PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Zmiana 5 zadania w czterech wiatrach

The_Hihi
18.02.2013, 00:31
5 Zadanie - Wytrenuj w koszarach daną liczbę Żołnierzy: 120 Znajdź 600 szt granitu podczas przygody "Azyl bandytów"

Witam,
o ile wytrenowanie 120 żołnierzy jest możliwe i nawet uzasadnione to " Znajdź 600 szt granitu podczas przygody "Azyl bandytów" " to jakiś absurd.
Ta przygoda jest nie do dostania inaczej niż w sklepie za 200 mapek. Szansa wypadnięcia granitu to 33%. Jak można w 2 tygodnie uzbierać 200 fragmentów map albo tyle monet, żeby je kupić po kilka razy??
Pomysł z tą przygodą jest zupełnie nie trafiony. Moim zdaniem stanowiła by ona zaporę nawet dla 50 lvl. Fajnie, że jednym się może udać i mają to z głowy, ale to nie na tym chyba ma polegać...

Nie powinien ślepy fart decydować, czy w ogóle będziesz w stanie przejść cztery wiatry.

arko00
18.02.2013, 00:46
hihi, zobacz sobie co wysokie lvle maja w ostatnim zadaniu;)

The_Hihi
18.02.2013, 00:54
hihi, zobacz sobie co wysokie lvle maja w ostatnim zadaniu;)

Tak, ale to jest przygoda multi więc chociaż możecie we dwóch robić i dwa razy swoje szanse zwiększyć.

Dwardssad
18.02.2013, 01:45
Zagłosowałem na tak, bo przygoda 'Azyl bandytów' jest tylko do kupienia u kupca - według mnie twórcy gry powinni ja udostępnić do znalezienia (wtedy nie byłoby aż tak wielkiego problemu z ukończeniem zadania z pozyskaniem granitu z dropa przygody), tak samo powinny być inne przygody udostępnione do znalezienia przez Odkrywce; wystarczy dać mały % szansy do 'wyczajenia' takiej przygody aby nie było za łatwo i większość będzie zadowolona.

alexa90
18.02.2013, 01:53
Macie rację, zarówno zadanie z Azylem, jak i Starymi Przyjaciółmi, mijają się z celem. Jednak szczerze wątpię, żeby usunięto czy zmieniono te zadania: support i informatycy i tak mają wystarczająco dużo roboty z czatem, błędami, kolejką logowania itp., itd...

Piwonia
18.02.2013, 09:13
Też nie wieżę że coś zmienią, ale myślę że i tak warto pisać, może przy kolejnej odsłonie zadania będą bardziej przemyślane. Zadania 36-45 według mnie są najtrudniejsze, a sama mam 48lvl więc mogłabym narzekać jak to ja mam źle. Dali przygody jednoosobowe, gdzie na wyższych lvlach są 2 lub 3 osobowe. Jeszcze byłoby akceptowalne tak jak przy banitach- przejdź z ograniczoną stratą wojska- gdzie wiadomo że wydatek jest jednorazowy, ale z tym warunkiem uzyskania granitu to porażka. Warunek konkretnego dropu mogliby dawać, ale jeżeli zadaniem jest prosta i łatwo dostępna przygoda. Dla mnie jest też absurdalne wrzucanie do jednego wora osób z 36 i 45 lvlem- jest między nimi przepaść. No i nagroda uważam że dla wszystkich powinna być taka sama, przecież zadania są niby dostosowane do poziomu gracza, czyli teoretycznie każdy namęczy się tyle samo- to zrozumiałe by było że to samo dostanie w nagrodę.

lolaebola
18.02.2013, 12:10
Pomysł bardzo dobry ale źle dobrane przygody. Jeżeli mam mieć konkretny drop niech przygody przyniosą mi odkrywcy.
Kto uzbiera kolejnych 200 map na Azyl Bandytów.

set2g
18.02.2013, 12:12
W tym cyklu z zadaniami, nie ma szans na jakakolwiek zmiane, co najwyżej może przy następnych takich ciągach zadan bardziej sie zastanowią. Wg mnie dobrym rozwiązaniem by było jakby granit trzeba było zdobyć z przygód które znosi odkrywca, a takie tylko za mapy w sklepie, wykonać jedynie (ewentualnie z jakimis tam stratami)

The_Hihi
18.02.2013, 17:05
W tym cyklu z zadaniami, nie ma szans na jakakolwiek zmiane, co najwyżej może przy następnych takich ciągach zadan bardziej sie zastanowią. Wg mnie dobrym rozwiązaniem by było jakby granit trzeba było zdobyć z przygód które znosi odkrywca, a takie tylko za mapy w sklepie, wykonać jedynie (ewentualnie z jakimis tam stratami)

Dlaczego nie ma szans ??
Zawsze mogą nam od górnie zaliczyć te wymogi, podesłać przygody itd.

