Zobacz pełną wersję : Znikający generalowie
lestath72
14.02.2013, 23:51
Ukończyłem przygodę i co ogromne zdziwienie
GENERAŁOWIE ZNIKNĘLI Z CALA ARMIA
co w związku z tym mam robić ?
Może któryś z Modów wyjaśnię nam te straty .
Nowa Ziemia
U mnie tez jeden zniknął z wojskiem, ale po jakimś czasie się pojawił.
Fleotria
15.02.2013, 00:15
Ukończyłem przygodę i co ogromne zdziwienie
GENERAŁOWIE ZNIKNĘLI Z CALA ARMIA
co w związku z tym mam robić ?
Może któryś z Modów wyjaśnię nam te straty .
Nowa Ziemia
Zgłośic to do suportu, żaden MOD Ci nie pomoże.
Gubernator
15.02.2013, 00:16
Zgłośic to do suportu, żaden MOD Ci nie pomoże.
Raczej przygodzie ograniczonej czasowo to nie pomoże.
Średni czas oczekiwania na odpowiedź to do 2 tygodni.
Generał nie znika tylko po prostu nie jest wyświetlany w menu gwiazdy jak idzie/wraca z przygody, ale pojawię się po ok 30 minutach na wyspie, a co do wojska to jak najedziesz na ludzika to widzisz w stanie przydzielone odziały czy wojsko jest czy go nie ma :)
Ja wysłałem armie do przygody i generałów mi właśnie zniknęli :/. Poczekam i zobaczę. Ale widzę kolejny bug.
Edit: Gdy generałowie pojawili się na przygodzie (szybcy) to Ci wolni tez pokazali się w gwieździe.
SebaD1979
15.02.2013, 09:19
Też miałem podobny problem wczoraj. Wygląda na to że generał pojawia się na przygodzie/wyspie po 0,5-1,5 godziny.
pierdunek
15.02.2013, 14:27
Moje wojsko nie powrócilo w ogóle Weteran plus zwykli generalowie z wojskiem lacznie 650 żołnierzy i to juz to juz ponad 10 godzin :) pisalem do suportu i Cisza szkoda mi tylko tych klejnotów ktore poszły na weterana moze ktoś wie co dalej ??
U mnie na trzech wysłanych generałow po zakonczeniu przygody wrocilo dwoch po okolo godz a weteran niestey juz 18h i nie wrocil - list do supportu juz poszedl ale ze teraz weekend wiec jestem zawieszony na dluzszy czas z przygod :(:(
Jakieś rekompensaty powinny być za zniknięcie gienka, mi znikli na ponad 2 godzinki przez co przygody nie mogłem robić
2h?? mi juz 18h nie wraca i pewnie póki sie support nie zajmie to nie wroci czyli 1-2tyg
Podkołdernik
15.02.2013, 15:24
Moje wojsko nie powrócilo w ogóle Weteran plus zwykli generalowie z wojskiem lacznie 650 żołnierzy i to juz to juz ponad 10 godzin :) pisalem do suportu i Cisza szkoda mi tylko tych klejnotów ktore poszły na weterana moze ktoś wie co dalej ??
Albo pieniędzy :) A skoro poszła kasa, to muszą oddać :)
ja juz czekam 2 godz, wysłalem 4 genków na przygode i jeszcze ich nie ma...relog nie pomaga..
Lightowy
15.02.2013, 17:24
ja juz czekam 2 godz, wysłalem 4 genków na przygode i jeszcze ich nie ma...relog nie pomaga..
Mam to samo jakby byli i szli to juz by 4x doszli...
makarena73
15.02.2013, 17:37
no i trzeba napisać pierwszego posta od razu krytyka 4 gienków zagineło 2 szybkich i 2 wolnych i na cholere tracić normalne kasę może tak ktoś łaskawie sprawdzi co jest grane i napiszę coś na ten temat człowiek chce tu sobie trochę miło czas na przygodzie spędzić
mi zaginelo 6 generalow z armia, jak po konserwacji sie nie pojawia to bedzie zle...
lady_dnb
15.02.2013, 18:54
moi generałowie i weteran również zaginęli w akcji, ale myślę że po konserwacji się pojawią i będę mogla kontynuować przygodę :)
Piotr6936
15.02.2013, 21:50
Widzę że jak na swojego generała czekam godzinę wcale nie jestem w takiej złej sytuacji jak co niektórzy :)
dalej czekam na powrót weterana :/ ponad 2h
Czekam na Żniwiarza 8 godzin. Był nawet moment że rozbijał się już na mojej wyspie a gdy już osiągnęło 1% przy zerze się rozpłynął. Support jak zwykle odpowiada typowo:
Uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.
