Zobacz pełną wersję : Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.
Cztery przerwy konserwacyjne w ciągu dnia na Kolonii :D
Niemcy nas nigdy nie dościgną :)
A najlepsze jest to, że ta przerwa techniczna jest po to by przywrócić to co było przed poprzednią przerwą techniczną, czyli kolejki, kolejki, kolejki. Bo jak cytuję "aktualizacja nie przyniosła rezultatów"
Miała być kombinacja na serwerze kolonia... a słoneczny też się sypnął! Genialnie :D
Dobra widziałem zdjęcia gdzie wyświetla kolejkę na godzinę czekania, więc też się podzielę
http://img594.imageshack.us/img594/3973/kolejkap.jpg
A i to jest już po dwóch godzinach czekania... z godzinę już stoję na 241
I cały czas rośnie już prawie 7 godzin
tyle naprawili że ja do tej pory nie stałem w kolejce, a po przerwie konserwacyjnej stoję ;)
339 z 655
chyba nikt w tej chwili, bo jest konserwacja
Gram sobie tu tydzień. Jak widzę wyczucie czasu mam idealne - piękny pokaz wirtuozerii panów z bb. Na szczęście napis "beta" uruchomił alarm w moim portfelu i postanowiłem najpierw sprawdzić "z czym się ta beta je" i nie wydałem przez tenże tydzień ani grosza. Decyzję uważam za słuszną, bo w tym momencie już tę grę uważam za niewartą nawet złamanego grosza. Nie wiem jeszcze czy będę grać dalej, wiem, że ani grosza tu nie wydam. Bo za to co się tu wyprawia to nie firma powinna kroić graczy z kasy ale to gracze powinni dostawać kasę od firmy - za testowanie jakiegoś rozlatującego się szmelcu.
siemol14
20.02.2013, 21:35
no konserwa jest tylko na serwerze Kolonia inni powinni normalnie grać ale nici nie ma grania bez odstania w kolejce :)
siemol14
20.02.2013, 21:38
od 1,5 h już się loguję i 155 może dziś się doczekam jak mnie nie wywali ...
reniferek1980
20.02.2013, 21:41
Już 3 czy czwarty dzień nie mogę dostać się na settlersów wieczorem ponieważ pojawiło się kolejkowanie, zwykle dawałam za wygraną i logowałam się rano... dziś postanowiłam odstać swoje w kolejce - mam nadzieję że będzie warto i w końcu się dostanę , jeśli się dostanę :/ . zauważyłam że tak do 16 godziny nie ma problemów.... zaczyna mnie to drażnić :/
Jedna wielka porażka !! Niech sobie tę grę wsadzą !!!!
Nimphianey
20.02.2013, 21:56
Nom, konserwacji podlega tylko jeden serwer - Kolonia. reszta również nie działa. ;]
Bafiozaur
20.02.2013, 21:56
Jedna wielka porażka !! Niech sobie tę grę wsadzą !!!!
Pewnie niedługo tak się stanie. Dwóch moich znajomych już w poniedziałek poszło wydawać złotówki gdzie indziej. :D
siemol14
20.02.2013, 22:06
Po 2h już jest 3 .... Hurrrra idę sobie pograć ... mam nadzieję że mnie nie wywali :)
Czy leci z nami pilot?????
John_Maj
20.02.2013, 22:13
Czarci Gaj tez do d.... Od 5 dni jakas masakra.
Coś nie do zrozumienia gram od sierpnia i nie było problemu mam około godziny wolnego czasu na relaks przy grze dzieci żona zajęcia domowe od paru dni zamiast grać czekam 1 film wieczorny drugi no i jest no ico stego że sie dostałem jak się źle wczytało i nie mogę nic zrobić budynków nie widać itp no to odświeżam i na nowo 655 z 700 czs oczekiwania 2 godz no a na rano do pracy i taka przyjemność z relaksu o co tu chodzi ktoś zepsół i nie wie jak naprawić to go zwolnić i przyjąć innego programiste pieniądze na reklame w TV wydane ludzie się zainteresowali no i klapa na nowe serwery szkoda a ty się męcz i stresuj przecież to gra to musisz myśleć i nią żyć a co będzie w dni wolne od pracy w kolejce od 8 rana do 19 wieczorem ? A potem i tak nie zagrasz bo cię wywali z gry albo nie da się nic zrobić przemyślcie sens takiej gry której celem jest codzienne logowanie by zrobić przygodę trzeba regularnie się zalogowąć ale PRZECIEŻ sie nie da no chyba że zwolnie się z pracy lub L4 sobie załatwie aby sznownie rano się zalogować lub w nocy budzik sobie nastawie i przygody zrobie
PARANOJA PROSZE O PRZEMYŚLENIE NACIĄGACTWA NA ZAKUPY W SKLEPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bafiozaur
20.02.2013, 22:21
Czy leci z nami pilot?????
