PDA

Zobacz pełną wersję : Cóś przyczepiło mi się na forum.

Jurek12345
06.02.2013, 09:25
Od jakiegoś czasu, na tutejszym forum, niektóre słowa (głównie chodzi o słowa "gra", "gry", "nagrody") są podkreślone jak linki i najeżdżając na nie otwiera mi się okienko, jak tutaj:
http://scr.hu/0a8j/z548m

Wirusa na pewno nie mam, na innych forach chodzących tak jak te na vBulletin®, takie coś nie występuje. Tylko na forum settlersów. Pewnie coś mi się przyczepiło do Firefoxa (najnowsza wersja), ale nie wiem jak to usunąć. W paskach narzędziowych nie ma nic nowego, w dodatkach też nie widzę. Może ktoś miał już z czymś takim do czynienia?

ksiaze
06.02.2013, 12:38
Mam chrome i sprawdzam: nagrody, gra, gry.

Teraz dopisuje i pisze że nic takiego nie mam, a swoją drogą uświadomiłeś mi że tutaj w TSO nie ma reklam, ani na stronie głównej, ani na forum, a można by na tym nieźle zarobić.

EX_Zakrecony
06.02.2013, 17:13
Już raz gracz pisał ze ma jakieś reklamy i próbował usilnie wmówić, ze to z forum, NIE. Na forum nie ma żadnych reklam, fakt, że słowa są podkreślane i wyskakują reklamy musi pochodzić od jakiegoś dodatku do przeglądarki. Podczas instalowania darmowego oprogramowania bardzo często do przeglądarek są doinstalowywane dodatki bez wiedzy użytkownika. Proszę sprawdzić doinstalowane dodatki, tam na pewno znajdzie się rozwiązanie.

Pozdrawiam
Mod Zakrecony