PDA

Zobacz pełną wersję : Premia Półmisek Ryb - BUG

SEZ-X
28.01.2013, 20:52
Gdy szybko rozdaje się premie Półmisek ryb.
Jest moment gdy premie znikają z Gwiazdy, ale budynki ich nie przyjmują !!
Zgłaszałem to już kiedyś do suportu i miało pomóc "przeładowanie" gry, żeby premie wróciły do gwiazdy.
Sprawdziłem dziś - nic to nie daje.

Szybko przyznawałem premie, od chyba 18 - zero reakcji - premie znikły, budynki bez premii. Przeładowałem grę, dalej brak premii w gwiazdce i nie ma premii na końcowych obiektach !

Fleotria
28.01.2013, 21:05
Proponuje wolno i precyzyjnie przyznawac premie i nic ci nie zniknie.... w koncu to gra, rozrywka to gdzie sie spieszysz??

SEZ-X
29.01.2013, 15:50
Proponuję zamknąć, grę to tylko w końcu gra, która wolno działa :) ;) :)
Po prostu zgłaszam gdzieś komuś, mam nadzieję przydatną informację związaną z nie całkiem poprawnym działaniem gry - rozumiem, że BETA i takie problemy mogą być.
A sugestia, żeby wolniej grać ? No cóż ... jakoś no coments ? :)

zwolk
29.01.2013, 15:58
Jak rozumieć stwierdzenie "Szybko przyznawałem premie"? Żeby rzucić kolejną premię, trzeba odczekać aż podświetlą się budynki, na które premię można w ogóle dać.

Ja też jestem za tym, żeby zwolnić :) Jak to mówią - spiesz się powoli. A gdzie się człowiek spieszy, tam...premie znikają :)

Fleotria
29.01.2013, 16:26
Proponuję zamknąć, grę to tylko w końcu gra, która wolno działa :) ;) :)
Po prostu zgłaszam gdzieś komuś, mam nadzieję przydatną informację związaną z nie całkiem poprawnym działaniem gry - rozumiem, że BETA i takie problemy mogą być.
A sugestia, żeby wolniej grać ? No cóż ... jakoś no coments ? :)

Jak widac czytanie ze zrozumieniem jest Ci obce, nie napisałam że masz wolniej grac ale prezyzyjniej wykonywac czynności a nie bedziesz miał problemow...
Mi gra dziala dobrze a i premie nie gina z gwiazdy. Nie odpowiadaja Ci sugestie innych to tu nie pisz :)

Zajadek
29.01.2013, 18:02
Jak widac czytanie ze zrozumieniem jest Ci obce, nie napisałam że masz wolniej grac ale prezyzyjniej wykonywac czynności
Jacy tu wszyscy mądrzy. A najbardziej rozwalają mnie goście którzy z tym zrozumieniem wyskakują. Twoja porada grać wolniej jest typu "nie jeżdzij samochodem nie bedziesz miał wypadku" Wrzucone premie znikaja i nie pojawiaja sie na budynkach. Wiec co ma piernik do wiatraka?? chcesz grac wolno? Gaj sobie wolno...ktos chce szybko..to powinien moc sobie grac szybko i premie znikac z gwiazdy nie powinny. Po to jest zabezpieczenie o ktorym zwolk pisał..nie da sie rzucic premi jak budynki nie sa podswietlone...a jak sa..to kazdy sobie moze rzucac z szybkoscią jaka chce i znikac z gwiazdy nie powinny. A Jak komuś premie z gwiazdy nie znikaja..to lepiej niech niczego nie sugeruje innym a w szczegolnosci czy i gdzie mają pisać.