Niestety nie, w czwartek tj. w Walentynki zaginął wraz z 250 osobową załogą nad Wyspą Piratów.
Plotki głoszą, że była w to zamieszana Bagienna Wiedźma udająca stewardessę.
No a teraz jak byłem 2 w kolejce 8 sek zostało no to napis CZAS TWOJEJ SESJI MINOŁ ZALOGUJ SIĘ PONOWNIE zabawnie się robi !!!!!
Niestety nie, w czwartek tj. w Walentynki zaginął wraz z 250 osobową załogą nad Wyspą Piratów.
Plotki głoszą, że była w to zamieszana Bagienna Wiedźma udająca stewardessę.
Niestety, wrak samolotu odnaleziono na sawannie pośród dzieci tubylców... tak się tym przejęto, że nie zauważono iż wyspa posiada duże złoża ropy - raportuje BB.
W całym tym zamieszaniu ekipę poszukiwawczą zdradzili Zdrajcy - no cóż, trzeba było się spodziewać że nie należy im ufać - mówi dziennik który przybył na miejsce dzień po odkryciu na wyspie ropy.
izunia1111
20.02.2013, 22:29
to chyba zart 20 minut czekac zeby sie zalogowac a co z bonusem za logowanie jak sie nie zaloguje znowu w plecy caly tydzien
Gra się zwiesza podczas wchodzenia na przygody/wyspy znajomych, a jeśli już uda się wejść to nie da się wyjść, bo gra się zwiesza... a po odświeżeniu strony zostajemy wyrzuceni do kilometrowej kolejki, w której czekanie nie ma sensu...
FringeHan
20.02.2013, 22:31
nie narzekajcie nas na Koloni całkiem wyłączyli. To jest bardzo dobre rozwiązanie bedzie sprzyjało życiu rodzinnemu brawo BB
Masakra nic nie działa ludzie co jest grane
Mariozzka
20.02.2013, 22:33
No Kolonie dzisiaj konserwują co dwie godziny ;)
siemol14
20.02.2013, 22:34
No i zadanie "cztery wiatry" poszło w niebyt... przygód nie da się zrobić , bo problemy na to nie pozwolą .... czyli takie zadania to był kit :) nie warte zachodu :)
izunia1111
20.02.2013, 22:35
u mnie do tylu idzie mialam 20 min a teraz mam 30 min hahaha gratulacje moze do polnocy da rade sie zalogowac
Jak to jest? Rano dziala bez problemu, a wieczorem koszmar po 15min oczekiwania 478 z 683 i okolo 1h 15min oczekiwania. Jaja sobie robia z graczy? I tak jest juz od piatku. Tego co wymyslil kolejke logowania powinni wyslac na ksiezyc, a nie zatrudniac do pracy przy tej grze. (Chyba ze chca pozbyc sie graczy i kasy.
129 stron, dawać... jesteśmy już w większej połowie wyścigu szczurów ;)
Mariozzka
20.02.2013, 22:45
Dalej konserwa, jak ruszy będzie problem z zalogowaniem. Jak ruszy... ;D
Bafiozaur
20.02.2013, 22:49
129 stron, dawać... jesteśmy już w większej połowie wyścigu szczurów ;)
# Odpowiedzi: 1,281
# Odsłon: 48,666
Jeszcze tydzień i BB dostanie nagrodę Guinessa za ten wątek :D
tajwan02
20.02.2013, 22:49
Dalej konserwa, jak ruszy będzie problem z zalogowaniem. Jak ruszy... ;D
jak juz ruszy to i tak za ldugo nie pogramy bo o 1:15 jest ogolna konserwacja :/
Bafiozaur, coś ty... media nie zostaną tu dopuszczone, ten wątek trafi do tajnych akt a potem zostanie spalony ;P
Teraz przy próbie wejścia na przygode -> połączenie z serwerem zostało zerwane, ładnie z kulki z nami lecą
tajwan02
20.02.2013, 22:52
konserwa konserwą poganiana na kolonii hehe
Uważam również, że skoro Administracja podjęła się takiego wyzwania jak utrzymanie gry w porządku, sami powinni zainteresować się i zrobić coś skoro wzięli to na siebie, a skoro sobie nie radzą z tym to zostawić to komuś kto odpowiedzialnie przyjmie stanowisko Administratora...
