Zobacz pełną wersję : Znikneły mi jednostki. Jaka jest szansa że się znajda?
Witam.
Po zakończniu wyspy piratów w czasie transportu z wyspy częśc wojska wracała sama. w tym czasie nastąpiło zerwanie połączenia z grą .
Po ponownym zalogoawaniu okazało się barakuje prawie 400 ludzi to byo w niedzielę . Czy jest możliwe że się znajdą po konserwcji.
Czy suport jest wstanie odblokować tych 400 osadników .
Pozdrowienia
Tornados
19.02.2013, 13:59
Prawdopoobnie wroca ale nie wiadome bo to w koncu wersja BETA....
Gordon555
19.02.2013, 15:57
Miałem podobną sytuację. Cześć wojska, co była bez przydziału nie wróciła. Napisałem z tydzień temu do supportu w sprawie błędu i zwrotu choćby samych konnych
( rekrutów, czy innych szybko odrobiłem) i do tej pory nie dostałem ani koni, ani odpowiedzi. Być może wynika to z nagromadzenia takich sytuacji i stąd ta zwłoka.
Rada na przyszłość: Po zakończeniu przygody przydzielaj wojsko do generałów. Przynajmniej tych cenniejszych typu: kuszników, EZ, konnych.
Gordon555
19.02.2013, 15:58
Miałem podobną sytuację. Cześć wojska, co była bez przydziału nie wróciła. Napisałem z tydzień temu do supportu w sprawie błędu i zwrotu choćby samych konnych
( rekrutów, czy innych szybko odrobiłem) i do tej pory nie dostałem ani koni, ani odpowiedzi. Być może wynika to z nagromadzenia takich sytuacji i stąd ta zwłoka.
Rada na przyszłość: Po zakończeniu przygody przydzielaj wojsko do generałów. Przynajmniej tych cenniejszych typu: kuszników, EZ, konnych.
Podobna sytuacja z tym ze wojska mialem wlasnie przydzielone do generalow i staly sobie na wyspie. Nagle wyskoczyl blad Uszkodzony obszar serwera. Caly dzien brak dostepu do konta, na 2 dzien na konto wszedłem ale 200 kusznikow ,200 konnych i jakies inne wojsko zaginelo ;] W ludnosci sa liczeni ale nigdzie ich nie ma. Dopiero 2 dzien czekam na odpowiedz suportu, jeszcze ze 2 tygodnie i moze sie doczekam. Kpina :(
Miałem sytuację że zniknęło mi 110 łuczników w Czarnych Rycerzach. Trwało miesiąc ale odsali surowce żebym ich sobie ponownie wyszkolił.
Mi surowce na nic sie nie przydadza bo jednostki ktore zniknely zajmuja miejsce w populacji . Wiec nie mam miejsca zeby wyszkolic nowe.
Mi z kolei wyparowało 1.200 rudy złota. Wystawiłem na handel 3 partie, 2 sprzedałem. 3 partia wygasła, ale do magazynu nie wróciła. Pisałem do supportu już 3 razy. Zero odpowiedzi.
Witqm .
wydaje mi się że suport nie jest od naprawy , problemów , tylko od ich generowania , tak więc nie należy spodziewać się ich rozwązania , ale mnożenia.
Może jestem nie sprawiedliwy , nie słyszałem żeby suport komuś pomógł.Trzeba liczyc na cud.
Pozdrawiam
Witqm .
wydaje mi się że suport nie jest od naprawy , problemów , tylko od ich generowania , tak więc nie należy spodziewać się ich rozwązania , ale mnożenia.
Może jestem nie sprawiedliwy , nie słyszałem żeby suport komuś pomógł.Trzeba liczyc na cud.
Pozdrawiam
Masz całkowitą rację, support nie jest od naprawiania problemów. Oni są wyłącznie od przekazywania zgłoszonych problemów do odpowiednich działów technicznych, i dopiero tam są ludzie, którzy dany problem naprawiają (lub nie naprawiają :) ). Kto siedzi w branży IT ten wie, że każdy support działa na zasadzie ping-ponga - głównym zadaniem jest odbić piłeczkę dalej i mają tylko wiedzieć w którą stronę odbijać.
Dzisiaj w trakcie przerw konserwacyjnych wyparowało mi z wyspy 190 kuszników. Wczoraj byli, dzisiaj ich nie ma. Nie robiłam żadnej przygody w tym czasie. Po prostu czad...
Gordon555
21.02.2013, 00:59
Witqm .
Pozdrawiam
Cuda się zdarzają mi raz po błędzie zwrócono ekwiwalent straconych wojsk (chyba konnych) w zasobach.
Witam .
Jeżeli dziś była konserwacja , to problem się rozwiązał , lukowie się odnaleźli tylko bez uzbrojenia . Dobre i to można ich wyszkolić . Sprawa załatwiona .Nie wiem komu podziękować , suportowi , BB. i wszystkim za dobre słowo. Temat można zamknąć.
Pozdrawiam .
Tak ludzie sie znalezli ale w moim przypadku stracilem 2000 kusz 8000koni i 550 mieczy ze stali plus braz. Niby nic ale dlaczego ja mam placic za ich bledy :( oczywiscie brak odpowiedzi z supka ;] Dopiero 4 dzien w sumie.