Zobacz pełną wersję : Przyjmę konto na serwerze SŁONECZNY GRÓD
Witam, mam pytanie czy ktoś posiada, nieużywane bądź używane konto na serwerze. Konto nie jest przeznaczone dla mnie tylko dla mojego brata, który aktualnie znajduje się poza granicami kraju a niema możliwości zarejestrowania się na tym serwerze (a chcielibyśmy grać razem...). Ma on natomiast konto na innym serwerze więc w grę może wchodzić zamiana jeśli ktoś chce. Proszę o odpowiedzi.
Jak chcesz legalnie grać z bratem na jednym serwerze to sprawa bardzo prosta powyżej niebieskiego przycisku graj jest ikonka zaproś znajomego, podajesz maila znajomego, wysyłasz wiadomość i rejestruje się na Twoim serwerze. Tylko niech brat najpierw zgłosi się o zamknięcie pierwszego konta, bo dwóch mieć nie wolno.
EX_Zakrecony
22.02.2013, 14:47
Zgadza się, handel/zamiana kont jest zabroniona przez regulamin. Brat powinien napisać do supportu prośbę o umożliwienie skasowania konta, gdy skasuje swoje konto będziesz mógł wysłać mu na e-mail zaproszenie do swojego serwera.
Pozdrawiam i zamykam
Mod Zakrecony