Niestety nie do końca dobrze to interpretujesz. Ta gra (między innymi) to zderzenie wielu technologii różnych producentów i nie możemy też wszystkimi problemami obarczać autorów ThSettlers - byłoby to nie sprawiedliwe. Pamiętaj, że między Tobą a grą jest jeszcze komputer, system operacyjny (zapewne Windows), przeglądarka internetowa i wreszcie ów flash, który jest wyodrębnionym programem który integruje się z przeglądarką i stara się jak może, żeby wykonać to co wymyślił programista.
Bez względu na wszystko ów komputer, Windows, przeglądarka i flash to oprogramowanie na który nie mają wpływu programiści i nawet mieć nie powinni - dobra kondycja tychże leży już po stronie użytkownika - o to musisz zadbać sama. Wydawca jednak przygotowując oprogramowanie na taką skalę powinien jednak zadbać o to, żeby podczas uruchamiania się jego programu spełnione zostały wszystkie wymagania - co nie jest równoznaczne z tym, że zainstaluje Ci odpowiednią wersję flasha - takich uprawnień nie ma.
W dobrym tonie leżałoby jednak poinformować o tym użytkownika, podać mu link do pobrania wymaganej wersji, pokazać jak to zrobić - tym czasem problem jest inny - nigdzie nie znalazłem informacji, jakiej wersji flasha wymaga aplikacja.
Podobnie jest z przeglądarkami, tutaj problem dodatkowo się komplikuje ze względu na różnice w sposobach działania różnych aplikacji, choć sam flash zapewnia tutaj większą stabilność i niweluje te różnice (nie jestem akurat specjalistą w temacie flasha, więc mogę się mylić). Nie zmienia to faktu, że problem wraca w przypadku ciasteczek, co osobiście uważam za duży błąd programistów. Niektóre wersje opery np. pozwalały na zapisanie jedynie kilku ciasteczek dla pojedynczej domeny, a z tego co zaobserwowałem wczoraj Settlersi generują ich kilkanaście...
Niemniej bądźmy obiektywni.
pozdrawiam
o 20.30 miałbyc koniec konserwy! jest 22.00 prawie a do gry nadal nie mge wejsc.. super tak dalej! ;)
tajwan02
20.02.2013, 22:54
Aktualizacja (21:47): serwer Kolonia powinien być dostępny za kilkanaście minut - więcej informacji na ten temat postaram się zamieścić jutro.
pan_mareczek691
20.02.2013, 22:56
na Nowym Świecie też nie można wejść... od półtorej godziny bujam się z logowaniem
mogli by sie pokusic o podanie czasu trwania konserwacji.....jeżeli już skreślili "1 godzina" mogli napisać 2, 5 10 mam ograniczony czas a lubie pograc.
izunia1111
20.02.2013, 22:57
ja nie moge co za koszmar jeszcze tag chyba nigdy nie bylo
Mariozzka
20.02.2013, 22:59
Podnosi się ;P
Przecież panowie z BB ciężko pracują ale im się nie udaje. Właściwie nie ma większych problemów w grze ... Trzeba ich zrozumieć i dać im kolejną szansę :)
Takimi tekstami karmią nas od poprzedniej konserwy (wyłączenie Haloween), kiedy to totalnie spieprzyli grę.
Teraz to tylko łaty a wiadomo jak wyglądają łaty na drogach na wiosnę ...
Panowie z BB bądźcie mężczyznami, wyłączcie to nawet na tydzień i naprawcie ! Dalsze brnięcie w chwilowe naprawianie błędów nie ma najmniejszego sensu ...
tajwan02
20.02.2013, 23:01
Podnosi się ;P
zgadza się :D
Loslaw84
20.02.2013, 23:03
Ruszył!
Bafiozaur
20.02.2013, 23:04
Wchodzę :D
ej... jak czytam że wam stoi, albo dochodzicie, to wtedy się dowiaduje jaki jestem zboczony :p
siemol14
20.02.2013, 23:08
Właśnie , trochę optymizmu , może dobra energia pomoże nam i tym co teraz ciężko pracuję nad naprawą:)
pan_mareczek691
20.02.2013, 23:12
gdzie chodzi, tam chodzi... 459 z 511..
