Zobacz pełną wersję : Forum Opcja wysyłania podarunków dla członków gildii - z menu gildii
Bonzosante
20.02.2013, 21:19
Czy jest szansa na wysyłanie małych podarunków dla wszystkich członków gildii, na podobnej zasadzie jak wysyłanie wiadomosci z gildii. Fajnie by było postawić gildii piwko przed weekendem i zrobić grilla z dziczyzny;-)
Gildia rządzi, gildia radzi, gildia nigdy Cię nie zdradzi.
El Presidente
Tomek
No pomysł bardzo fajny , przydatny jeśli chodzi o konkursy w gildii :d
Bonzosante
20.02.2013, 23:56
Mod wiem , że wpisywałem i wypełniałem ankietę do tego wątku, ale jej nie ma... Były nawet trzy opcje do wyboru.
Sir_Czacha
21.02.2013, 11:44
ZA!!
EX_BOGVER
23.02.2013, 08:53
Edytuj 1 wątek, swój post. Powinno pozwolić Ci na dołączenie ankiety.
Bonzosante
23.02.2013, 19:22
Dzięki wielkie Panie Mod, troszke techniki i ...hehehe.
Do liderów gildii: ta opcja ma sama w sobie ukryte zalety...
anael6669
23.02.2013, 19:59
Urządzam konkursy w gildii loterie w swojej gildii, przydatna by była taka funkcja, ale z możliwością włączenia i wyłączenia poszczególnych członków gildii np tych co brali udział w loterii, jestem za))))))))
Bonzosante
23.02.2013, 20:37
Urządzam konkursy w gildii loterie w swojej gildii, przydatna by była taka funkcja, ale z możliwością włączenia i wyłączenia poszczególnych członków gildii np tych co brali udział w loterii, jestem za))))))))
Świetnie anel, ale małymi kroczkami , ja jestem za. Najlepiej aby mozna było wybrac podarunek i dodawać listę odbiorców jak w komórce.
Bonzosante
28.02.2013, 02:45
Członkowie gildii weźcie udział w ankiecie, każdy głos się liczy. Może nie lubicie szefa swojej gildii ale kto lubi szefów? Ułatwcie mu zadanie z wysyłaiem upominków teraz się nie wykręci, że to czasochłonne jest. Dziewczyny nie długo Dzień Kobiet, przydałoby by szef sobie o Was przypomniał, no nie? Ja dla naszych dziewczy upominki mam przygotowane;-) I nie jest to jakiś napitek hehe
Na nie. Jak juz cos maja robic to mysle o rzeczach bardziej praktycznych jak multiplikator czy wprowadzenie raportu zadan gildiowych. Take mass prezenty...to zbedny wodotrysk z ktorego skorzysta pare osób...co jakiś tam czas. Bo przekazanie całej gildi ..po piwie...co to daje to cos oprócz jaj? Co do rozdawania mass prezentow to w temacie mozna zamiescic info no" wysyłac do xxxx ofki takie a takie" i juz sprawa rozwiazana
//edit
literowki
oj Zajadek nie wszystko trzeba tak na serio traktować. Dobre jaja nie są złe a i atmosfera w gildii też jest ważna. Spinka na dobre nie wychodzi nigdy więc warto się zgrywać, bo to przecież tylko gra.
To jest jedna z wielu propozycji dotyczących działania gildii. Ja jestem jak najbardziej za masówkami, bo uciążliwe jest przekazywanie pojedynczo wszystkim czegokolwiek.
Bonzosante
28.02.2013, 14:58
Na nie. Jak juz cos maja robic to mysle o rzeczach bardziej praktycznych jak multiplikator czy wprowadzenie raportu zadan gildiowych. Take mass prezenty...to zbedny wodotrysk z ktorego skorzysta pare osób...co jakiś tam czas. Bo przekazanie całej gildi ..po piwie...co to daje to cos oprócz jaj? Co do rozdawania mass prezentow to w temacie mozna zamiescic info no" wysyłac do xxxx ofki takie a takie" i juz sprawa rozwiazana
//edit
literowki
Multiplikator - super, ale póxniej co excel? raprty tygodniowe wykresy wskaźniki skuteczności gracza? Nie wszystkich jara księgowość i to pełna. Ok jak coś nie działa w gildii to machnę raz czy dwa bacikiem hehe;-)
Ja zagłosowałem na nie..i tylko napisałem dlaczego. Wcale nie napinam. Opcja dla mnie byłaby zbędna. Co mi to do wysłanie po piwie? Ja i tak mam juz dosć wkurzajacego kasowania raportów z bufów (btw raport miał sens jak nie było widoczne co jest rzucone ale teraz? powinna byc opcja wyłączenia ) Czy ja wiem czy atmosfere w gildi poprawiło by wysłanie do wszystkich takiego piwka? Byłoby to raz na jakis czas stosowane..z drugiej strony jak byłoby czesto...i przez pół gildii to przecież szlag by mnie trafił akceptowac 100 ofek po 1 piwie do tego co juz musze sie naklikac. ot tyle..to wszystko
Bonzosante
01.03.2013, 02:47
Zajadek nie wszyscy kierują się złą wolą w grze i jak widzisz nie wszyscy mają traumatyczne przeżycia z gildii. Przyznam Ci rację, ja też nie lubię spamu. Jednak jak uda się zrobić małą pierdołę to i może cosik większego też. Pozdrawiam Cię.
Hah! no świetny pomysł. Zawsze będzie można sobie pomóc. Fajnie by było gdyby byla możliwość pomocy zbrojnej :)
Bonzosante
14.03.2013, 02:44
Hah! no świetny pomysł. Zawsze będzie można sobie pomóc. Fajnie by było gdyby byla możliwość pomocy zbrojnej :)
No no no Hersmen, czy uważasz , że to fair ? Twój tommygun przeciwko naszym kuszom?;-) I pewnie na każdej kuli masz wygrawerowane "Pokój" hehehe;-) Pozdrawiam
anael6669
14.03.2013, 03:22
Czytam wypowiedzi za nie i nie pojmuje czegoś, jakby raporty były właściwe (tzn zbiorowe: jeden raport z wypisanym wszystkim co podpalono, lub co się zburzyło itp) i do wysyłania takowych prezentów była by upoważniona tylko część ludzi- rada główna czy jak jej tam, tak jak z wiadomościami z gildii było by oka, dużo gildii tworzy swoje fora, jak ta w której jestem i za wypowiedź w jakichś ważnych tematach można by było coś wysłać do pewnej liczby osób, przez tylko nielicznych w gildii, jak ja użądzam loterie w gildii, miło by było dla każdego uczestnika loterii wysłać jakieś coś hurtowo:)
dlatego będę za każdym członkiem mego i gildyjnego ciała:)