WuDwaKa
18.02.2013, 17:45
Racja przed chwilą ukończyłem azyl bandytów i oczywiście zonk wypadł bele egzotyczne już bym wolał zadania aby tylko ukończyć tą przygodę aniżeli łapać konkretny surowiec, bo przynajmniej każdy by raz wydał te 200 map na zakup i miał pewność zaliczenia tego zadania.

Dorisjg
18.02.2013, 18:00
Witam. Zrobiłam 2 razy azyl, z pierwszego dropu tytan, z drugiego bele, 400 mapek wydanych a zadanie nadal nie zaliczone :( Ceny na rynku za mapki są już kosmiczne. Staram się nie nazwać brzydko tego co wymyślił to zadanie.

Lorrond
19.02.2013, 00:32
A ja tam nie mam nic przeciwko. Mam 50 lvl i delikatnie mowiac troszke mi sie juz nudzi, a nowe wyzwania mile widziane. Azyl / Matczyna i Zakazane nie sa zbyt chetnie robione, a tak przynajmniej jest motywacja, zeby je choc kilka razy zrobic. Wydaje mi sie, ze zadania sa dobrze przemyslane przez BB i nieprzypadkowo sa wlasnie takie, a nie inne. Oczywiscie zawsze mozna dalej trzaskac Wyspe i Czarnych, ale czy to nie robi sie juz nudne?

The_Hihi
19.02.2013, 04:03
A ja tam nie mam nic przeciwko. Mam 50 lvl i delikatnie mowiac troszke mi sie juz nudzi, a nowe wyzwania mile widziane. Azyl / Matczyna i Zakazane nie sa zbyt chetnie robione, a tak przynajmniej jest motywacja, zeby je choc kilka razy zrobic. Wydaje mi sie, ze zadania sa dobrze przemyslane przez BB i nieprzypadkowo sa wlasnie takie, a nie inne. Oczywiscie zawsze mozna dalej trzaskac Wyspe i Czarnych, ale czy to nie robi sie juz nudne?

Zastanów się co piszesz. Tu nie chodzi o to żeby sobie raz zrobić tą przygodę, wtedy nikt by nie miał nić przeciwko....
Przeczytaj uzasadnienie ankiety.

Myślę, że celowo próbujesz sprowokować innych graczy takimi postami

Garenos
19.02.2013, 07:26
Witam też jestem na tak dla 50 lvla to nie kłopot robić takie przygody po kilkanaście razy ale dla mniejszych lvli to już kłopot jest i taki drop za 1 razem to tylko na farcie się dostanie chyba że zwiększą możliwość loota to wtedy inna rozmowa jest .

Archax
19.02.2013, 18:50
tak, cena za tą przygodę jest chora, i do tego jest ona jedno osobowa więc wszystko musisz robić sam, nie możesz kupić dropa

anael6669
21.02.2013, 05:44
robiłem azyl raz, blok nie wszedł, trudno, moja strata, zapożyczyłem sie w mapkach, na niego i co, bele, nie wiem, czy jak odrobie wojsko podołam na mapki, massakra

VanCyklon
21.02.2013, 09:41
jezu, najlepiej żeby w każdym zadaniu było oddaj 5 kamieni, przecież nie może być z byt łatwo, o to chodzi żeby były trudne zadania, że będziemy sie wkurzać przy robieniu ich i nie będą się od razu udawać

mala72
21.02.2013, 10:42
Wykonanie tego zadania nie jest trudne,lecz kosztowne,staje się takim, poprzez losowość łupu,a musisz zdobyć jeden wymagany rodzaj tegoż łupu, aby system zaliczył wykonanie zadania.
Losowość łupu, powoduje,że masz(niezależnie od ciebie/mnie) niezliczoną ilość wykonań zadania i nie ma tu mowy o trudności,a przygodę,którą musisz wykonać możesz zdobyć w bardzo ograniczony sposób-bardzo kosztowny sposób .
To zadanie,mogłoby być trudne,gdyby założono ukończenie przygody ze stratą XX rodzaju wojsk.
Dzięki takiemu wymogowi wykonanie zadania byłoby trudne i zależało od nas,a nie losu jaki będzie łup z przygody.
Myślę,że to zadanie jak i inne zadania z losowym łupem,są bardzo przemyślaną strategią BB...i dlatego nie zmienią ich.
Jest coś takiego jak wewnętrzna ambicja i ludzie pomimo strat,kosztów i tak chcą przejść to zadanie zwycięsko...niektórzy malkontenci nazywają naiwnością,głupotą taką ambicję,ale Oni właśnie są malkontentami a nie twórcami tej gry.