Japi.... , 2 szlomow mi przepadlo, to jest gra?? generalowie gina??, prosze o odp jak komus cos support odpowie
EDIT:
dolecieli po 50 minutach.....
AniolNocy
16.02.2013, 14:34
dodam do znikajacych generalow wydluzony czas dojscia na przygode (+50%), to samo tyczy sie geologow. Podobno to mialo sie poprawic ostatnio a tylko sie nasililo
72h wciąz brak weterana jak i jakiejkolwiek odpowiedzi od supportu :(
U mnie podobnnie wysłałem genka z wojem i amba fatima. Niema genka a oprócz tego przy próbie wejścia do przygody wywala mnie i info wyskakuje żeby odświeżyć stronę za pierwszym razem ok ale to się powtaża za każdą próbą wejścia do rozpoczętej przygody.
marcinzkatowic
16.02.2013, 21:00
u mnie nawet jeszcze inaczej daje odeślij armie i nie widzę jak wraca tylko sie pojawia i nie po 30 min a dłużej ;/
to jakies kpiny sa, gdzie sa moi generalowie!!!! specjalnie cos skopali, na poczatku relog pomagal a teraz wcielo gienka
u mnie w gildii koledze wcięło zwykłego generała, 2 dzień go nie ma, zgłoszenie poszło do suportu.
Jak komuś odpiszą dajcie znać :D
Mi dziś szybkie generał pojawił się w przygodzie po 30 minutach i 2 relogach...
TITO_CFC
16.02.2013, 21:58
mi też zaginął Szłom ;/
Dodam to tego jeszcze problem z "odzyskiwaniem" generała po przegranej bitwie. Po wykonaniu bloku, w którym jeden z generałów został pokonany wyszedłem z przygody. Po dwóch godzinach wróciłem, aby sprawdzić ile się będzie regenerował. Czas 3h 40min trochę mnie zaskoczył.
Ta sama sytuacja u mnie, generałowie wysłani do przygody potrafią zniknąć na kilka godzin. W moim przypadku na szczęście ostatecznie są no ale czasu trochę się przez to traci. Dodatkowo często przy próbie wejścia do przygody w której generał "zaginął" zrywa połączenie.
Niestety mam to samo 4 generałów nie wróciło po zrobieniu przygody,najlepszy patent że wojsko które mi zostało wróciło,a gene,wcieło :P
pisałem już w innym temacie podobny problem weteran dociera na przygodę po godzinie a generał nie wraca wogule z wojskiem
błędy,błędy i jeszcze raz błędy w grze powinni je naprawić a pużniej wprowadzać nowości,ciekawe kiedy to naprawią ?
w dniu dzisiejszym po przygodzie tez gdzies gieniów wcieło
Androm3da
17.02.2013, 16:32
Obecnie robię mroczne bractwo, za pierwszym razem generałowie doszli na przygodę, po zawróceniu ich na wyspę macierzystą i ponownym wysłaniu na przygodę już nie doszli przez tyle czasu ile powinni, 4 się straciło, pojawili się na przygodzie w końcu, tylko po ponad 1.5 godziny.
Nie wiem po co coś nowego wprowadzać jak wcześniej się tego nie przetestowało.
Czy ktoś widział takiego osobnika ok 180cm wzrostu, czarny kaptur, ponura twarz? Zwą go Ponury Żniwiarz reaguje też na Stefan. Wyszedł z domu wczoraj około godziny 22 zmierzając na Czarnych Rycerzy niestety nie dotarł na miejsce i do tej pory nie ma po nim śladu :(
Portret pamieciowy:
http://i46.tinypic.com/28l5fkk.jpg
Zauważyłem pewną prawidłowość, jeśli zmienię mapę, wyjdę z przygody/gry/wyspy zaraz po wysłaniu generała do innej strefy to on znika (w moim przypadku na około 2 godziny), ale jeśli zaczekam aż rozbierze obóz i całkowicie zniknie z wyspy/przygody to od razu pojawia się w gwieździe poprawnie i problemu nie ma. Może ktoś potwierdzić że ma podobnie?
