Zobacz pełną wersję : Przygoda - Połączenie z serwerem zostało zerwane
Witam.
Starając się wejść w przygodę(Czarni Rycerze) wyskakuje mi cały czas błąd, że połączenie z serwerem zostało zerwane.
Próbowałem zrobić to na 3 różnych przeglądarkach (Chrome, Firefox, Maxton) i na każdej jest to samo. Wyczyszczone pliki przeglądania stron na każdej. I nic nie pomaga. Ktoś ma może jakiś pomysł??
Mam to samo. Przygoda Banici, rozpoczęta tuż przed update z 15go lutego. Sprawdzałem na 2 różnych komputerach na dwóch różnych przeglądarkach, zarówno na 32bit jak i 64bit.
mam podobnie, z tym ze robię wyspę piratów i ni jak wejść do przygody bo wywala
Przygoda zagubiona czaszka, to samo proba wejscia konczy sie komunikatem "Polaczenie z serwerem zostalo zerwane". Zglosilem do supportu ... ale i tak odpowiedz przyjdzie jak dawno bedzie po przygodzie.
Pomyslow nie ma, jedynie pisac do supportu ...mnostwo ludzi na g1 i pomocy pisze o podobnych problemach z przygodami.
Znowu BB nas nabilo w butelke, ani wojska ani przygody ... ani jakiejkolwiek reakcji z ich strony.
Fleotria
16.02.2013, 12:24
Ja nie mam takich problemów i nie słyszałam żeby na naszym serwerze cos takiego sie przytrafiło.
Może to problem serwera Kolonia??
BackToGame
16.02.2013, 12:31
Wygląda na to że to Kolonia jesrt trafionym serwerem. Kolejka logowania bez końca, wcześiej problemy z zadaniami gildii, przygodami... Raczej u nas ic nie działa jak powinno. Niedługo powiedzą że zresetują serwer a ci co wykupili kryształy niech się sami martwią ! Cóż... Czuję się traktowany przez BB jak klient sklepu społem w głębokich latach 70.