Mam tylko nadzieję , że po konserwacji cotygodniowej problemy zniknął i już będzie bezproblemowo :) Czego życzę sobie i wszystkim graczom na polskich serwerach .Bo coś ten drugi rok na naszych serwerach zaczął się niefortunnie :)
izunia1111
20.02.2013, 23:21
no jak tak dalej pojdzie to emerytury szybciej doczekam
swistakeRs
21.02.2013, 00:21
pytanie do osob ktore stoja w kolejkach: czy placiliscie za klejnoty ?
Siema
Znalazłem tajny kod który pozwala zaoszczędzić masę czasu traconego na logowanie w tej grze! Alt+F4
Joł! :D
pytanie do osob ktore stoja w kolejkach: czy placiliscie za klejnoty ?
Ja nie płaciłem, dostałem za darmo bo wysłałem im zdjęcie małego kotka :)
Drodzy Gracze,
z przykrością informuję, że modyfikacje wprowadzone na serwerze Kolonia,
nie przyniosły oczekiwanej poprawy sytuacji. W związku z tym, zmiany te
muszą zostać cofnięte jeszcze dziś, jeszcze przed regularną konserwacją,
która odbędzie się w nocy.
Dodatkowa przerwa techniczna na serwerze Kolonia odbędzie się jeszcze
dziś (20.02.2013), start około 19:30 czasu polskiego.
Przewidywany czas przerwy: 1 godzina.
Więcej informacji na temat dalszych planów (poprawienie sytuacji związanej
z kolejką logowania) pojawi się najwcześniej jutro.
Aktualizacja (20:30): konserwacja potrwa nieco dłużej niż planowano, prawdopodobnie przedłuży się o około 1 godzinę. Będę informował Was na bieżąco.
Aktualizacja (21:47): serwer Kolonia powinien być dostępny za kilkanaście minut - więcej informacji na ten temat postaram się zamieścić jutro.
Aktualizacja (21:58): serwer jest już dostępny. Więcej informacji o planach poprawy sytuacji pojawi się wkrótce.
BB_xaar
konserwacja po konserwacji przed konserwacja, serwer kolonia jest chyba ulubionym serwerem BB... do robienia graczy w ciula......
Ciekawe kiedy zaś kolejka wyskoczy obstawiam 9-10 rano, 100monet 100deska egzo 750 do zelaza. Mysla ze tym nas udobruchaja to uwidacznia jak gleboko maja nas
pół godziny temu logowanie bez problemu :) kolejka: 1z1 :)
Bilbo-1992
21.02.2013, 17:26
w chwili obecnej jest dobrze, zobaczymy później
dodam jeszcze jestem 2 dni w plecy przez wasze durne testy na "ludziach" kto mi odda moje diamenty za tygodniowe logowanie ??????????!!!!!!! chamy nie ludzie z tego suportu
Potwierdzam, wsio działa ok
Ciekawe jak dlugo za chwile nastepne kryzysowe wchodzi
DonKokot
21.02.2013, 20:31
pewnie aż do świąt, wtedy będzie większa konserwa i zmiany :D
DonJakon
21.02.2013, 21:10
190 z 603, do odczekania zaledwie doba i 13 godzin ;) chyba poprawili licznik czasu
m4ks2004
21.02.2013, 21:10
Nie znam sie na technicznych zagadnieniach dotyczących pracy systemów,ale pouczające są zamieszczone wyżej informacje;uważam ,że to nie ja mam usprawniać swój sprzęt do gry ale wprowadzając aktualizację powinna być tak skonstruowana,żeby ułatwiała mi grę a nie utrudniała;
radek2615
21.02.2013, 21:12
ino szkoda ze do przygody nie da się wejść ! serwer przeciążony, to co to za serwer ?!