Godzinę temu wcięło mi 2 wetków i 1 220 z pudełka.Jechli rozwalić Wikingów.
Czy ktoś widział takiego osobnika ok 180cm wzrostu, czarny kaptur, ponura twarz? Zwą go Ponury Żniwiarz reaguje też na Stefan. Wyszedł z domu wczoraj około godziny 22 zmierzając na Czarnych Rycerzy niestety nie dotarł na miejsce i do tej pory nie ma po nim śladu :(
Portret pamieciowy:
Mój zaginął na banitach w Piątek około godziny 16:00. Do tej pory nie wrócił.
Portret pamieciowy:
Mój doświadczony generał, który wrócił z przygody, twierdzi że widziała go w dzielnicy Czerwonych Latarni. Na dodatek dobrał sobie na kompana mojego zwykłego generała i też go wcięło...
Mój doświadczony generał, który wrócił z przygody, twierdzi że widziała go w dzielnicy Czerwonych Latarni. Na dodatek dobrał sobie na kompana mojego zwykłego generała i też go wcięło...
Chyba gdzieś w tawernie niezła impreza jest , że tak zapili :(
No nie już się wqur... dzisiaj weteran z wojskiem przepadł co oni robią z tą grą pisałem do suportu o generale teraz będę musiał o weteranie napisać ciekawe kiedy odpiszą i czy wyrównają straty generał+ weteran+ wojsko nie licząc wartości przygody i tego ze zadania człowiek nie wykona
Zazuzizazuza
18.02.2013, 18:15
Właśnie mi wcieło dośwadczonego gemerała, czy komuś po ilus godzinach wrócił z przygody czy przeda na "wieki wieków"??
support komuś odpowiedział w związku z zaginionymi generałami ? .Mój weteran przepadł w sobotę około 20 jakby był na chlaniu, to by juz doszedł do domu
Moj weteran juz piąty dzień nie wraca i brak jakiegokolwiek odzewu od supportu :(
I jak zwykle zero odpowiedzi,totalna masakra
kurnaolek
20.02.2013, 18:17
Dajcie znać jak coś odpiszą. Mam to samo trzech baluje już dwa dni :(
Tak jak brać kase to pierwsi. Ale gdy coś nie tak to wody w usta i na przeczekanie, może sie znudzi delikwent i grać przestanie wtedy problem z głowy. Ruszcie wreszcie te tłuste odwłoki, i choć napisz żeby ciasteczka wyczyścić. To jakaś masakra jak tu się ludzi traktuje
blacq_pl_01
20.02.2013, 20:16
Mi wcieło zwykłego generała wczoraj. Napisałem do supportu - zero odzewu.
loczek23
20.02.2013, 21:01
u mnie 6 baluje , tydzień jak ich nie ma
BB_xaar napisał dzisiaj że w czwartek wrócą , pytanie w który czwartek?:)
HAKURYU--P
20.02.2013, 23:57
nie ładnie tak usuwać czyjeś posty
BB_xaar napisał dzisiaj że w czwartek wrócą
Jest czwartek, przynajmniej u mnie ;)
Jak tam u was? - wrócił któryś? - bo mojego ni widu, ni słychu, nawet sms-a nie przysłał ani widokówki....
kurnaolek
21.02.2013, 11:17
Po takich baletach to jeszcze minimum tydzień będą kaca leczyć :) O ile żadnej boruty nie narobili bo jak się okaże że dostali dożywocie gra już nie będzie miała sensu :(
Po takich baletach to jeszcze minimum tydzień będą kaca leczyć :) O ile żadnej boruty nie narobili bo jak się okaże że dostali dożywocie gra już nie będzie miała sensu :(
To by był pomysł na nową przygodę - Kumple odbijają skazanego generała. :D
Ponury żniwiarz nie wrócił od piątku mimo konserwacji i obietnic Xaara i supportu o możliwości naprawienia błędu.
