PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z logowanie, "Uruchamianie kolejki logowania"

Alizer
14.02.2013, 22:58
Witam,

Jestem przekonany że już miałem ten problem kiedyś i gdzieś znalazłem rozwiązanie, ale przeglądając forum nie widzę wątku.
W każdym razie - na moim nowym laptopie z Win7 64bit próbuję się zalogować. Pierwsze plansze przechodzą i wisi na "Uruchamianie kolejki logowania".
Na desktopie i z innych komputerów działa bezproblemowo. Przypuszczam że czegoś brakuje - czego?
Czy może jest to inna kwestia (posprawdzałem firewalle i takie tam - wygląda że to nie to)?
Sprawdzałem na Chromie i IE.
Jakieś pomysły?
Dzięki.

Pozdrawiam,
Arek

Lightjay
15.02.2013, 00:12
mam to samo, na poprzedni problem support odpowiada
(rozwiazuje od 4 grudnia i cisza) a teraz ten niebieski ekran po przejsciu kolejki logowania.

co konserwacja to lepiej znow cos spieprzyli

Lightjay
15.02.2013, 00:13
na dodatek zegegar na forum jest o godzine do przodu bo teraz jest 23:13, a nie 0:13

Lightjay
15.02.2013, 00:14
po 21ej było ok, a teraz wsadzili w to palce i nie działa

set2g
15.02.2013, 09:52
Czas na forum ustawiasz w swoim profilu, zauważ że nie każdy grający musi byc mieszkańcem Polski, tak wiec ustaw sobie strefę czasowa odpowiednią, ewentualnie czas letni / zimowy wchodzi w rachubę jeszcze, pokombinuj, aby czas z forum zgrał sie z twoim zegarkiem i po problemie.

A niebieski ekran spotkał mnie dziś z rana na Chrome, czyszczenie cache itp nie pomogło, wiec odpaliłem gre na IE i działa normalnie. Nie wiem czy może miec coś do rzeczy ze rano miałem aktualizacje Flasha.

BB_xaar
15.02.2013, 12:51
Wczoraj wieczorem faktycznie były pewne problemy z kolejką logowania na serwerze nr 1 i 5 - po wykryciu tego utrudnienia, technicy zrestartowali zawieszone procesy i sytuacja wróciła do normy.