Zobacz pełną wersję : Gratilacje za zniechecanie do gry
bigfrajer
22.02.2013, 02:09
po problemach z logowaniem w ubiegły weekend i 'przegladach " prowadzonych przez obsługę udało mi sie wkońcu zalogować na serwerze testowym i szczena opadła z konta na 46 lvl masa zasobów dobrze rozwinetą gospodarką ukończonymi zadaniami zastałem konto z 0 lvl gospodarka w ruinie brak zasobów normalnie Hiroszyma po ataku
gratuluje macie 1 gracza mniej
ZjedzKota
22.02.2013, 07:40
kto to widzial grac na testowym :D
tam co chwile czyszcza wioski
SebaD1979
22.02.2013, 09:38
Testowy jest, jak sama nazwa wskazuje, do testowania nowych funkcjonalności. Jeżeli devsi zdecydują że mają coś do przetestowania na lvl 1 to wyczyszczą Ci wiochę i tyle. Zresztą na stronie głównej serwera testowego pisze Ci to jak byk.
http://static3.tsotesting.com/sites/default/themes/siedler/images/landing/text/xx-en/deranger.png?566773963
Widzę, że nick zobowiązuje :)
Od zawsze wiadomo, że testowy ma to do siebie, że raz dostajesz wyspę z wyłącznie domem władyki (np. przy okazji testowania nowego samouczka), a innym razem dostajesz full wypas, ze wszystkimi budynkami na 5 lvl, całą masą silosów i młynów wodnych. Nie wspomnę o regularnym, szczodrym zasilaniu konta testowego klejnotami, za które na regularnym serwerze musisz zapłacić.
dawno nikt mnie tak nie rozbawił:) wyspa na testowym mu znikneła, straszne:)))
Ale strategia marketingowa się im sprawdziła 100% diamentów więcej ostatnio było ludzie kupili za smsy i przelewy oni zarobili a za chwile dowiemy się że to koniec wersji beta z powodów technicznych oczywiście obym się mylił i twórcy gry zachęcili mnie znów do gry
Ale strategia marketingowa się im sprawdziła 100% diamentów więcej ostatnio było ludzie kupili za smsy i przelewy oni zarobili a za chwile dowiemy się że to koniec wersji beta z powodów technicznych oczywiście obym się mylił i twórcy gry zachęcili mnie znów do gry
Wydawało mi się, że wątek dotyczy serwera testowego...