Z tego co wiem nikomu zaginieni (1-6 dni ich nikt nie widział) generałowie nie powrócili.
Po raz kolejny pytam gdzie jest mój generał ? Dlaczego support nie odpowiada (nie liczę automat info o przyjęciu zgłoszenia ). Dlaczego nikt nie raczy gęby otworzyć i choć jakieś info dać co i jak , czy też kiedy coś się z tym problemem będzie robiło ????
Słuchajcie, a może oni sobie zajęli wyspę i stworzyli własne państwo? Taka wyspa zbuntowanych generałów...
no właśnie do mnie nie wróciło dwóch generałów ... ale co jest dziwne - generał doświadczony wrócił po dobie a zwykli nie wrócili ...
powoli przestaję widzieć sens tej gry ...
siemol14
21.02.2013, 21:37
No nie moi też zniknęli :( I jak tu robić "cztery wiatry " ? Jak generałowie z wojskiem nie wiadomo gdzie są
wysłałem siedmiu i wcięło. Najbardziej żal generała 220 :(
Galantea
22.02.2013, 00:48
ludzie mi zniknął generał i od 5 dni go nie ma nawet w gwieździe mam tylko 2 a powinno być 3 i wojska około 345. Support ma mnie w ...... Nawet nie raczą odpisać i co teraz? a i jeszcze te zdania 4 wiatry, strasznie niesprawiedliwe.
jeden wielki h.u.j,kant wszech czasów i tyle.!!
Portret pamieciowy:
I jak nie było tak nie ma nawet nie zadzwonił:( support milczy
suport dalej bedzie milczał bo mają na nas wy***..takie realia są
ZjedzKota
22.02.2013, 07:29
przepadlo 3 generalow z ANULOWANEJ przygody :/ dochodzi 9-ta godzina
ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...
Zauważyłem pewną prawidłowość, jeśli zmienię mapę, wyjdę z przygody/gry/wyspy zaraz po wysłaniu generała do innej strefy to on znika (w moim przypadku na około 2 godziny), ale jeśli zaczekam aż rozbierze obóz i całkowicie zniknie z wyspy/przygody to od razu pojawia się w gwieździe poprawnie i problemu nie ma. Może ktoś potwierdzić że ma podobnie?
dokladnie tak zrobilem, anulowalem przygode zanim general sie na niej pojawil
Pewnie się skumał z moim i poszli na piwo. Mój zaginął parę dni temu , to już obeznany miejscowymi lokalami. Trzeba list gończy puścić. Support również milczy....
Pewnie się skumał z moim i poszli na piwo. Mój zaginął parę dni temu , to już obeznany miejscowymi lokalami. Trzeba list gończy puścić. Support również milczy....
SebaD1979
22.02.2013, 09:43
suport dalej bedzie milczał bo mają na nas wy***..takie realia są
Realia są takie, że support ma takich zgłoszeń pewnie tysiące, a mają ograniczoną ilość pracowników. Każde zgłoszenie zajmuje określony czas. Musi je pierwsze odczytać, sprawdzić co się stało... Cierpliwości ludzie. Niestety wersja jest jaka jest. Od bugów aż ciemno, więc i support ma pełno roboty.
kurnaolek
22.02.2013, 10:23
przepadlo 3 generalow z ANULOWANEJ przygody :/ dochodzi 9-ta godzina
ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...
dokladnie tak zrobilem, anulowalem przygode zanim general sie na niej pojawil
To samo zrobiłem :(
od 16.02.13 mój gienek wraz z armią dalej nie wraca pisanie do suportu mija się z celem nawet nie odpiszą ze dostali informacje o błędzie czy coś jawne h..o granie
zero kontaktu i reakcji wydałem 2000 monet na czwartego generała który mi nie byłby na razie potrzebny a od suportu dostane morze dostane rybkę. Proponuje zrobić anty reklamę settlers morze to będzie rozwiązanie :/ coś w stylu Zapraszamy do The Settlers online po roku gry oni cie oskubią
Jarl_Fenrir
22.02.2013, 15:31
Również straciłem generała po anulowaniu przygody. Generał przepadł wraz z całym wojskiem i to już nawet nie tylko to, że mam generała mniej, ale wojsko, które przepadło, nadal zajmuje mi 200 populacji.
