Zobacz pełną wersję : Nadal problemy z zadaniami Ochotnik i Taktyk
Problem powszechnie znany ale tak na prawdę nic z nim nie jest zrobione. Podbiłem wszystkie wioski barbarzyńskie w swojej strefie (wyspie) i pojawiło mi sie dopiero to zadanie i nawet nie mam juz jak go zrobić.. Wychodzi na to że najlepiej usunąć konto i od nowa zacząć grac bez sensu.. skoro administratorzy takiego problemu naprawić nie umieją.. Szkoda wydanych pieniędzy.. !!!!
Tom_Horrn
16.02.2013, 19:39
Mam to samo. Dobrze, że nie ma determinacji poziomu. Tylko wyspa podbita, gdzie to zrobie. Pomyślałem, że może na przygodzie da się zaliczyć. Zabrałem Ochotników, walczyłem nimi i ... nadal niezaliczone zadanie :(
Tak samo myślałem... Ale niestety nie udaje się a pojawiły sie dopiero poziom temu czyli 5 poziomów za późno..
S79milo79
17.02.2013, 23:26
Tez mam 2 misje i nie zakończę całego cyklu bez tych 2. Wynika że trzeba się pytać starszych graczy jakie maja misje by wiedzieć by się nie wplatać w zadanie nie do wykonania. Jakbym wiedział np w lvl 26 to bym jeden obóz zniszczył konnica, a tak lipa.
Czekam na jakiś oficjalny komunikat jak zrobić to zadanie.
mam to samo ... ktos z modow wogole czytał ten topic?
orzel_ez
18.02.2013, 13:29
Ten sam problem, wyspa podbita a tu wyskakuje zadanie Taktyk ?!?!?! skąd wezmę obóz przeciwnika ?!?!?
Daniellla
23.02.2013, 16:44
Oj ja też mam problem z zaliczeniem zadania Taktyk ......i najgorsze jest to, że po tylu konserwacjach nic z tym faktem nie zrobiono ...może w końcu się doczekamy by mogło to nam w jakiś sposób zaliczyć ;( ... bo przydałaby się nagroda za te zadanie.. ;)
Mam to samo + za kazdym logowaniem dostaje wykonane zadanie smierc przywodcy i cma. ktos sie zajmie tym bugiem czy tak juz zostanie????
ja tez mam to samo!!!!!!!!!! zajmijcie sie tym !!!!
piniek1980
28.02.2013, 03:49
dołączam,zadania wiszą,i nic z tym nie robią:(
Problem powszechnie znany ale tak na prawdę nic z nim nie jest zrobione. Podbiłem wszystkie wioski barbarzyńskie w swojej strefie (wyspie) i pojawiło mi sie dopiero to zadanie i nawet nie mam juz jak go zrobić.. Wychodzi na to że najlepiej usunąć konto i od nowa zacząć grac bez sensu.. skoro administratorzy takiego problemu naprawić nie umieją.. Szkoda wydanych pieniędzy.. !!!!
Nie trzeba usuwać konta! :)
Jest 6 zaleceń na rozwiązanie tych zadań:
1. Sprawdź sobie obozy bandytów, w których bitwy już przegrałeś.
2. Miej więcej niż 50 Ochotników i więcej niż 50 Konnych.
3. Wybierz łatwy do pokonania obóz.
4. Wybierz opcję GENERAŁ.
5. W menu Generała wybierz opcję ATAK.
6. Wybierz miejsce ataku.
Dzięki temu zakończysz 2 zadania: "Ochotnik" i "Taktyk".
Jeśli to oczyszczona jest cała wyspa, to niestety, trzeba usunąć konto, założyć znowu i grać od nowa. Innych rad nie mam.
EX_Zorro
17.03.2013, 12:15
@opona94 to nie pomoże ludziom, którzy mają podbitą CAŁA wyspę.
teoretycznie (podobno komuś pomogło) - zrealizowanie celów na przygodzie Koniec świata (rozgrywa się na mapie identycznej co wyspa macierzysta, inne jest tylko rozmieszczenie obozów i wojska w nich), ale nie jest to niczym poparte.
Mimo wszystko dalej najlepiej napisać do supportu i poczekać na ich rozwiązanie
Korkodil
17.03.2013, 16:15
co jest z ta gra . zróbcie pożądek z tym syfem. nie mozna sie logowac nie mozna grac wywala caly czas. błąd serwera . oprogramowanie nie mogło ... i tym podobne. za co wam płacą skoro te problemy sa od kiedy gram. czyli niedługo rok
Pachulak
22.03.2013, 13:52
Czy coś w temacie się zmieniło? Wciąż mam problem z zadaniami Ochotnik i Taktyk. Ostatnie wpisy w temacie jeszcze z 2012 roku. :/
EDIT:
Znalazłem odpowiedź na stronie głównej:
07.03.2013
Drodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że wiemy już o utrudnieniu związanym ze "skakaniem"
generała podczas niektórych przygód. Zachowanie to nie jest zachowaniem
zamierzonym. Prace związane z wyeliminowaniem tego błędu już trwają,
zanim jednak poprawka trafi na polską wersję gry, musi przejść szereg testów
(już niedługo wspomniana modyfikacja trafi na serwer testowy).
Dodatkowo pragnę poinformować, że informacje związane z błędnym działaniem
kilku zadań, zostały już przekazane do odpowiedniego departamentu. Między innymi
mam na myśli: "Taktyk", "Ochotnik", "Więcej włości" oraz "Śmierć przywódcom".
Gdy pojawią się nowe informacje (konkretne daty), od razu o tym poinformuję.
Na razie mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.
BB_xaar
kolejne 3 tyg minely i znowu nic z tym ochotnikiem !
Koperros
21.04.2013, 09:24
No niestety nic się nie dzieje w tym temacie i szlag mnie trafia jak widzę, że zadania Ochotnik i Taktyk wiszą u mnie nie zakończone :(