Piwonia
21.02.2013, 11:01
Tylko twórcy nie powinni zapominać że na rynku jest ogromna konkurencja i jeżeli ludzie stracą serce do tej gry to przeniosą się gdzieś indziej. Tak więc zadania mogą być trudne, ale nie powinny rodzić frustracji i zniechęcenia. Poza tym chyba lepiej aby 90% graczy przeszło całe zadanie z wszystkimi przygodami zrobionymi raz niż 5% zrobiło po nawet średnio 5 przygód.

Sir_Czacha
22.02.2013, 13:03

Zastanów się co piszesz. Tu nie chodzi o to żeby sobie raz zrobić tą przygodę, wtedy nikt by nie miał nić przeciwko....
Przeczytaj uzasadnienie ankiety.

Myślę, że celowo próbujesz sprowokować innych graczy takimi postami

Nigdzie nie jest napisane że musisz przejść ten EVENT, zgadzam się z Lorrondem. ;)

szymonwch
22.02.2013, 13:13
Cykl celowo jest tak skonstruowany, żeby ruszyć rynek, który wywrócił się do góry nogami :) Przecież to gracze sprzedają mapki i przygody na rynku a nie BB :). To że cena za przygodę na rynku jest wysoka, to normalna kolej rzeczy.
Jestem na 42 poziomie i miałem szczęście, dostałem granit za pierwszym razem, nie wiem jak będzie z "przyjaciółmi" w razie czego mam *3, oczywiście kupione na rynku.
Patrząc na nagrody za całą serię, sam dobór zadań nie jest jakiś z kosmosu, natomiast grając w tę grę, każdy przede wszystkim powinien liczyć na siebie i własną gospodarkę a nie tylko na gildię i szczęśliwy traf. Wszyscy kolekcjonują zasoby i BB chodzi właśnie o to, żeby te zasoby ruszyć. Brak Ci mapek? sprzedaj zasoby na rynku za mapki, nie masz zapasów? graj tak, żeby je mieć. To jest gra strategiczna nie polegająca tylko na laniu bandytów, żeby ich dobrze zlać, trzeba mieć zaplecze...
Nudne staje się łatwe osiąganie celu, więc rozumiem twórców gry, nie rozumiem tylko stałego narzekania "jak nam ciężko" itp... Najlepiej żeby BB dało nagrody za samą aktywność. Jeśli mi się nie uda, to będzie to moja wina i moja porażka.
Dodatkowe nagrody za poszczególne zadania także są dość atrakcyjne, więc nie ma co narzekać, tylko brać się do roboty.
Zgadzam się z poglądem, że zastosowano zbyt szerokie widełki w poziomach graczy, 45 a 36 poziom to dwa kompletnie różni gracze i gdybym zastał to zadanie na 36 poziomie, to bym je skasował bez zastanowienia.

rycha86
24.02.2013, 16:43
myśle że nie było by tego szumu jak zadanie było by bez ograniczenia czasowego !
a ci co dali ceny z kosmosu ! muszą wiedzieć że chytry 2x traci !

Migotka79
25.02.2013, 12:25
Nigdzie nie jest napisane że musisz przejść ten EVENT, zgadzam się z Lorrondem. ;)

Zastanówcie się najpierw nad tematem/uzasadnieniem wątku, a potem piszcie. Nikt nie mówi (nie chce), żeby zadania były proste, nikt niczego nie chce za darmo.