Pisałem do supportu z tydzień temu i zero odzewu. Miałem nadzieję, że dzisiejsza konserwacja ma na celu "uporządkowanie" taki rzeczy i m.in. przywrócenie graczom utraconych generałów i wojska, a tu lipa.
mój general zniknął jak wyslalem na misje 16.02.2013 i do dziś 22.02.2013 nie wrócil .pisalem o pomoc i nic niezrobili,wcale sie nieinteresują grą
Fleotria
22.02.2013, 15:59
muj general zniknął jak wyslalem na misje 16.02.2013 i do dziś 22.02.2013 niewrócil .pisalem o pomoc i nic niezrobili,wcale sie nieinteresują grom
Jak tak napisałeś ja tu, to się nie dziwię że sie nikt nie interesuje. Słownik polskiego i przynajmniej pierwsze 3 klasy podstawówki polecam.
blacq_pl_01
22.02.2013, 20:12
Witam
Czy support odpisał komuś z Was w związku z z zaginionym generałem ?
Pozdrawiam
Przybłąkał mi się czyjś generał. Cechy charakterystyczne: 130 cm wzrostu, sombrero, długie kręcone wąsy i buty na obcasach. Proszę o odebranie darmozjada bo nic tylko pije, hałasuje i burdy wszczyna!
a pisał kto na fejsie na ich wątku o tych generałach ? tam odpisują ?
Jarl_Fenrir
22.02.2013, 23:47
Coś nie widzę na fejsie żadnego wątku o generałach...
bolek007
23.02.2013, 09:13
Witam
U mnie też przepad generał razem z 200 EŻ w sobotę 16.02 i do tej pory nie powrócił .
Pisałem do supportu ale chyba oni mają to wyjechane , żeby tydzień nie dostać nawet odpowiedzi .
Widzę że nie jestem jedynym przypadkiem wiec nie jest to pojedynczy przypadek tylko jakiś błąd wiec....
loczek23
23.02.2013, 11:59
Witam ,po tygodniu czekania support się odezwał , zwrócili mi generałów oraz zasoby za stracone wojsko
ZjedzKota
23.02.2013, 18:26
Witam ,po tygodniu czekania support się odezwał , zwrócili mi generałów oraz zasoby za stracone wojsko
to dobrze, ze chociaz komus zwrocili :)
nam pozostaje czekac nadal
10 dzień bez generałów,suport nie odpowiada jedna wielka kpina
Jarl_Fenrir
24.02.2013, 23:08
Na facebooku polecają napisać ponownego maila z zaznaczeniem, że ostatnia konserwacja nie przyniosła poprawy.
Na facebooku polecają napisać ponownego maila z zaznaczeniem, że ostatnia konserwacja nie przyniosła poprawy.
Pisze im maila codziennie (2 piątki temu) odkąd zaginął mój Ponury żniwiarz. Odpowiedzieli mi jeden raz że jeśli nie powróci po wspomnianej konserwie żeby dać znać. Jak widać ciężko im nawet odpowiedzieć a co dopiero zwrócić zaginionego generała. Koledze z gildii zwrócili 2 generałów i natychmiast odpowiedzieli o tym fakcie.
Podejrzewam ,że zależy to od tego który człowiek z supportu zareaguje na naszego maila. Ja dostałem wiadomość od Aleksandra natomiast kolega dostał od Kasi.
Jak widać u niego sprawa została załatwiona pozytywnie a mną przestali się interesować.
Ignorancja supportu przechodzi wszelkie granice i nie sądzę abym był odosobnionym przypadkiem.
mi generał zaginął 9 dni temu i do tej pory nic, pisałem już 2 razy do tych geniuszy z supportu i cisza nikt nie raczył nawet odpisać że mają mnie w poważaniu
Napisałam i przed konserwacją i po i cisza
Generała jak nie było tak nie ma. Odpowiedzi od supportu też nie ma. Pogratulować ekipy, no cóż szkoda ze wydałem tyle pieniędzy na grę, ale to nauczka by nie nabijać kabzy podejrzanym projektom. Powoli mi chęć do gry przechodzi, więc problem sam się rozwiąże. Cierpliwości dla graczy, nie pozdrawiam nikogo z ekipy BB
QwertusMaximus
25.02.2013, 19:18
10 dni bez doświadczonego generała. Totalna olewka ze strony supportu.
