Juras
21.01.2013, 12:58
Czy ktoś z graczy miał problem z przyjęciem zaproszenia do przygody od innych graczy ? Tzn, po kliknięciu opcji AKCEPTUJ w zaproszeniu, pojawia się znany nam komunikat "Połączenie z serwerem zostało zerwane". Po przeładowaniu strony niepodjęte zaproszenie nadal jest w skrzynce mailowej. Z odrzuceniem zaproszenia czy wysyłaniem zaproszeń do innych graczy nie ma takich problemów. Nie muszę zapewne tłumaczyć jakie to irytujące.
Problem został zgłoszony kilka tygodni temu do supportu ale nadal nie ma żadnej odpowiedzi, w związku z tym pozostaje mi pytanie do innych graczy - czy BB udało się komukolwiek usunąć ten problem ?:confused:
P.S. Problem ten występuje przy różnych wersjach systemu, flash playera, na każdym komputerze na którym próbowałem :mad:
Problem został zgłoszony kilka tygodni temu do supportu ale nadal nie ma żadnej odpowiedzi, w związku z tym pozostaje mi pytanie do innych graczy - czy BB udało się komukolwiek usunąć ten problem ?:confused:
P.S. Problem ten występuje przy różnych wersjach systemu, flash playera, na każdym komputerze na którym próbowałem :mad: