)
W porównaniu z czasem, który był potrzebny BB np. na poprawkę zadań Taktyk i Ochotnik, chyba sam to zakodował i przesłał do BB :) Spodobało im się, ogłosili że to wprowadzą i teraz rozkminiają jak to jest napisane :)
xDD
Stochlik
15.06.2013, 20:11
jestem za bardzo fajna sprawa :D
Boskicom
15.06.2013, 21:52
hmm, dość wybujałe fantazje jak na grę :)
pewnie mu teraz głupio że nie wierzył w kolegę :rolleyes:
Przecież to już zostało zatwierdzone, nie wiem dlaczego ten temat jest nadal otwarty.
Po to, żebyś mógł się popisać swoim jakże konstruktywnym postem.
Po to, żebyś mógł się popisać swoim jakże konstruktywnym postem.
Nie udawaj polonisty, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie używam na co dzień języka polskiego.
Rafaellus
01.08.2013, 23:21
Ciesze się,że chwyciło,byłem za:)
RickyBobby
02.08.2013, 20:54
Cze, jak zasadziś fasolę ? O co w tym wszstkim chodzi ? Proszę o wyjaśnienie jak małemu dziecku ;), dziękuję i pozdrawiam .
renee0071
15.10.2013, 10:48
OK, mam nasionko i co mam z nim zrobić? Mam też łodygę i nie wiem, co dalej. Jakieś podpowiedzi?
Tornados
15.10.2013, 14:14
kufer otworzz i szukaj
szukam gildi jestem samotny ale aktywny starą gilde pożuciłem bo zgasła nikt nie wykonywał zadań oprucz mnie prosze o przygarnięcie jestem aktywny w grze lvl 36
Tornados
15.10.2013, 18:00
szukam gildi jestem samotny ale aktywny starą gilde pożuciłem bo zgasła nikt nie wykonywał zadań oprucz mnie prosze o przygarnięcie jestem aktywny w grze lvl 36
To idz na fora dyskusyjne serwerow i tam sie oglaszaj a nie tutaj ;p