Jarl_Fenrir
25.02.2013, 20:15
Post do usunięcia.
Jarl_Fenrir
25.02.2013, 20:16
A zwrócili ci również miejsce w populacji?
Czasami ktoś z teamu mógłby zajrzeć na forum i poczytać co ludzie piszą. Można by było chociaż tu napisać co się dzieje z grą , a tak gracze się wkurzają. Ja czekam na odpowiedź supportu drugi tydzień........... cisza
blacq_pl_01
27.02.2013, 19:58
U mnie tez od 8 dni milczą.
Jarl_Fenrir
28.02.2013, 00:43
Czasami ktoś z teamu mógłby zajrzeć na forum i poczytać co ludzie piszą.
Myślałem, że dział "problemy techniczne" na takich forach jest głownie do komunikacji graczy z supportem/developerami, aby to oni wiedzieli z czym gracze mają problem. A tu się okazuje, że nikt z teamu tu nie zagląda.
Komus wrócił generał po przerwie technicznej ?
blacq_pl_01
28.02.2013, 10:29
Mój nie powrócił :(
Nie, generała brak, wojska mam mniej niż wynikałoby z ogólnej liczby.
Myślałem, że dział "problemy techniczne" na takich forach jest głownie do komunikacji graczy z supportem/developerami, aby to oni wiedzieli z czym gracze mają problem. A tu się okazuje, że nikt z teamu tu nie zagląda.
Na innych grach tak jest. Tu wygląda jakby nas mieli w poważaniu.
Forum: Problemy techniczne
Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale.
Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu.
To tak w kwestii formalnej, jakby ktoś nie wiedział gdzie się zgłasza problemy związane z grą. Tutaj to się można co najwyżej wyżalić i liczyć na współczucie ze strony innych graczy :)
blacq_pl_01
28.02.2013, 22:09
Generał wrócił po 9 dniach. Dali również rekompensatę.
kubuswawa
28.02.2013, 23:42
Jaką dostaleś rekompensate mojego nie ma juz 13 dni!!WTF
ZjedzKota
28.02.2013, 23:49
Generał wrócił po 9 dniach. Dali również rekompensatę.
ile razy pisales do suportu ???
kubuswawa
01.03.2013, 12:32
Codziennie piszę,i to w tym samym wątku!Żeby nie było,że nowy temat!
ja czekam 10 dni na generałów :( pisałam do suportu dwa razy ... może rzeczywiście zacznę codziennie ...
Jarl_Fenrir
02.03.2013, 20:58
Mi odpisali w końcu. Ale odpisali, że ponieważ widzą, że mam dwóch generałów, to znaczy, że już mi wrócił. Otóż nie, bo po utracie drugiego, kupiłem kolejnego! Odpisałem oczywiście, że powinienem mieć 3ch, no i najważniejsze - nadal mam 200 populacji, której nie mogę wykorzystać. Mam nadzieję, że na kolejną odpowiedź będę czekał krócej niż 2 tygodnie.
moj ginek zagonił 22,02 idąc na Mrocznych kapłanów, napisałem ticket, do tej pory zero odp, BB_xaar cos tam smęcił że po konserwie maja wrócić, wiec wstrzymałem sie z bólami do czwartku, generała oczywiście brak, napisałem kolejne zgłoszenie i czekam ...
Mojego dalej też nie ma, łącznie z wojskiem. Mam 95 różnicy między "oddziały wojska" a faktyczną liczbą wojska.
W weekend minęło 2 tygodnie...
I żeby nie było, piszę zgłoszenia.
Jarl_Fenrir
04.03.2013, 21:14
Mi w końcu odpisali, a nawet oddali generała. Jednak bez wojska i nadal mam zajęte 200 populacji przez "duchy".
Mi w końcu odpisali, a nawet oddali generała. Jednak bez wojska i nadal mam zajęte 200 populacji przez "duchy".
Czyli jest nadzieja....