Mowa jest o tym, że złym pomysłem jest umieszczanie zadania, którego wykonanie zależy nie od gracza, ale od przypadku. To tak, jakbyś po opłaceniu kursu i egzaminu na prawo jazdy miał rzucać przed komisją kostką - jak wypadnie trzy, to zdałeś. A jak nie wypadnie - nigdzie nie jest napisane, że masz mieć prawo jazdy :)

Nadhira
25.02.2013, 14:40
zrobiłam azyl właśnie 2gi raz i granitu nie uświadczyłam. Spowodowało to również to że zrezygnowałam z robienia zadania, bo straty jakie się ponosi są nieadekwatne do otrzymywanej nagrody. Ktoś chyba nie do końca przemyślał tę kwestię. Ewentualnie proponuję zwiększyć prawdopodobieństwo dropu granitu....

szymonwch
25.02.2013, 23:22
W gildii której jestem członkiem, niektórzy robili azyl i po cztery razy. Jeśli podchodzicie do zadanie TYLKO pod względem opłaca/nie opłaca, to przestańcie grac w tą grę.... w końcu w każdej przygodzie traci się wojsko, w każdej wpada różny drop, zawsze losowy.
"Przyjaciół" także udało mi się zrobić za pierwszym razem, więc szybko uporałem się z zadaniem. Natomiast nie płacze z powodu straty wojska bo gra się przywiesiła, a idąc śladem autora postu, miał bym do tego prawo... w końcu to był bezpieczny blok (banici - G3)... a tu niespodzianka... 233 koni i 10 żołnierzy. Skoro gram w settlersów, to liczę się z przypadkowością, w każdym momencie. Jeśli każdemu miał by wpaść granit w azylu, to jaka by była zabawa, skoro jej wynik był by do przewidzenia już na samym początku?
Pozdrawiam, także malkontentów

Hakardrag
26.02.2013, 00:23
A kto powiedział / gwarantował , że każde zadanie w TSO ma być wykonalne przez każdego / łatwe / bez dodatkowych inwestycji ... etc. ?

Ja po trzeciej próbie z granitem w Matczynej ... zrezygnowałem z dalszych zadań ( nie opłaca mi się dalsza inwestycja) ... i nie mam pretensji do BB że mi granit nie wypada - ot, mój pech ;)

woxa
26.02.2013, 00:38
robiłem to zadanie 3x ,oczywiscie bez granitu więc zrezygnowałem.Może i 4-ty bym robił ale nie wiedziałem,że przedłużą o tydzień.Pomysł całkowicie nietrafiony

Lord_Crain
26.02.2013, 03:47
@ szymonwch
Napisałeś aby gracze ruszyli zapasy, miałem 3 miesiące przerwy w czynnym graniu, full magazyny, 60k koni, chlebka, napitku czy mieczy brąz i co szykując się do 5 podejścia zjechałem owy magazyn, jaki to sens? Normalnie z tym stanem zrobiłbym kilka razy czarnych, wikingów czy cokolwiek z małymi stratami, a nie gdzie grając na zwykłym generale muszę puszczać konnych jak baranki na rzeź.

Powiecie ok po co robić ten event, ale nie jest on chyba po to, aby machał Tobie przysłowiową kością zza szyby i budził jak padło wcześniej słowo frustracje. Patrzcie co Wam może dać, ale tylko popatrzcie? Wybranie azylu kompletnie jest w niesmak, jeśli chodzi tylko o granit, mogli chociaż dać do wyboru jakikolwiek z pułapu 11% czy 22%
Niestety możemy jedynie wylewać swoje żale, bo co mi z tego że to zmienią jak już straciłem wystarczająco zasobów by się zniechęcić po raz kolejny ;/

Nimphaea
26.02.2013, 20:16
Opieranie wykonania zadania na szczęściu zdobycia konkretnej nagrody z przygody, to nie gra, to settlersowska wersja lotto. W zakłady bukmacherskie nie gram, gram w TSO. Zrobiłem raz Azyl Bandytów dla frajdy. Nie trafiłem z granitem i skasowałem 4 wiatry. Szkoda, bo przed "Azylem" były też trudne zadania (jak dla mnie) i je wykonałem. Była frajda. Szkoda, że na "Azylu" się skończyło moje rejterowanie w 4 wiatrach, ale jak wspomniałem, ja wolę grać w Settlersy, a nie w lotto. Zresztą mam w gwieździe inne przygody, które czekają w kolejce, więc "Azyl" "wepchnął" się innym przed kolejką. Tak samo jak "Banici", no ale taki przywilej questów.

