PDA

Zobacz pełną wersję : Rebelianci [Rebel] - Prezentacja

Arcadius_Wielki
21.01.2013, 11:58
http://img145.imageshack.us/img145/4548/prezentacjarebel.jpg

Gildia prowadzi nabór pod kątem nowych osób biorąc pod uwagę tylko osobowość danego kandydata, nie są istotne levele, codzienne meldowanie się w grze, chodzenie na siku za zgodą administracji itp. dyrdymały. Jesteś osobą z wyszukanym poczuciem humoru, niepoślednim charakterem, grę traktujesz jak rozrywkę? - zapraszamy. Nie pobieramy żadnych opłat wpisowych (gildia jest niemiłosiernie wręcz bogata), ale też zastrzegamy tym sobie prawo do usuwania z gildii ludzi, którzy okażą się niegodni miana Rebelianta.
Podania obficie opisujące kandydata prosimy wysyłać do Przywódcy rebelii Arcadiusa_Wielkiego lub Trzonów rebelii, czyli Andziu lub kozi1916.

Andziu
25.01.2013, 20:16
Jestem codziennie po godzinie 15.00 więc jeśli ktoś ma pytania dotyczące gildii zapraszam na szept:)

Andziu
30.01.2013, 19:37
Gildia posiada już 32 osoby.Czekamy na kolejne zgłoszenia.Nieważny lvl ,ważne abyś był(a) aktywną osobą.Czekamy właśnie na Ciebie:)

gabczasty
03.02.2013, 17:19
Mam propozycje na nowego członka. Byłby to kolega z klasy trochę już gra i wchodzi w miarę często. Czy może być?

Andziu
08.02.2013, 18:02
tak jasne ważne żeby był aktywny.Poza tym gildia ma już 33 osoby zapraszam kolejnych graczy do przystąpienia do nas.Oferujemy pomoc w zadaniach,przygodach,surowcach,miłą atmosferę itd.Chcesz się dowiedzieć czegoś więcej pisz na szept.Czekamy:)

Shande89
10.02.2013, 16:41
Witam, chciałbym dołączyć do gildii. Gram od niedawna ale jestem aktywny:)

Arcadius_Wielki
11.02.2013, 20:24
Piszcie od razu wysyłając wiadomość w grze, albo do mnie albo do Andzia, opisując swoją kandydaturę podaj wiek, skąd jesteś itp. Tak będzie najszybciej ;) Aktywność aktywnością, to nie jest jakieś obligum, wystarczy być ciekawą osobą, a i tak każdy niech gra w swoim tempie. To w końcu ma być rozrywka, a nie stres.
Pozdrawiam

Arcadius_Wielki
26.03.2013, 10:52
Jako, że gildia nam się sporo powiększyła, tymczasowo zamykamy nabór nowych członków. Jednocześnie informuję, że graficzna prezentacja gildii zostanie zrobiona na nowo, tak aby uwzględnić wszystkie zmiany. Pozdrawiam