Zobacz pełną wersję : po probie wejscia w misje wylogowuje
szogun3k
21.02.2013, 20:49
tak jak w temacie, po mapie moge sie normalnie poruszac, budowac szkolic itp ale w momencie kiedy chce wejsc w misje wyskakuje komunikat "poloczenie z serverem zostalo zerwane"
U mnie to samo, pomimo kilku prób, znajomi tez mają problem z wejściem w przygodę. a jeszcze przed godziną 17 dzisiaj wszystko było ok...
panDariusz
21.02.2013, 21:02
u mnie to samo , nie moge wejsc w przygode. RECE OPADAJA
Jak poprzednicy, z godzinę temu było jeszcze OK, a teraz brak możliwości wejścia w przygodę.
Settlerowicz
21.02.2013, 21:31
I ja zgłaszam problem nawet do supportu(bez odzewu) z misją Zaginiona czaszka nawet wejść nie można.
Jerry1981
21.02.2013, 21:50
na przygodę najlepiej wchodzić od razu po zalogowaniu, jak tylko pokaże się jej okienko po praewej stronie ekranu (nawet jak wysap jeszcze się nei wczytała) - ten sposób testowałem i działa.
podobno pomaga również wchodzenie na przygodę z poziomu księgi zadań, ale tego nie testowałem
.
podobno pomaga również wchodzenie na przygodę z poziomu księgi zadań, ale tego nie testowałem
Testowałem NIE DZIAŁA :(
Potwierdzam nie dziala wejscie przez ksiege zadan (wykrzynik) a do tego wybija do głownej i wrzuca do kolejki logowania
SebaD1979
22.02.2013, 09:30
Jeżeli nie wchodzi na przygodę nawet przez wykrzykni, to pozostaje wyczyszczenie cache. Mi już kilka razy pomogło. Ewentualnie można spróbować tylko zamknąć przeglądarkę, czasem też pomaga.
Jeżeli nie wchodzi na przygodę nawet przez wykrzykni, to pozostaje wyczyszczenie cache. Mi już kilka razy pomogło. Ewentualnie można spróbować tylko zamknąć przeglądarkę, czasem też pomaga.
Seba i co potem zaś w kolejce czekac az sie laskawie gra zaladuje
SebaD1979
22.02.2013, 13:03
Tak czy tak Cię wywala, więc musisz i tak kolejkę odpalić. A przynajmniej potem można na przygodę wejść.