532 i 50min - nie poprawili :]
Settlerowicz
21.02.2013, 21:33
U nie których wejście jest od razu a u innych trzeba czekać tak jak przedmówcy napisali:)
Nie mogę wejść do przygody :(
makarena73
21.02.2013, 21:36
no super bardzo dużo dały te konserwacje teraz chce sie zalogować i jestem 360 w kolejce no zarąbiście
Doremika
21.02.2013, 21:36
To już jest całkowite przegięcie, wczorajsza całodzienna konserwacja a dzisiaj to samo. W ty BB to chyba sami partacze pracują. :(
A już miałam nadzieje ze jest ok,loguje sie teraz i co? kolejka :D
Kolejka rośnie w zastraszającym tempie, w kwadrans przybyło 300 osób i na tą chwile jest ponad 900. Postawiłem miecznika damascenskiego ale że stawiał sie 40 minut to wszedłem na przygode, zapomniałem o grze na 2h. Próbuje wrócić na wyspe, nic z tego. Moja strefa się zmieniła o dodatkowego miecznika i zaczynam już stanie jak reszta :)
robin_waw
21.02.2013, 21:47
To już jest całkowite przegięcie, wczorajsza całodzienna konserwacja a dzisiaj to samo. W ty BB to chyba sami partacze pracują. :(
Z przykrością informuję, że modyfikacje wprowadzone na serwerze Kolonia,
nie przyniosły oczekiwanej poprawy sytuacji. W związku z tym, zmiany te
muszą zostać cofnięte jeszcze dziś, jeszcze przed regularną konserwacją,
która odbędzie się w nocy.
Z tego wynika że nie naprawili.
robin, a Ty w grze, czy też w kolejce czekasz?
rano było nawet fajnie 5 z 14, ale teraz 795 z 970 i 1h 38m :) , oby więcej takich udoskonaleń....
z ostatniej chwili: połączenie z serwerem zostało zerwane :) hip hip hurra !
I dobrze powiedzialem ze pod wieczor kolejka wroci i wrocila ale jaja 7dni i zero poprawy a niby w 21 wieku zyjemy, nie strzymam.
Co nas graczy na przetrzymanie biora czy co ze nie da sie grac w ogole znow, byl swiety spokoj az do 19 godziny potem sie znow zaczelo dziac zle
Myślę, że wkrótce możemy spodziewać się komunikatu następującej treści:
Drodzy Gracze,
nie przyniosły oczekiwanej poprawy sytuacji
Myślę, że wkrótce możemy spodziewać się komunikatu następującej treści:
Drodzy Gracze,
nie przyniosły oczekiwanej poprawy sytuacji
Oczekuj wiadomosci, czytaj 2 kosze egzo rekompensaty
robin_waw
21.02.2013, 21:56
http://screenshooter.net/data/uploads/qb/bw/nkyh.jpg
Palibebech
21.02.2013, 21:57
to jest absolutnie poniżej jakiegokolwiek poziomu. nie byłoby lepiej wyłączyć grę na 2-3 dni w zeszły piątek, zrobić wszystko jak należy,może czas na zmianę ekipy technicznej?
Mnie się zatrzymało na 586. Kilka minut nie drgnęło i... jestem teraz na pozycji 911.
Cześć,
a u mnie to samo w kolejce mam czas oczekiwania 1,5 h :D to poprawili :D kiedyś nie było podobnych problemów :/
robin_waw
21.02.2013, 22:19
25 min później
http://screenshooter.net/data/uploads/cs/hi/jisr.jpg
Witam
dzis czekalem w kolejce logowania 40 min - jesli to ma tak wygladac to ja dziekuje, ale rezygnuje z grania i oplacania tej tandety, ktora nazywanie beta.
Beta moze byc pol roku, ale nie prawie 1,5 roku. Ile to zamierzacie ciagnac i brac kase za kiepska obsluge techniczna ?
ciekawe czy kazdy ma czas aby od 30 do 60 min poswiecic wieczorem na zalogowanie samo do gry. To jest chore.
u mnie kolejka właśnie drgnęła. Z 344 i 1g50 na 327 i 1g39 :D ŁAŁ :D
nie stresuj się tak ... skoro po 40 minutach się zalogowałeś to powinieneś być zadowolony ... są ludzie którzy po 2,5 h oczekiwania nadal trwają w uporze dostania się na serwer :)
25 min później
http://screenshooter.net/data/uploads/cs/hi/jisr.jpg
Do czasu robin, do czasu. Aż zatrzyma się licznik i będziesz musiał liczyć kolejkę od nowa ;)
Pozdrawiam techników i wszystkich którzy za tym stoją. Dobra robota
o co wam chodzi za mało kasy płacimy was czy co mam premium i tak muszę stać w kolejce może nie od końca ale stoję
958
robin_waw
21.02.2013, 22:36
Do czasu robin, do czasu. Aż zatrzyma się licznik i będziesz musiał liczyć kolejkę od nowa ;)
Ostatnio mi się tak zatrzymało jak miałem 27. Jako że miałem trochę zajęć nie dotykałem przeglądarki i chyba po 10 czy 15 min ruszyło i zalogowało do gry.