Jarl_Fenrir
06.03.2013, 19:07
Screenem musiałem pokazać, że populacja się nie zgadza i zamiast "wyrównania" licznika dostałem surowce na ulepszenie rezydencji do 4go poziomu. Nie jest to zbyt "poprawne", ale w porządku, niech będzie.
kubuswawa
07.03.2013, 11:39
No mi z supportu odpisali,i generała zwrócili po 14 dniach,ale niestety rekompensaty nie dali!
Mi jak znikł gienek to napisali: "przepraszamy za problem", gienek wrócił następnego dnia z częścią wojska tylko, również brak rekompensaty. Przebolałem szybko odrobiłem wojsko i olałem temat
Nie wiem czy coś sie zmienilo, ale gienkowi zdarza sie ze zamiast 30min, 45min podrozuja na przygode
Jak mi znikł gienek i 200 rekrutów (zajmowali miejsce w populacji ale ich nigdzie nie było) nigdzie nie pisałem, tylko normalnie skończyłem przygodę. Po zakończeniu generał się pojawił i populacja wróciła do normy, tylko Rekrutów trzeba było szkolić od nowa. Jakby coś dalej było nie tak z populacją, to pewnie bym pisał do supportu, a tak to szkoda pisać z takim czymś i mieć (jak niektórzy) pretensje do całego świata.
Nie wiem czy coś sie zmienilo, ale gienkowi zdarza sie ze zamiast 30min, 45min podrozuja na przygode
Jak dobrze przykombinujesz to nawet i dłużej :) Wystarczy tuż po wysłaniu generała (gdy jeszcze zwija obóz) wejść na przygodę i tam chwilę posiedzieć. Dopiero jak wrócisz na wyspę główną i przejdziesz znów do przygody, zegar zacznie odliczać czas. Mi kiedyś przez takie coś generał szedł na przygodę koło 2h. Ale wystarczy poczekać aż generałowie pozwijają garnizony i znikną z menu gwiazdy, i wtedy wejść na przygodę. Tam już będą widoczni w gwieździe i czas będzie odpowiednio odliczany.
Jarl_Fenrir
08.03.2013, 10:21
Zwolk ,twoja sytuacja jest trochę inna. Tutaj ludzie czekali co najmniej tydzień na generała.
ZjedzKota
09.03.2013, 09:20
zwrocili 3 generalow po dwoch tygodniach :D
ale niestety bez wyrowniania populacji 600 "duchow" :(
Także dostałem generała z powrotem, czy mam duchy nie liczyłem, ale mój szedł na loota z 1 konnym, wiec nawet jak jest to większego problemu miał nie będe, ale ci co maja nagle zajęte połowe populacji mają wiekszy problem
Jak dla mnie koszmarnie wkurzający jest kompletny brak zainteresowania. Oprócz automatycznego przyjęcia zgłoszenia mam ciszę w eterze, a dobijam do miesiąca bez generała i blokadą limitu populacji na prawie setkę osób.
Piszę już prawie co drugi dzień do supportu i 0 odpowiedzi.
Czwartym generałem nacieszyłam się może z tydzień - udziubałam raptem na doświadczonego klejnotów, wreszcie mogłam Banitów z blokami robić - to widać za dobrze mi było i zwykłego mi zeżarło. Pewnie się z doświadczonym nie dogadywał i dał dyla...
Jeszcze się okaże że to ja jestem winna - nie zadbałam o dobrą atmosferę między generałami. Szlag....
Wrócił mój dziubasek malutki!! Po prostu wyskoczył z pisanki!!
I nawet wojsko z nim wróciło!!
Brakło 3 dni do miesięcznej bumelki :)
a moich 4 generałów wraz z wojem powrócili po blisko 5 miesiacach :P
a moich 4 generałów wraz z wojem powrócili po blisko 5 miesiacach :P
To chyba jakąś krucjatę zaliczyli :) Nawracać niewiernych Saracenów to ciężki i długotrwały kawałek chleba :)
Lukasss1
21.03.2013, 17:42
mi 2 szlomow, weteran i jeden zwykly wsiakneli z kusznikami, elitarnymi i konnica oraz cala przygoda, mam nadzieje ze to jakos naprawia