Zobacz pełną wersję : co jest ??? nie da sie poruszac po mapie przygody!!!!
czesc
wlasnie kolejny kwiatek ....
jestem na przygodzie ze znajomym i nie mozemy wykonac zadnego ataku ani przeniesc obozu !!!!!
mial ktos cos takiego ????
jakies mozliwosci obejscia ??
pisze do suportu
Goldmano
19.02.2013, 12:42
relog i ponowne wczytanie mapy powinno pomóc.
wczytujesz gre i czekasz aż sie łanie budynki wczytają i cała mapa
potem wchodzisz na mape i czekasz aż sie mapa ładnie wczyta. i odrazu używasz opcji przenieś, jak wyświetli gdzie możesz przenieść i całą ścieżke dajesz anuluj i wybierasz atak. i znowu gdzieć dalej na wyspe planujesz atak tak żeby wczytał oczerwone strefy wokół obozów + ścieżke do nich, po czym dajesz anuluj znowu.
a reszte to już normalnie przetawiasz i klepiesz ataki. u mnie działa zawsze
P.S. ooo popatrz, nie zwróciłem uwagi komu doradzam i pisze jak do nowicjusza.... :D
ale nic, może ktoś zyska na tym
juzcieniema
19.02.2013, 13:11
relog i ponowne wczytanie mapy powinno pomóc.
wczytujesz gre i czekasz aż sie łanie budynki wczytają i cała mapa
potem wchodzisz na mape i czekasz aż ie mapa ładnie wczyta. i odrazu używasz opcji przenieś, ak wyświetli gdzie możesz przenieść i całą cieżke dajesz anuluj i wybierasz atak. i znowugdzieć dalej n wyspe planujesz atak tak żeby wczytałoczerwone trefy wokół obozów + ścieżke do nich, po czym dajesz anuluj znowu.
a reszte to już normalnie przetawiasz i klepiesz ataki. u mnie działa zawsze
dzieki Ci ;P
Nawet zapa od znajomka się nie da zaakceptować bo wywala na główną, a o graniu na przygodzie to już nie mówie nawet bo wszyscy wiedza jak jest