Zobacz pełną wersję : Znowu brak zadań gildii !!!!
Zgłaszam ponowny brak zadań gildii. Zróbcie coś choć raz porządnie !!!! Gildia Hades, serwer Czarci Gaj
Xaar, co z tymi zadaniami gildii ?????? mozesz laskawym okiem zwrócić na to uwagę ? :)
23.02.2013 nie pojawiły się dzisiaj zadania gildyjne ...
Czyżby razem z zakładką handlu usunęli zadania gildyjne ?
Czy w innych gildiach jest podobnie ?
S1rR0b3rt0
23.02.2013, 16:16
Gildia Hades od środy nie dostaje nowych zadań, mimo iż we środę (lub może we czwartek) zrealizowała ostatnie aktywne zadanie.
Moja gildia ma zadania normalnie :) może za dużo członków macie :) podobno do 50 zadania są bez problemów
W mojej gildii nie ma zadań od wtorku. Pisałam do supportu, nie dostałam odpowiedzi. Jestem już tak stratna na tych zadaniach, że nie chce mi się o tym myśleć. Masakra.
Wilczalapa
25.02.2013, 14:00
W gildi Corpus Delicti na serwerze Dolina Odkrywców nie mamy zadań od ponad tygodnia. Support milczy.
Wieslawa42
02.03.2013, 22:13
W gildzie Helmowy_Jar w serwerze Nowa Ziemia nie mamy zadania gildijnego , O tyle to przykre, ze zadania wykonujemy w naszej gildzie zawsze od początku w 100%.
pajkopajko
05.03.2013, 11:33
Gildia Mocarze, serwer Nowa Ziemia, też nie ma zadań gildii, czy otrzymamy jakieś informacje, czy pisać do suportu ??
a my zadanie "mamy" tylko zawieszone dlaczego??
Nasza gildia nie ma od dwóch tygodni zadań gildii a suport do tej pory nie odpowiedział
Dziękuję polski suporcie
lukasollo
06.03.2013, 09:40
Gildia TheLastBastion serwer Nowa Ziemia PO RAZ KOLEJNY nie ma zadań gildijnych!!! Za pierwszym razem naprawiali to 3 miesiące, napisali, że rekompensata w postaci monet gildijnych nie jest możliwa. Po naprawie, zadania pochodziły 2 tygodnie i znowu ich nie ma... Beznadzieja...
scorpix22
08.03.2013, 14:13
Inne gildie też nie mają zadań, support otrzymał informacje i cisza. Chociaż jak sie spojrzy na aktywność ludzi którzy coś powinni wiedzieć to cieżko być dobrej myśli;)
Gildia PzL na serwerze Nowa Ziemia tez brak zadan gildyjnych od ponad tygodnia.
Support ma to chyba w ... nosie....
Xaar, wypowiesz się wreszcie co się dzieje z zadaniami gildii ?? Stworzyliśmy nową gildie bo w starej nie mieliśmy od dłuższego czasu zadań... (gildia Hades). W nowej gildii zadania pojawiały się przez około miesiąc i problemu nie było, aż tu jak gdyby nigdy nic znów pojawił się ten problem i zadań brak.... Ktoś pisał, że problem ten występuje jeśli w gildii jest powyżej 50 członków. U nas w gildii (Bogowie Olimpu!) jest 24 osoby, ładnie codziennie wykonywaliśmy zadania no i zonk....
Proszę o podanie jakiejkolwiek informacji dotyczącej tego błędu....
Isiaczek
16.03.2013, 09:02
nam zadania padły dzisiaj :/
BRACTWO PIWOSZY też bez zadań- zastanawiam się czy warto było tworzyć szkoda tylko surowców i monet.
CHŁOP_ZE_WSI
17.03.2013, 11:42
Witam
W naszej gildii (PoPracy) był taki problem jakieś 3 miesiące temu
Musiałem wyrzucic wszystkich 99 członków z gildii i po 24 godzinach znowu zaprosic
Wtedy to pomogło i nam i innym Gildiom ( Złota Góra )
Nie wiem czy po konserwie to teraz zadziała wtedy dostałem taka odpowiedź od supporu
kto może niech spróbuje wiele nie traci TRZEBA USUNĄĆ WSZYSTKICH GRACZY
Poza wodzem oczywiście :)
scorpix22
20.03.2013, 20:32
Będą jakieś informację dotyczące tego problemu od BB? czy też popularną ostatnio metodą cisza i czekanie aż temat sam ucichnie?
blewik1023
21.03.2013, 00:00
U nas już ponad tydzień nie ma zadań gildijnych support nie raczy nawet odpowiedziec. W Styczniu nie mieliśmy ponad 3 tygodnie zadań to dali nam rekompensate w postaci 100 monet gildijnych ( śmiech na sali) . Serwer nowa ziemia gildia Samo Zuo
taxitadek
23.03.2013, 16:13
23.03 zniknęły z księgi zadania gildi
Fleotria
23.03.2013, 17:49
Czy komuś wróciły zadania gildi??
U nas po przerwie (nie po konserwacji) czyli braku wyskoczyło jedno i na tym koniec..
Może teraz zadanie gildi jedno na miesiąc?? albo nawet na poł roku??
I czy ktoś kompetentny udzielił odpowiedzi co z tymi zadaniami??
Zostały wprowadzone nowe propozycje do sklepu gildi tylko możliwosci zakupienia tam czegoś jest nam ograniczane.
u nas w gildi nie wszyscy maja te same aktywne zadania i nie ma jak zaliczyc zadania