Zobacz pełną wersję : To co widzimy na przeglądarce nie zawsze odpowiada "rzeczywistości"
Fredek_z_F-K
12.02.2013, 14:47
Robiłem blok na banitach. Genki powychodziły z obozów z opóźnieniem, przyspieszali, zatrzymywali się itp. W efekcie blokowany obóz został zburzony, ale ponad 100K poszło do Antyświata.
Wróciłem na wyspę, nastawiłem odbudowę konnicy, przeszedłem z powrotem na banitów - a tu jakby blok się całkowicie udał :D Ani jednego konnego nie brakuje.
Przypomniałem sobie że kiedyś już tak miałem: nieudany blok, widzę że polegli E ale po wyjściu i wejściu, albo relogu, nie pamiętam już dokładnie, 'ożyli'.
Czyżby należało po wypuszczeniu ataków w ogóle się wylogować, aby uniknąć zbędnych nerwów?
Każda osoba mniej lub bardziej związana z BB powie Ci, że bloki są wymysłem graczy i nikt nie gwarantuje poprawności ich działania. Ja z kolei miałem sytuację odwrotną, tzn. blok wyglądał na udany, a elitarnych wcięło. I jedyne co mogłem to ponarzekać na czacie gildyjnym.
Poznańczyk
12.02.2013, 16:24
Metoda na wieszające się grafiki na przygodach podczas robienia bloków :
wysyłasz jednsotki na blok/atak.
Wchodzisz w okno wiadomości, zamykasz okno wiadomości, problemu nie ma. Od miesiąca robię tak na banitach.
blue_monkey78
12.02.2013, 20:00
to nie bledy tylko gra jest dosyc prymitywna i synchronizacja z serwerem nie zawsze jest dobra zreszta o tym chyba dobrze kazdy wie co robi bloki
w banitach masz wszystkie bloki gdzie puszczasz jeden po drugim bez czekania puszczasz i takie info idzie na serwer gry a to co sie dzieje u Ciebie to nie wazne bo to co widzisz na ekranie czesto mija sie z prawda
ja robie ze puszczam i nawet sie nie wczuwam w to jak ida tylko zmieniam na wyspe i patrze w raportach co zrobili
tzn puszczalem bo juz odpusiclem przygody bo ile mozna robic to samo w kolko a po ilosci klejkowyck promocji 100% widzac ze gra wchodzi w okres tzw "strzyzenia baranow" krotko mowiac koniec rozwoju gry tylko sprzedaz produktu
wredniejszy
12.02.2013, 22:46
Zwolk to działa tak samo robisz bloki czy nie i skończ nawijać o blokach następny się znalazł obrońca nie kumatych ludzi po tamtej stronie.
Zwolk to działa tak samo robisz bloki czy nie i skończ nawijać o blokach następny się znalazł obrońca nie kumatych ludzi po tamtej stronie.
Użyj czasem przecinka jakiegoś bo cię ciężko zrozumieć. I weź wyjaśnij co działa tak samo czy robisz bloki czy nie.
Nikogo nie bronię, mówię tylko jakie jest stanowisko BB w sprawie bloków.