Driver90
21.02.2013, 22:42
Usunęli stary temat co było ponad 150 stron o problemach??
chyba tak ale mamy nowy:)
Driver90
21.02.2013, 22:46
Dla mnie ta osoba która to zrobiła jest kompletnym ZEREM!
296 z 931
Już bliżej niż dalej. Tylko godzina budynków bez premii dziś.
Ja z żoną nie potrafimy zrozumieć tej sytuacji. Gramy na tym samym łączu i serwerze (Nowa Ziemia) i ja nie mam najmniejszych problemów z logowaniem się do gry. Jedynie od czasu do czasu wywali mnie przy wchodzeniu do przygody lub znajomego. Natomiast żona notorycznie ma kolejkę logowania, średnio 30-60min czeka na wejście. O co tu chodzi? Jestem jakimś szczęśliwym pakietem na tym serwerze?
Dodam jeszcze, że żona jest ciężarna, więc ta sytuacja nie wpływa dobrze na nią i fasolę, która też chce grać :)
robin_waw
21.02.2013, 23:18
Utknęło mi na 158 ale nie ruszam przeglądarki, bo nie mam zamiaru czekać od nowa całej kolejki. Jak się nie ruszy to trudno.
http://screenshooter.net/data/uploads/xc/cg/ounh.jpg
Ja z żoną nie potrafimy zrozumieć tej sytuacji. Gramy na tym samym łączu i serwerze (Nowa Ziemia) i ja nie mam najmniejszych problemów z logowaniem się do gry. Jedynie od czasu do czasu wywali mnie przy wchodzeniu do przygody lub znajomego. Natomiast żona notorycznie ma kolejkę logowania, średnio 30-60min czeka na wejście. O co tu chodzi? Jestem jakimś szczęśliwym pakietem na tym serwerze?
Dodam jeszcze, że żona jest ciężarna, więc ta sytuacja nie wpływa dobrze na nią i fasolę, która też chce grać :)
Istnieje dość prawdopodobna teoria, że z kolejki wyłączeni są kupujący klejnoty, a przynajmniej znaczna większość z nich ;)
Utknęło mi na 158 ale nie ruszam przeglądarki, bo nie mam zamiaru czekać od nowa całej kolejki. Jak się nie ruszy to trudno.
http://screenshooter.net/data/uploads/xc/cg/ounh.jpg
U mnie jeszcze się rusza. 221.
Obym nie wypowiedziała tego w złym momencie.
hehe, wiedziałem że usunął tamten temat. To co bijemy kolejne 150 stron?:D
i cieszmy się... przecież to Polska, kraj absurdu. Skoro ktoś obiecuje poprawę, to wiadomo że będzie gorzej, nie nauczyliście się jeszcze tego?:D
no na to wychodzi a co u was tez taka lipa jak na koloni???
nieudolność, nieudolność, nieudolność... tyle konserwacji i kolejka jak jest tak była, skro programiści nie dają rady to na moje trzeba ich zmienić...
robin_waw
21.02.2013, 23:46
Odpuszczam sobie na dziś nadal tkwię na 158 miejscu
ja to kasuje konto bo szkoda nerwów
DonKokot
22.02.2013, 08:27
Istnieje dość prawdopodobna teoria, że z kolejki wyłączeni są kupujący klejnoty, a przynajmniej znaczna większość z nich ;)i tutaj się nie zgodzę, do wczoraj wbijałem bez żadnego problemu siedząc w pracy na laptopie ( dodam że owszem co jakiś czas kupuję klejnoty )uruchamia mi się do napisu: uruchamianie kolejki logowania, po czym wywala do strony głównej bo musze odświeżyć połączenie.
Jednak znaleźliście ten temat... wow, teraz jest jeszcze gorzej niż przed przerwą konserwacyjną:D
Poczekaj o 11:30 jest następna konserwa dziś
Poczekam, aby zobaczyć co jeszcze można zepsuć ;p
jest coraz ciekawiej - co będzie po konserwacji ? Z niecierpliwością oczekuję kolejnej godziny "zero"
Ja bym poczekał do wieczora wtedy wysyp kolejkowiczow jest
Tornados
22.02.2013, 18:12
mnie sie juz awet kolejka ladowania nie chce zalaczyc...
pusta ciemnoniebieska strona ...