Zobacz pełną wersję : Gra Sprzedaż pakietowa na handlu
Witold07
03.02.2013, 10:55
witam,
Co myślicie o tym, żeby na handlu można było sprzedawać jakieś pakiety towarów, np. 1000 napitku, 200 mieczy z brązu i 5000 chleba (max z 5 rodzajów towaru) za 350 monet ?
Myslę, że dałoby to nowe, całkiem fajne możliwości handlu a chyba programistycznie nie jest b. trudne do wprowadzenia (ale nie wiem...).
Ankietę jak się nauczę zaraz to włącze ;-)
Piotru70
03.02.2013, 14:37
Już kiedyś myślałem nad tym, ale jakoś nie specjalnie było mi potrzebne. A wiem że jak będą takie pakiety to trudniej będzie wyliczyć które pakiety się opłacają i ceny będą stale się wahać. Według mnie jest to dobry pomysł.
Rzeczywiście, wyliczyć będzie trudniej, ale i tak sądzę, że mogłoby to być ciekawe rozwiązanie. Zawsze można coś dorzucić do oferty by stała się atrakcyjniejsza.
Jurek12345
03.02.2013, 19:39
Lepiej niech najpierw zrobia pakiety dla tego samego towaru. (przygody, premie, budynki itp)
Sir_Czacha
20.02.2013, 12:42
Lepiej niech najpierw zrobia pakiety dla tego samego towaru. (przygody, premie, budynki itp)
popieram w całej rozciągłości!! :D
witam,
Co myślicie o tym, żeby na handlu można było sprzedawać jakieś pakiety towarów, np. 1000 napitku, 200 mieczy z brązu i 5000 chleba (max z 5 rodzajów towaru) za 350 monet ?
Myslę, że dałoby to nowe, całkiem fajne możliwości handlu a chyba programistycznie nie jest b. trudne do wprowadzenia (ale nie wiem...).
Ankietę jak się nauczę zaraz to włącze ;-)
Człowieku, i znowu będą nowe lagi, nowe problemy. Najpierw niech poprawią to co do tej pory szwankuje.
anael6669
21.02.2013, 06:48
Człowieku, i znowu będą nowe lagi, nowe problemy. Najpierw niech poprawią to co do tej pory szwankuje.
Właśnie to powinno być ich priorytetem, ale... fajnie by było wystawić 2 różne przygody np: wiedźmę i wiktora + parę monet za matczyną, albo dwa zestawy mieczy Np żelazne i brązowe za damasceny. jestem za":))