PDA

Zobacz pełną wersję : Panowie co robić??

Dantes78
31.01.2013, 22:00
Witam

Mam spory problem z wykonaniem zadań w grze.A raczej brak możliwości ich wykonania.Konkretnie chodzi mi o:
1.Ani ryb ani drobiu.Brak możliwości wykonania ostatniego zadania"Góra wędlin"-od poziomu 24
2.Pierwsze jednostki uderzeniowe.Brak możliwości wykonania drugiego zadania"Konnica"-od poziomu 23
3.Żołnierze.Brak możliwości wykonania drugiego zadania"Stalowe miecze"-od poziomu 27-29
Dodam może że sam posiadam poziom w grze 31...
Pamięć podręczna usunięta razem z ciasteczkami i dalej lipa:-(
Pisałem do suportu z tydzień temu,ale i tu na odpowiedz można czekać w nieskończoność...

Riddick1500
31.01.2013, 22:03
Dantes jest to błąd gry który będzie w krótce rozwiązany. Poszukaj na forum, takich tematów jest pełno - choćby nawet z dzisiejszego dnia:)

Kajax
31.01.2013, 22:35
Mam ten sam problem i dostałem odpowiedź z supportu:

"Uprzejmie informuję, że problem związany z zadaniami których nie można odblokować ponieważ Gracz znajduje się na wyższym poziomie niż górna granica w zadaniu, jest już zgłoszony do działu technicznego.
Niestety nie jest nam znany termin rozwiązania tego problemu.
Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za wykazaną cierpliwość."

Pozostaje cierpliwie czekać. A denerwujące jest, że nie mogę tego zadania zakończyć. Aż się nie chce księgi zadań otwierać...

wikista
01.02.2013, 10:30
14 lutego wejdzie poprawka i odblokują, poza tym nie tylko ty masz ten problem, spokojnie:)