Hakardrag
26.02.2013, 21:36
Pocieszające jest to, że wielu z nas ma do tego dystans i nie szuka winnych w BB. Oby więcej takich ciekawych eventów jak ten " Cztery wiatry" - bo niewątpliwie jest to ciekawy event. Moja koleżanka Oskiolo zrobiła wszystko z przytupem - szczęściara ;)

Pomogłem Jej troche w trudnych przygodach i tyż mam frajdę, że choć jednej osobie w mojej Gildii się udało.

siurdal
26.02.2013, 21:36
Ale się żalicie. Mi wszedł granit za 5 razem dopiero ale się uparłem. Koszt wysoki, kupę czasu poszło ale się udało w końcu. Ot, trochę trudniej. Niektórym wejdzie za 1 - jest ryzyko jest zabawa.

Lord_Crain
26.02.2013, 22:22
Widzisz mnie dzisiaj za 5 razem się nie trafił, dałem się sfrajerować ale trudno, nie ma co tych zadań robić.

KFilipiak
27.02.2013, 14:41
ja zaczunam 4 raz- i wiecej nie robię to bez sensu jest zadanie;( Jestem za usunięciem

Basilius1
27.02.2013, 17:13
No niestety jestem z tego co widze rekordzistą chyba... 7 raz y i nic :) Robię dzisiaj 8... Jakby co to... przyjmę mapki :D Do 10razy sztuka mówią u mnie na wsi :D

Lord_Crain
27.02.2013, 17:30
"Sami76
11 raz bede robic :P "

są lepsi :D

Basilius1
27.02.2013, 18:14
robię 9ty raz :) Sami76 - trzymam za Ciebie kciuki ;D

Eyko
27.02.2013, 19:03
Ja zrobiłam jak na razie 5 raz i granitu ani widu ani słychu :((

r-man
27.02.2013, 19:15
Ja zrobiłem 4 raz i już mnie nie stać na 5 raz i czasu już mało. W każdym razie serdecznie gratuluję pomysłu powstania takiego zadania i życzę by pracodawca wymyślał mu podobne zależne nie od wkładu pracy a od losowości i tzw. szczęścia:)

Michaelpol90
27.02.2013, 19:24
Ja akurat trafiłem 600 granitu za 1 razem (11%) ale nawet jak bym zrobił to za piątym nie bym marudził jak wy. Najlepiej jak byście w nagrodę, że gracie w grę TSO dostali samochód za 1 zł. Wiem,że dla niektórych to może i ciężkie ale małe wyzwanie każdemu się przyda(bo co to za frajda z gry gdzie wszystko za darmo rozdają)a jak wam nie pasują warunki zadania to go po prostu nie róbcie, nie jest to przymusowe. I tak propo The_Hihi ja mam 46 lvl i robienie tych zadań nie sprawiło mi trudności, nawet małej więc naprawdę fajnie, że pisząc "Moim zdaniem stanowiła by ona zaporę nawet dla 50 lvl" - w jakiś sposób to sprawdziłeś i uzgodniłeś z tymi co mają ten lvl lub są chociaż w małym stopniu do niego zbliżeni ----> Więcej optymizmu życzę i wytrwałości w tych zadaniach ;)

Lord_Crain
27.02.2013, 19:50
Inaczej byś śpiewał przy 11 razie ;)

Basilius1
27.02.2013, 19:53
:D
Myślę, że wytrwałości nam nie brakuje choć jeszcze mi daleko do Sami76 :D Nie zrażam się jednak i mam nadzieję, że mocno zaskoczę swoją gildię kończąc Cztery wiatry :))) Chciałem członkom F4F podziękować za wsparcie :) zarówno duchowe jak i mapkowo konikowe ;) Gdyby nie Wy z pewnością nie byłbym taki hardy w próbach skończenia tego zadania :) Trzymajcie kciuki - ja trzymam za niepoddających się :)

Michaelpol90... przy 5tej nieudanej próbie byłem trochę sfrustrowany i wierzę, że można się wkurzyć. Niestety 11 razy i nic... za losowa ta losowość trochę dla mnie :D

Przygoda sama w sobie jest fajna. Przy weteranie straty sa śmiesznie niskie w stosunku do dropa (jeśli dostaniesz granit hehehe) i 10k doświadczenia. Jest szybka! Niestety obecne ceny na rynku mapek i samej przygody sa niepoważne - ale takie prawo rynku i tutaj pretensji do nikogo mieć nie można :)

Pozdrawiam

Basilius1
27.02.2013, 22:03
i robię 10ty raz :(((... już raczej z ciekawości.

