Zobacz pełną wersję : Pomocy admin i gracze w 4 wiatrach
powerall
22.02.2013, 12:14
robie zadanie 4 wiatry jak je dostałem miałem 20 kturys lvl zadanie pierwsze znajdz 200 marmuru odkrywcą krutkie poszukiwania tu błąd wysyłam na srednie znajduje marmur zadania niezalicza pierwszy raz znalazł marmur miałem około 28 lvl niezaliczyło znalazłem marmur kilkakrotnie i nic z tego juz wbiłem 36 lvl jestem zdesperowany pomocy koniec czasu juz niedługo jak ktos zna jak to rozwiązac niech napisze obawiam sie czy to niejest błąd bo to zadanie do 26 lvl a jak pierwszy raz znalazłem marmur miałem juz 26 + lvl
Kosaraczek
22.02.2013, 13:03
Seba jesteś Mistrzem
robie zadanie 4 wiatry jak je dostałem miałem 20 kturys lvl zadanie pierwsze znajdz 200 marmuru odkrywcą krutkie poszukiwania tu błąd wysyłam na srednie znajduje marmur zadania niezalicza pierwszy raz znalazł marmur miałem około 28 lvl niezaliczyło znalazłem marmur kilkakrotnie i nic z tego juz wbiłem 36 lvl jestem zdesperowany pomocy koniec czasu juz niedługo jak ktos zna jak to rozwiązac niech napisze obawiam sie czy to niejest błąd bo to zadanie do 26 lvl a jak pierwszy raz znalazłem marmur miałem juz 26 + lvl wysyłaj na krótkie nie na srednie (tak dokładnie jak w zadaniu)