KFilipiak
27.02.2013, 22:07
Ja akurat trafiłem 600 granitu za 1 razem (11%) ale nawet jak bym zrobił to za piątym nie bym marudził jak wy. Najlepiej jak byście w nagrodę, że gracie w grę TSO dostali samochód za 1 zł. Wiem,że dla niektórych to może i ciężkie ale małe wyzwanie każdemu się przyda(bo co to za frajda z gry gdzie wszystko za darmo rozdają)a jak wam nie pasują warunki zadania to go po prostu nie róbcie, nie jest to przymusowe. I tak propo The_Hihi ja mam 46 lvl i robienie tych zadań nie sprawiło mi trudności, nawet małej więc naprawdę fajnie, że pisząc "Moim zdaniem stanowiła by ona zaporę nawet dla 50 lvl" - w jakiś sposób to sprawdziłeś i uzgodniłeś z tymi co mają ten lvl lub są chociaż w małym stopniu do niego zbliżeni ----> Więcej optymizmu życzę i wytrwałości w tych zadaniach ;)

Tu nie chodzi o marudzenie- udało Ci się za 1 razem- gratulacje, ja 4 przeszedłem i zero granitu- 1 azyl kupiony za mapki- 200 potem 4 sztuki po 1500 monet- bo jutro zaczynam 5 raz i na tym chyba koniec- szkoda czasu, monet, klejnotów, lubczyków i tp..
Bez sensu ta losowość - naprawdę

Lord_Crain
28.02.2013, 00:28
Właśnie zakończyłem 6x znowu nici z granitu ;/ po 3 miechach urlopu od gry rozważam kolejne ;/

Pomorek
28.02.2013, 21:19
hej, ja tez mam problem bo robie azyl 5 razy i cieagle granitu nie mozna dostac. Cena za przygode tp wiecej jak 1300 m wiec jaki tu pozytek?

gatoloco
01.03.2013, 10:48
zadanie z azylem jest beznadziejne. 3 razy azyl zrobiłem, 3 razy bale. 4 raz nie zamierzam - za duże koszty zdobycia przygody. inny warunek (np. zdobądź 600 granitu lub 1200 bali egzo) dawałby pewność , że ukończenie 2 razy zadanie zaliczy, a tak za każdym razem tylko 33%.

KFilipiak
01.03.2013, 20:11
5 raz i w końcu jest granit:):)

Egipcjanin12
01.03.2013, 23:51
to zadanie zniechęca do dalszej gry, zrobione przeze mnie 7 raz z rzędu i ani razu nie dało granitu....

Saxza
02.03.2013, 11:11
Nie robie tego zadania ,bo nie jest opłacalne w stosunku do nagród

slawekk1
02.03.2013, 19:38
chory pomysł z tym azylem wręcz idiotyczny

Unisonic
03.03.2013, 20:44
azyl jak azyl go mozna dostac chociaz za mapki u kupca ale starych przyjaciol to jedynie z bagiennej lub kupic jak ktos przypadkiem bedzie mial:)

leszekkaktus
04.03.2013, 23:12
Robię trzeci raz azyl bandytów.Dwa razy dostałem belki.Jeśli teraz nie dostane granitu to olewam tą grę ciepłym moczem.Traci się w tej przygodzie od groma zasobów a trzeba liczyc na szczęście w dropie.A może to nie szczęście.

Gołębiarzyk
05.03.2013, 16:55
Lipa jest ja robiłem juz 7 razy i nic, wypłukałem się ze wszystkiego do dna, mam 40 lvl, więc jeden przed zmianą, gram już od roku, za nie mam generała 250 jednostek, w zwiąku z tym zrobienie azylu jest meeeega kosztowne :(, bardzo mi się podoba to zadanie, mam co do zasady dużą motywacje, ale musze z ogromnym żalem odpuścić bo nie odbuduje zasobów na zadanie Wielkanocne w którym musze w końcu "ustrzelić " Weterana labo coś podobnego ...

Michaelpol90
06.03.2013, 00:42
Nie robie tego zadania ,bo nie jest opłacalne w stosunku do nagród

To jest fajne podejście, bez marudzenia, stwierdził fakt - nie robi bo mu się nie opłaca . . .a nie ryczy na forum, że los mu nie sprzyja i wyklina BB, że dali głupie zadania :p

Lightowy
06.03.2013, 01:05
Nie zmienia sie zasad w trakcie gry choć sam uważam że zadania są absurdalne